Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jinak jeste jedna pripominka. Prave velitel umel nadelat problem (pohybem, pozici) predevsim tem heavy vezim, co mely velke poskozeni + hromadne poskozeni. Jelikoz se pomalu natacely, tak neni nic jednoduzsi, nez nabehnout velitelem na spravne misto dopredu pred jednotky a nechat tezkou vez na sebe otocit a strilet v max. nevyhodnem uhlu vuci prijizdejicim jednotakm. Nez se potom pretoci o 180% na jednotky, tak ji v klidu rozprasi. Tak asi tak pro ty, co to nepochopili wo co go *5*
  • Horst_Fuchs
    Předělali konečně to ovládání pro normální smrtelníky nebo je tam pořád ta stupidní fičura, že používání věcí funguje pouze tak, že hlavní paňáca přijde na místo, zastaví se tam a teprve potom použije danou schopnost?

    Pro mě tím byla jednička ještě v kombinace s hodně vysokou obtížností naprosto nehratelná záležitost i když to jinak vypadalo celkem zajímavě.
    • milos.bohonek
      Jo, tahle podle mě stupidní věc tam zůstává. Kvůli ní jsem jedničku hrál na dotykáči a u dvojky doporučuji udělat to samé, jen co verze na iOS/Android vyjde.
    • Souhlasím s tou krkolomností ohledně používání technologií, též mě to odradilo od prvního dílu. Musím říct, že na tabletu s dotykovou obrazovkou bez onoho konceptu s panáčkem je Anomaly daleko lepší a zábavnější. Tam stačí ťápnout kamkoliv a aktivuje se daná technologie.
  • BoB.2
    Super ani jsem nevěděl že je dvojka.
  • V Humble Bundle zrovna nedávno byly předchozí díly a další hry od toho studia, koupil jsem a spokojenost. Do pokračování půjdu taky.
  • Me osobne to zase na Androidu prislo moc snadne, kdyz ability fungovaly jen na dotyk. V tom je to kouzlo, ze musite premyslet nejen nad tim, kde co pouzit, ale predvidat a mit velitele v miste , kde ji chcete pouzit. To jen tu hru povysuje o dalsi level. To jsem pritom hral 1ku i 2ku na hardcore obtiznost a dale se to celkem v klidu. Jeste mi zbyva projet to na NIGHTMARE.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit