Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nehral som tuto hru ale podla recenzie citam, ze je tam samy skript a trivialne ulohy - neni toto CoD kazdy jeden rok a dostava 9-10 ?
  • matty-the-gamer
    Já zkoušel akorát demo, které jsem ještě nedohrál, ale celkem se mi to líbilo. Nebylo to nic extra, ale na nějakou chvíli to zabaví. Akorát vzhled hlavní postavy mi do hry moc nesedl. Jinak se mi líbilo dobré nasvícení ve hře. *4*
  • A recenze novýho anna nebude?
  • DarkHawk
    Hrál sem demo a nebylo to špatné. První mise připomínala Dead Space, jako bych hrál za mladšího bratra od Isaaca. Druhá mise kde jsi už venku a jdou po tobě ty stíny už bylo o něčem jiném. Jiné hadry prostředí atd.. tím demo končí. Kdyby se celá hra nesla v duchu první mise, tak pro mě jako fanouška Dead Space by to bylo přijemné překvapení.
  • No nevím demo mě moc nebavilo ale možná je to dobrá hra Space marine dostali taky jen 5 (vým recenzoval to někdo jinej) a přitom to byla to dost dobrá pařba.
  • Milý 13_11, Dethklok nejsem. To by jsi ho urazil.

    No ano, osobní reakce. Osobně si cením rozmanitých možností. A ty wasd odmítá. A to se mi osobně nelíbí.

    Přijde mi jako ptáček, který je zavřený v kleci a je tam spokojený. Ale venku je celý velký svět, který ptáček nevidí a kde se neprolétne. Ptáček je sice spokojený, ale to je jen protože zbytek světa nezná nebo odmítá.

    Ale já znám celý svět. I uvnitř klece (PC hry) i zbytek světa (konzolové hry, hry s konzolovými prvky. Proto lituju někoho, kdo to nepozná.

    Jo a už čekám na argument, že hry moc prožívám a že někomu stačí jen 3 hry ročně atd.
    Asi se na to tady vykašlu... přestanu hry brát vážně a řešit je.
    • 13_11
      Právě… nemá. Pokud se s dotyčnými hráči neznáš osobně, pak nemůžeš ani odhadnout, co jsou ve skutečnosti zač a co je vede k názorům, jaké mají. Lítost je proto zbytečná – co intenzivně prožíváš sám, se nemusí druhého ani dotknout.

      Jenom pro doplnění: nebrat to jako kritiku tvých komentářů; v místních diskusích se najdou daleko peprnější příspěvky od daleko nevybíravějších lidí, na něž by bylo „vhodnější“ reagovat, ale z podstaty věci to nemá smysl ani na to není čas – mínuska/pluska jsou pro to rychlejším řešením. Ber to pouze jako doporučení člověku, jenž má hry rád a rád je „řeší“ a „lituje“ ostatní, že to nevidí stejně. „Přesvědčovat“ se dá totiž i jinak než příměrem „ptáčka v kleci“. Já třeba zastávám názor, že na lidi obecně platí fakta: díky nim se jednak něco dozví a jednak nad tím začnou uvažovat. Tím se, dle mého, dá něčeho skutečně dosáhnout.

      A teď zpátky k diskusi k Afterfall: Insanity.
  • Hra by se mi i líbila kdybych se hned na začátku nezasekl u dvěří které by měly být po aktivaci otevřené... A NEJSOU. *3* Je to stále dokola a dokola a dokola a ještě okolo a zase dokola.
    Jsme mladí, jsme perspektivní, vytvoříme počítačovou hru. Sice nebude fungovat tak jak by měla ale nevadí, protože se vždycky najde nějaký blbec který se chytí. Prostě hnus. *11*
  • jindra.veliky
    uz z dema jsem vedel ze to nedostane vic jak 6/10 a nemylil jsem se ^^ *5*
    • Jimei
      uz jen kdyz jsem videl tvoji fotku tak jsem vedel ze dostanes mínuska a nemylil jsem se ^^ *5*
      • jindra.veliky
        you mad *1*
        • Jimei
          Lichotí mě slyšet něco takového od tebe *14*
  • ta hra to je hnus, nic horšího jsem snad v životě nehrál, a to jsem toho hrál hodně... to ovládání, ty reakce, ta blbost, z toho mi zůstane v paměti akorát to InSanity! a to doslovně!
  • u me jsou vsechny hry promarneny pokud smrdi konzolema
    • To máš teda hloupé uvažování.
      • mikihoshi: ja mam dojem ze her na pc vychazí docela hodne :D
        ty psycho
        • To, že mám názor a zarputile prezentuju ho ze mě dělá "psycho"?

          Tak promiň, že nezapadám mezi většinového Games.cz čtenáře...
          • ne to, že tady lidem nadáváš za to na jaké platformě hrají

            to proste neni normální tim nemyslim, že jsi nejak jedinečný spíš trpíš nějakou chorobou
            furt donekonečna píšeš nesmysly o tom jak je tvoje bednička lepší než všechny na svěě
            • Vůbec jsi nepochopil, co tady píšu.

              Ale to máš fuk.

              Stay mad/indifferent/whatever.
    • Ále, tak né všechny hry co jsou třeba jen portem z konzolí musí být jasné sr*čky. Vem si třeba Warhammer40K Space Marine, nebo Gears of War 1... A Afterfall Insanity má přeci jen svoje kouzlo. *4*
      • ach jo
        at si kazdej hraje na čem chce mike hoshi ma s tim nejaký problem asi trauma jako malý dostal od pc elektrickou ranu kdyz sahal do pustený krabice tak musí spamovat uplne vsude

        ano mas problém, ale prosím todle je demokracie a mel bys být tolerantnější
        • Bum bác.

          Já jsem tolerantní ke konzolovým hrám.

          To wasd je ten co má problém a musí mít jen PC hry bez konzolových prvků... no, takže ho lituju, že množina her, který si může zahrát, je tak omezená. Ale nijak mu to nezakazuju, takže se demokracií ohánět nemusíš.

          To je vše.
    • Tak to musíě nesnášet většinu dnešních her a moc si nezahraješ. Asi dokola opakuješ dvě, tři hry, ne?

      Lituju tě. (Bez urážky, prostě je mi líto, že si nemůžeš moc her vůbec zahrát.)
      • preco vlastne nanho utocis? hras na konzolach? OK hraj, ale nekydaj spinu na ludi ktory preferuju PC, dakujem
        • Vysvětli mi prosím, kde vidíš útok na wasd...

          Pak se někdo diví, když napíšu, že PC-exkluzive hráči jsou jako banda sršňů... jejich platforma umírá a her pro ně je stále míň a míň a tak si tu frustraci musí vybít na každém malém náznaku... a ano, tato druhá část už útok je... na lidi jako ty. A říkám i toto ... lituju i tebe... musíš hrát ty tři strategie, co vyjdou za rok pořád dokola... + těch pár MMO a nějaký indie, který vyjdou jen na PC...


          Já si mezitím můžu na svém PC užít hry jako Batman: Arkham City, Assassin's Creed, Portal 2, Skyrim a další konzolovky.
          • PC umírá?to myslíš vážně?PC tu bude vždycky,s tím nic neuděláš,zato konzolím zdá se zvoní umíráček,aspoň této generaci,a hry na ně jsou až příliš jednoduché a lineární.Konzoli bych si nikdy nekoupil,když porovnám cenu a nabízené služby,vždycky si radši připlatím a budu mít 3x výkonnější PC,s desítkami funkcí co konzole nikdy mít nebudou.To že na PC vychází málo only titulů je chyba vývojářů,kteří si nedokážou ohlídat nějaké ochrany proti pirátům.Piráti se pouze přizpůsobily internetu; proč by někdo měl sám sobě dělat škodu a kupovat hru když si ji může stáhnou?Nechci je samozřejmě obhajovat, jde o to že lidi jsou od přírody pohodlní a dělají to co je nejvýhodnější pro ně.I když se najdou lidi co nikdy hru nestáhli.
      • Mas nejaky uzky zaber,ne? Ony nejsou jen ty prehypovane tituly o kterych najdes info na kazdem hernim webu. Sice uz ty kvalitni nejsou tak caste,ale jsou.
        Stejne uz davno nestiham hrat vse co bych chtel. Vychazi toho tolik,ze normalni clovek by z hrani vseho co se mu jen trochu libi uz davno zesilel. *2*
        • No jo, ještě indie...
          • Hmm. Sladka to nevedomost,ze?
            • 13_11
              Milý Ringwraithe-Miki Hoshii-Dethkloku (?),

              že „PC platforma umírá“… to je tak stará a otřepaná fráze, že se už dávno nebere vážně. Když už argumentovat, tak alespoň něčím věcným než cucáním z prstu.

              Jinak je mi záhadou, proč je pod komentářem „u me jsou vsechny hry promarneny pokud smrdi konzolema“ tak osobní reakce? Lítost? Proč? Že leckterému PC hráči stačí to, co vyjde přímo pro PC, jinak se bohatě zabaví staršími tituly, případně je okouzlen světem deskových her? Proč ta lítost?
            • 2Ringwraith-nevim co rict. Jestli chces vysolim ti tu desitky kvalitnich PC her co nejsou na konzolich a ani nemaji jejich interface. A navrch pridam par kvalitnich nezavislych titulu(kdyz o tom porad mluvis). K cemu to ale bude? Ty argumenty stejne ocividne prijmout nechces. Uvedl jsme dva tituly,ktere vysly teprve nedavno a ktere snad oba znas.
              V kazdem pripade je tu pokrok. Ted uz netvrdis ze PC tituly jsou jen tri a hraji se porad dokola,ted uz tvrdis ze jsou to 3 za rok *2*
              Konec flame z moji strany. Je to offtopic
            • Ah, pravda, sorry nemůžu si pamatovat každou hru. Takže už mám tři tituly za rok.

              A je hezké, že ty netvrdíš, že konzolové prvky jsou vždy na škodu. Protože nejdou.

              Ale wasd to tvrdí... a to je naprosto absurdní. Takže ho lituju, že si může zahrát jen těch pár her za rok, co jsou bez konzolových prvků.....
            • Ja si nehraji na nejake PC only. Ani netvrdim ze vsechny ''konzolove'' prvky ve hrach musi byt na skodu.Spousta PC-only titulu(to same plati u konzoli),nakonec vyjde na te druhe platforme. Casem.
              A jake ze vysly kvalitni PC tituly? Napadaji me 2 hry za vsechny. Prvnim je Might and Magic: Heroes vi a Anno 2070(btw schvalne zkus na tuhle naprosto skvelou strategii sehnat na CZ serverech recenzi. I minuly dil Tiscali zcela ignorovalo,prestoze ve sve kategorii jde temer o 10 hru). Urcite bych si vzpomel na vic,ale snad ti to staci. A MMORPG tituly uplne vynechavam. Ty vetsinou na konzolich nejsou vubec.
            • Ani ne, vědom si jich jsem. Jo a Indiehry často taky vychází na konzole.

              Jen co se týče AAA... kolik AAA PC-only titulů, bez konzolových prvků, tento rok vyšlo?
              Shogun 2... no a ještě... hmm... no... přemýšlím... hmm... sakra... omg... proč mě nic nenapadá... nechám se podat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit