Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zrzzek
    LGRW *14*
  • Dist mi to pripomina serial Humans
    http://www.csfd.cz/film/23425-humans/prehled/
    Snad to pujde do hloubky vic.
  • Probuh hlavne at to neni jak Beyond *11* *16*
    • PLuto.petr
      Beyond zase tak špatná hra nebyla. Jasně, měla své mouchy, ale své příznivce si určitě našla.
      • Zo ze si neco najde priznivce neznamena ze to neni spatne.
  • tak pokud Detroit:BH dosáhne aspoň kvalit Beyond:Two Souls, tak to bude kvalitní hra...
    no a pokud se vývojářům náhodou podaří stejných kvalit jako u Heavy Rain, tak v tom případě máme před sebou nejlepší hru roku :)
    • Beyond... neříkám, že to byla vyloženě špatná hra, bavila mě, Ellen Page miluju, ale hra mi přišla v některých aspektech odfláknutá. Děj z války mě vyloženě otravoval, zbytek byl celkem v pohodě. Indiáni byli nejlepší :)
      Rozhodně bych ale byl raději, kdyby se hra spíše podobala Heavy Rainu. A určitě se mu i podobat bude. Věřím tomu. Na Detroit se těším jak malej kluk :) Snad nevyplýtvali veškerou kreativitu na trailer a tu misi, kterou v traileru můžeme vidět.
      • PLuto.petr
        Věřím tomu, že po příběhové stránce bude Detroit velice dobrý. Je důležité, aby dokázal David Cage udržet své umělecké megalomanství na uzdě, aby to všechno dobře zapadlo. Zatím můžeme usuzovat jen z této jedné hratelné části, kterou reprezentuje zmíněný trailer, byť hodně zjednodušeně. Samostná scéna je hodně akční, vypjatá a všechno běží hodně rychle, trailer z ní však vypíchává jen samotné akční prvky. Když hráč opravdu chce, je schopen zjistit před samotným rozhovorem s únoscem na římse spoustu užitečných či zajímavých informací. Je skutečně jen na volbě každého hráče, jak moc se chce do adventuření a prozkoumávání ponořit.

        Samotný Beyond podle mě nejvíc dojel na neurovnanost, kdy se neustále přeskakovalo mezi různými obdobími hlavní postavy. Tímto způsobem je možné to dělat a fungovalo to třeba u prvního díly Yesterday, ale ve finále se všechny ty střípky musí správně potkat. A to se u Beyond nepodařilo. Otázkou také je, kolik bude ve finále hratelných postav, zatím víme o dvou...
    • PLuto.petr
      Beyond a Heavy Rain byly jediné dvě hry, které mě přiměly půjčit si konzoli, abych si je mohl zahrát. Myslím, že s Detroitem to dopadne podobně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit