Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No může si za to Blizzard sám a to svou leností a neschopností nových pracovníků, po TBC zůstalo původních vývojářů snad jen co by se dalo spočítat na prstech jedné ruky. Vždycky musim zamáčknout slzu v oku, když si vzpomenu na patch 2.4.3. Pak už to šlo vše do pryč. Jak je třeba možné, že WSG je stále zabugovaný (např. mág - záseky blinku). PvP po pěti letech stále velmi mírně řečeno nevybalancované. Talent tree v Cata zmršenej takovym způsobem, že mi bylo do breku. Hra byla dokonce zjednodušena takovym způsobem, že při questění za jakýkoli char, člověk nemusí jíst/pít, eventuelně používat healing/mana lektvary. Hlavně že pro blbečky přibyli goblini a pro fury úchyly worgeni. No bohužel hra se zaměřila na šikmoočka a podle toho teď vypadá. Co dodat snad jen "smůla".
  • Ve "šťourově překladu" to znamená, že datáčů bude více tedy že budou častěji, nebudou tak kvalitní, ale budou za stejné peníze.
    Summary: "dojme tu krávu dokud ještě dýchá" *3*
  • xixixao
    Nikdo (rozuměj, čím dále tím méně lidí) nebude do nekonečna hrát tu samou hru, i kdyby do ní přibýval nový obsah každý týden... WoW zastarává, i když je bezesporu nejzábavnější (čti nejnávykovější) MMO na trhu, bude pro něj stále těžší a těžší získat nové hráče - a odliv těch stávajících je neodvratný...
    • ľudia budú hrať WoWko dovtedy kým sa nenájde niečo lepšie. Rift je čistý rip-off WoWka, a Old Republic? príbehová MMO, to asi dosť ťažko. Väčšina odišla kvoli tomu že 4 mesiace nebol nový content, kiopa ľudí sa vráti len čo vyjde 4.2.
  • wowko nezabija blizzard, ale jeho dementna vecne nespokojna komunita, vid. MMO champion...
  • ááááno ľudia vanilla a TBC rulez...málokto si pamätá na šialené rep. grindy, šialené grindy materiálov, problémy dostať sa vôbec do dungu, o raide nehovoriac, o nevybalancovanom pvp, o neskutočne dlhom a nudnom expení, teraz nám to Blizzard všetko uľahčil ale samozrejme že je všetko zle, imho WoWko má snáď tú najhoršiu komunitu vôbec.
    • Naprostej nesmysl, největší PvP balanc byl právě s TBC, patch 2.4.3. Od té doby je PvP jen horší a Blizzard si sám odstranil značnou část komunity právě kvůli špatnému endgame PvP (+ novým stupidním PvP mapám) a XP on/off battlegroundům. Místo vylepšování Blizzard vpodstatě neustále jen zhoršuje stávající situaci. Tak to samozřejmě vidím já, který hrál ještě vanilla wow.
    • kostejnesmrtelny
      No, myslím, že zhovadilosti komunity HoN/DotA se ani ten největší tragéd z WoW ani zdaleka nepřiblíží *1*

      Jinak naprostej souhlas.
  • Co takhle urychlit vývoj Diabla III !? WoW už nikoho nezajímá...
  • a predevším tady bude takovejch her morpg ze blizzard bude postupem času ztracet konkurenci, otazkou je jak dlouho to bude trvat..
  • Celý CATA je udělaný tak, aby jej mohlo hrát i malé détě. Stačí se podívat na tooltipy u abylit tybu "Tohle kouzlo je nejlépe použít, když..." místo konkrétního čísla, kterého se bez addonu nezjistíte (dmg) a jednoduchý popisek "udělá to tohle > 400 dmg aoe" - ve zkratce. Ale to není to v čem je zakopaný pes.
    Jde o to, že i když udělali několik kroků k vybalancování, které fungují, tak zároveň přidali něco co ballance neumožňuje. Aneb MAGE...apod (u něj vážně vše naznačuje že drb "sym majitele blizz hraje za MAGE" mi připadá čím dál více reálnější). Vy co hrajete PVP tak víte. Už se samotným data přišly cca 3 new ability na classu a to suma sumárů výsledný balnace "PER" datadisk ztěžují. Jde o to, že některé postavi dostali plnou ŘIŤ užitečných abilit a jiné jsou jen "nerfované" a do arén jim je přístup zakázán.
    Abych nechodil kolem horké kaše. U mě je tak protože:
    1) Vybalancování v PVP
    2) Super banalita > skutečně dobří hráči měli "skill" (dříve). Teď blizz dělá vše proto aby mačkali dokola jedno tlačítko a tím wow zpřístupnili noobům. *(v dalším patchy warr nebude muset měnit stance na zapínání jistých abilit)
    • No hlavne by to chtelo naucit se cestinu a zakladum anglictiny, nez neco naprdis na forum.
      • Tady se neřeší čeština... Jinak naprostý souhlas ohledně PvP. Ostatně PvP ani vybalancované být nemůže, když se neustále přidávají a mění talenty, kouzla a ability (i raciálky). A pak do toho přijde ještě nová classa.
  • zajimalo by me, kdo vam v zivote vrati ten cas kterej ste u toho prosedeli. hral jsem to asi do nakyho levlu padesat, rychle sem expil co mi radili kamosi, ale porad tam vidim velkou negativnost v tom kolik stravite casu u posranejch questu. proc nemuzou treba ve wow jak tady pisete ze je to 'ohrany' vam tam udelat treba level 100 max, a libovy novy bosse itemy a spousta novejch ostruvku s dungeonama a lokacema , jeste porad je ve wow mapce misto ne ?:) jinak nevim co bych k tomu napsal tak snad me neukamenujete. je to ztrata casu
    • to by me zajimalo, k cemu jsi vyuzil svuj cas ty? proc by u toho lidi nemohli sedet, kdyz je to bavi? Tydle keciy ma dycky ma na netu dycky nejvetsi tlustoprd co vzivote nevstal z gauce. Proc? Protoze vi o cem mluvi (o ztracenem case)
      • hele ty si tady lecis naky svoje trauma nebo co? jakej tlustoprd ? twe. wow je ztrata casu , mega ztrata casu. expeni trva strasne dlouho, takze pro lidi je lepsi hrat na free serverech s vetsim expy.. jenomze tam nic nefunguje poradne jak ma ,tak ti chytrejsi to hraji orig, kde se expi zatracene dlouho a nez chytnes dobrej item tak to taky trva. a co ve finale z toho mas vlastne? prodas max ucet na ebayi? nebo vlastne ne, ono te to baviii .. kamo jestli to ty hrace fakt bavi, tak proto ze nemaji co delat (zevling atd) nebo maji v zivote vystarano jinej, logickej smysl v tom nevidim, a znam par lidi ze stredni treba, kterejm to docela zkurvilo život a nikomu bych to nepral co se jim delo. . otazkou je, zda -li je to smyslny v ty vyssi sfere hrani, kde hraji ti nejlepsi. nejspis to je hra o skillu, to nepochyby, ale jak dlouho to tem pro hracum vydrzi hrat porad dokola da se rici to same?:D vzdyt je to defakto porad to samy dokola kdyz si uz naexpenej mas itemy tak porad muzes chodit raidy , pvp, atd atd ale porad to samy.. tak mi napis treba ze se tam da rybařit nebo jeste neco .. flame cu@
        • Co delas ty s tim volnym casem? Chodis po hospodach? K cemu to je jen ztrata casu. Sportujes? Proboha proc, jen ztrata casu. Delas na stroji casu, leku na rakovinu, aids? Sice o tom pochybuju, ale proboha proc, je to ztrata casu. Dle tebe se asi clovek narodi, splodi potomstvo a muze umrit, vecny kolobeh zivota. Nicmene clovek ma v tom zivote vice casu a tak ho krome toho, kdy dela veci co ho vylozene nebavi, ale musi je delat pro udrzeni tohoto zivota, dela i veci co ho bavi a to ve svem volnem case. Rict ze je to ztraza casu je mimo. Zamysli se trochu nad tim co delas ty a rekni u nejakeho sveho onicku ze to stoprocentne neni ztrata casu.
          ....
          ...
          Prd co, mozna ti dojde ze zabava neni ztrata casu, at delas co delas. Nekoho bavi se prochazet, nekoho jezdit na kole, nekdo rad hraje fotbal a nekdo se schazi se svyma kamaradama ve wow. Imho rekni mi v cem je wow horsi nez FB? Krome toho ze za to platis.
        • terejm to docela zkurvilo život a nikomu bych to nepral co se jim delo

          pocuj a ako im to skrvilo zivot.Zaujima ma to
          • a hele, nolifeři už se řadí... *2* tak dál, kdo nam ještě napíše, že roky života u jedný hry,ztrata času není *1*
        • treba nehovoris uplne mimo, ale je proste kazdeho vec jak s casem nalozi, co ze je to k nicemu? Tak bys ale mohl uvazovat nad vsim. Nakonec az chcipnes bude vsechno k nicemu. Ani nemusi mit v zivote vystarano, proste nemusej vsechen cas venovat honenim se za necim v realnem zivote jako jsou prachy, uznani a veci stim spojenejch. Me wowko vazne sveho casu bavilo a byl jsem na tom i zavislej, o tom zadna. Mozna mam prehazenej nejakej zebricek hodnot nebo tak neco. Nakonec me taky zacaly ale trapit myslenky ze je to k nicemu a ze nad tim travim hodne casu a nasilne to smazanim acountu ukoncil. Tedka zpetne po letech to teda muzu obektivne zhodnotit a rict, ze hrani wowka byla skutecne zabava a clovek se mel na co doma tesit a mel proste kam pred svetem zdrhnout.
        • ty očividne totalne nevieš o čom trepeš...čo keby si išiel využiť svoj čas rozumnejšie ako písaním kravín po diskusiách?:)
        • A co pro-hráči Starcraftu, Counter-Striku a dalších esport her? Ti také dělají to samé pořád dokola a baví je to. Jezdí se na LAN párty poznáš nový lidi, užiješ si kupu srandy.
          Moji známí co to hrají, jezdí na srazy a hru si užívají - je to životní styl. Stejně jako když jezdíš na kole a sportuješ - taky ti to sežere veškerý volný čas a nikdo do tebe neryje, že je to ztráta času a tak podobně.
          Jen musíš bejt chytrej a vědět kdy končí sranda, viz tvoji spolužáci. Je to pouze jejich blbost, že se nebyli schopní naučit na pár písemek. Svádět to na hru je pakárna, každej svého štěstí strůjce.
  • Nevim co na to rict... jen ze me tempo hry vyhovuje od sameho zacatku. Problem je z mago**ma ketery u toho sedej 24/7 a proto maj vse hned hotove... normalni hrac si stim krasne vystaci....

    BTW: Lehkta/nelehka.... nevim.... ZA/ZG tam se s PUGem vajpuje porad.. ne-li i se svejma lidma a časem to taky nerfnou pac budou zas deti berecet...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit