Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tilwaen
    Na Desmonda by díky uzavření jeho příběhové linky v AC3 už žádnou vazbu mít neměl. Abstergo bylo v AC4 zpracováno zcela jiným způsobem, než v předchozích dílech, navíc už do současnosti nebyl hráč tolik násilně vtahován jako dřív; zřejmě správně pochopili, že paralelní příběh v současnosti hráče zbytečně ruší od pobíhání po střechách v zajímavější minulosti, a tak nezbývá doufat, že pokud Abstergo bude i v Unity, bude zpracováno stejně, ne-li ještě více minimalisticky než v AC4.
  • Tilwaen
    Vypuštění protiútoku z bojového systému je rozhodně krok správným směrem.
  • Kdyz sem videl ty davy lidi na namest,i tesim se na optimalizaci, protoze ubisoft. Jediny v cem jim verim je FarCry 4!
  • Tezsi, ne slozitejsi.. to, ze tam neni counter atack, takze nebude stacit jen clicknout pravym levym nebo e+levy a slozis nepratele, a pak budes jen preklikavat mezi targety... takze v podstate jako AC1 nez Altair ziskal counter atack... takze supr, uz se budu rozmyslet jesi bude lepsi projit v klidu nebo zabit par desitek guardu.
  • Jack1947
    Ty mně rád dráždíš ne? jinak si to neumím logicky vysvětlit proč bys to psal... dneska jsem měl z jeden z z pomalu nejlepších dnů tak zase zalez zpátky do rádcovství odkud si přišel... nenechám si ho zkazit ani od tebe ani od nějakého přiblblého trolla co mě bude nečím srrát. Kde jsem se snažil vnutit svůj názor? ha nemáš prd tak mlč a šoupej dřevákama. *3*
  • Vrook
    Ano, na to napsat někomu, ať si nechá svůj názor pro sebe, nemáš ty konkrétně se svejma účelovejma pseudonázorama sebemenší právo. Kdybys nebyl tak hloupej, tak napíšu, že jsi demagog, ale ty si to ani neuvědomuješ. Já nemám nic proti hloupejm lidem, každýmu neni zhůry dáno, ale alespoň se netvař jako nějaká morální elita. Ono na tom něco bude, že tě má pomalu každej registrovanej uživatel v detrolleru. Tak si to prosimtě uvědom.. klidně si piš h*vna dál, ale přestaň poučovat a psát někomu, ať si nechá svuj názor pro sebe. Kór když u X her zastáváš úplně stejnej ba ještě radikálnější postoj, kterej je navíc imho jenom jakási póza a hlavní důvod napsat další komentář..
  • Jack1947
    Kolikrát sem někomu něco cpal? ne žádné své pravdy jen jsem něco napsal ale nenacpal nikomu nic. Nepřesvědčoval atp... ty mi vymezuješ má práva jako fakt? to nemyslíš vůbec vážně... Já jen píši respkt vyvádím z omylu že názor se může lišit a já nesouhlasím tot vše ty génie.
  • Před pár dny jsem stál tam kde je ta gilotina ve videu, musim smeknout před tvůrcema, protože ty budovy jsou nachlup stejné jako v reálu.. Nemůžu se dočkat, až si znovu projdu Paříž o pár století dřív bez tísíců šílenejch japonců s foťákama *2*
  • Vrook
    Jacku ty tu vybliješ denně hektolitry uplně nechutně bublajících zvratek, takže na tenhle přístup máš asi nejmenší právo ze všech diskutujících..
  • tak uz nejak nemam zajem.. Arno mi rozhodne sympaticky není :-(
  • Svoboda projevu...nenechám. *3*
  • Doufám, že půjde pustit francouzský dabing (kvůli atmosféře), tak aby tam zůstali anglické titulky.
  • Vrook
    Anglicky umim ale na ty videa nečumim. *15*
    Stejně si nedělám iluze, že to bude historicky nějak akurátní (tim myslim i s ohledem na přidanou hodnotu těch konspiračních teorií assassinů vs templářů).
  • Pokud si viděl gameplay video a umíš trochu anglicky tak na začátku říká '' poor france is ill, and our city is a wound, enflamed by all efforts to heal her''. V podstatě tím říká , že to je z ho*na do bláta. A co se týče templářů , tak je jasné , že oni budou ti , kdo budou tahat za nitky v pozadí , aby se dostali k moci, zatímco lidi budou zaneprázdnění popravami a chaosem.
  • Nevim kde vzali slozitejsi combat. Vypada naprosto stejne primitivne a s naprosto stejne stupidni AI npc.

    Na druhou stranu vybrali zase po delsi dobe povedene prostredi, takze kdyz moc nezmrvi technicke zpracovani a nejak kloudne do toho zakomponuji pribeh s assassiny a templari, tak by to mohlo byt dost povedene.
  • Magister_Peditum
    Pokud nebude mít s Desmondem nic společného, jedině dobře.
  • To prostředí působí úchvatně. Jak ukázali ten strop té residence, hned jsem si pomyslel, kolik to muselo dát práce... Není divu, že zaměstnávají 2000, nebo kolik lidí :)
  • Má "současný" AC ještě nějakou vazbu na Desmonda, abstegro a vůbec původní koncept, nebo se už jen na začátku hry v nějaké atraktivní době a lokaci vyloupne "nějaký Franta" rozhodne se že bude assassinem a bude hájit dobro vůči zlým templářům a celé to nese značku AC?
    Podotýkám že poslední sem hrál Revelations a tak bych rád věděl zda mohu rovnou naskočit do Unity aniž bych se musel zabývat AC3 atd.
    U série jako je např. CoD v tom mám jasno ale kam se ubírá AC nějak nemám šajnu.
  • yenda1
    Nejdřív pozitivně. Výborně zvolené prostředí, revoluční ryk přidal na atmosféře. Zatím jenom ochutnávka, ale pěkná.

    Rýpnutí. Příběh....no jsme zvědav jak to pojmou. Templáři, hašašíni měli smysl dle mého v nejpovedenějším prvním díle. Pak už se to začalo sunout směrem mi vzdálenym. Svou roli tam hraje i nějaká ta extraterestická omáčka.

    Ukázka pohybu hrdiny a jeho akrobatických choutek mi přijde horší a horší. Bylo to vždycky trochu přes čáru ( je to hra probůh), ale toto už bylo moc.

    Na Paříž se těším a budu bedlivě sledovat jak to celé uchopí, nakolik překroutí. Mohli by zmínit : Bastila - symbol útlaku, ve které bylo však jen sedm vězňů. Masakr ve Vendée. Udávaní. Kontrola občanů - na všech dveřích musela být jména obyvatel.
    No a gilotina a její rekordy.32 hlav za ani ne půl hodinky. Za týden nový rekord 12 palic za 5 minut Kanály ucpané krví a tudíž se valící ulicemi.

    Jsem zvědav. Snad to nějak nezmrší na trapný manichejský boj světla a tmy.
  • Jack1947
    Tvůj názor... nech si pro sebe. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit