Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BBC? BBC už neexistuje to co místo ní máme dnes je PCC ~ Politically Correct Corporation nebo chcete-li MCC ~ Multiculturally Correct Corporation, doba Monthy Python a žurnalistiky je už dávno pryč, zbylo jen bláto a pláč. Od té doby co došlo ke změně hlavní budovy v Londýně, jde tvorba k horšímu a horšímu. Proč kritizuje kvůli cenzuře BBC Atkinson, Palin, Clarkson, Gilliam, ... a spousty dalších historicy významných jmen? Protože nová BBC je slátanina všeho a výsledek vypadá jako zvratky na chodníku, nebo ranní procházka po východním Londýně, teda tomu co z něj zbylo. Dokument o GTA bude sice zajímavější, než odpad z dílny České televize, která už dávno měla být zprivatizováná a zbavena všech subvencí (stejně jako BBC), ale za lepší využití volného času považuji pravidelnou stolici. Proč publikujete takový balast a nejdete si vlastní cestou? Samé cizí zdroje, žádná vlastní tvorba.
    • S tou politickou korektnosti bohuzel musim souhlasit, taky proto suspendovali Clarksona, pac montoval hajzly do indickejch aut, utahoval si z mexicanu, jak jsou liny a neschopny...Ta zalezitost s catheringem byla jen zaminka :( V dnesni dobe by uz BBC neudelala jiste pane ministre, red dwarfa, pythony a nic takovyho, to je bohuzel fakt a desne me to se*e. Na druhou stranu se musim BBC zastat, pac neni pouze producentem blitek na chodniku, ale videl jsem z jejich pera za posledni dobu hezkejch par peknejch, prevazne vzdelavacich,
      dokumentu, v tom jsou porad spicka.
    • Paulcz
      mistře, jak docílím pravidelné stolice ?
    • ono to nebude tak jednoduche
  • Jack1947
    Tomu se řiká pořádná tv pocta pořádné herní sérii... *5* *3*
  • Hneď ako som uvidel ten boxart k prvému gta tak sa mi vybavilo https://www.youtube.com/watch?v=JYy69qOJWoM :D Aj keď nie som príliš do negerskej hudby tak tá pesnička je počúvateľná.
  • homeles8
    yeah, moje nejoblíbenější herní série. Nápad městský akce je pro mě nejzábavnějším žánrem a GTA je v tom nejlepší. Navíc je to zatím nezkažená série. A jsem rád, že je to furt GTA, že se to nepokouší zkazit nějakýma revolučníma cool změnama. Jan tak dál R* *14* U San Andreas jsem strávil snad nejvíc času ze všech her, byl jsem ještě mladší a do tohodle jsem byl úchylnej. Porovnávání s kamarády, kdo má lepšího CJe, a vůbec těch zážitků z toho *2* Ale to se dá říct o každým GTA, ale u San Andreas to bylo nejlepší díky mapě. podobnej zážitek čekám i u GTA5, i když z něčeho už jsem vyrost a nebude mě to bavit, jako tenkrát, ale stejně... teď je tam navíc dobrej online, tak uvidíme.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit