Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Borderlands 1... single jsem dohrál 3x ale už při druhém hraní mě začala hodně prudit špatně udělaná obtížnost. Po několika hodinách hraní je ta hra komicky snadná a jsem nesmrtelný. Při třetím hraní jsem zjistil jak se dá snižovat XP... takže po každé hodině jsem hru vypnul a snížil Level o 2 body (ta hodnota co v základní hře byla max 50). Ale je to otrava. Kdo takový vypatlaný sytém vymyslel? V multiplayeru je to ještě horší... Jestli ten odporný nefunkční systém levelování bude v Borderlands 2 tak to koupím až to bude tak za 7 euro. Hnus! *11* *11* Zlaté FPS hry bez odporného levelování kde je obtížnost když ne vychytaná tak je alespoň funkční.
  • Jo tak na tohle si pockam, sbohem diablo3(wow3)
  • Ale ke hře - První díl se mi moc líbil. Tam se komiksová grafika fakt povedla a rozhodně jsem si hru užil naplno, jen mi trošku vadilo pár chyb v umělý inteligenci. Tam jste občas střílel do banditů a oni pořád chodili a chodili a vůbec si vás nevšimli, ale ani mi to nijak nekazilo hru *1* . Jsem zvědavej jestli bude dvojka lepší a doufam že její hraní bude mnohem delší. (Mám rád delší hry)
  • ta hra suck bavilo ma to par dni quest grind a explore nom nom *6*
    • vůbec sem nepochopil co si nám chtěl zdělit, ale doufám že se ta hra vydaří z jedničky sem byl nadšenej
      • neviem pouzi slovnik mozno potom poberies
        • hm neviem pouzi mozek mozno potom srozumitelne napises *3*

          Ty jsi na zákl. škole asi neměl češtinu či slovenštinu viď? *1*
    • bobsh
      Toto je kvalitní názor! Není nad to, když se někdo dokáže inteligentně vyjádřit!
  • MishKonn
    Bohužel řeči o "chytřejší AI" slyšíme dnes a denně a nakonec to stejně bude zase IF/THEN jezdící po waypointech jako vláček na kolejích, který se zhroutí po prvním náznaku potíží - tudíž se nedá o žádné inteligenci vůbec mluvit. Abych pravdu řekl, "AI" ve hrách mě začíná docela štvát - hodně tomu dopomohly také vaše články zaměřené na tuto problematiku; nebylo tam sice víceméně nic, co bych dřív nevěděl, jen jsem si to asi neuvědomoval nebo nepřipouštěl :)

    Aby to nebylo úplně OT - první Borderlands byla zábava a tak zatím není důvod nevěřit, že by druhý díl měl být horší. U mě zatím OK.
    • Ano ano, taky to vidím. Asi si marketingová oddělení firem po uherském roce udělala výlet na diskuzní fóra (protože kecy o fotorealističnosti už tolik netáhnou) a zjistila, co mají lidem lhát teď ^_^.

      Jinak, IF-THEN vůbec, ale vůbec není špatný, a to říkám jako moder, který nemoduje grafiku/zvuky ale moduje A.I. a gameplay (hry ONI, MAFIA II, IJET).

      Po zkušenostech s uvedenou trojicí ti mohu říci, že enginy všech tří pracují s IF-THEN a přitom toho dovedou opravdu hodně, až se jeden diví. Jenže při designování úrovní a gameplaye obecně je u všech tří použita jen určitá nejzákladnější množina funkcí enginu pro práci s A.I. a charaktery. Zbytek možností prostě leží ladem. Takže jestli u Borderlands 2 využijí level dsignéři engine beze zbytku, tak jim jedině zatleskám ^_^.
      • Zdarec... děláš módy? Možná by jsme na to téma mohly pokecat víc... dělám nějaké módy pro FPS, ještě jsem je nevydal. Do AI jsem se pouštěl minimálně... i když jsem programátor, dokumentace k tomu mě moc nenadchla a moc se mi to nechtělo louskat, protože moc podrobné nejsou.
  • nechapu ty blbe kde si dosel za na pc se jen pirati ale o tom ze hry na xbox360 jsou na netu driv nez na PC??????? priklad (Gears of war 2 byl 2 mesice pred vydanim uz ke stazeni ) takze nechapu jak se na pc furt jen pirati. a lidi nebudou plati za hru zo je jen mizerny port z mikrovlnky kde se neda nastavi grafika a ani ovladani tak ti za to lidi 900 stovek nedaji tak se vzpamatuj. a ani to ze bez pc byste nemely co na tech vasech topinkovacich hrat
    • Gearsi 2 nebyli venku 2 mesice pred vydanim ale 2 tydny to jen pro poradek, PS:nemam konzoli
    • Souhlas *4*. Když si nemůžeš nastavit ovládání, tak to je na h*vno. Na PC si to můžeš nastavit přesně tak aby ti to vyhovovalo a navíc konzole celkově stojej za prd, hry jsou předražený a přitom není nic zázračnýho na hnusný konzolový grafice a hratelnost je vážně slabá. A kdyby nebyly zlaté PC, tak nemáte na ty svoje stylyzovaný gramofony (*1*) ani jednu hru.

      Připomínka - nesnášim ty konzolisty, který tady kecaj blbosti o tom jak sou xbox a ps3 nepřekonatelný a jeětě se tu hádaj. Radši nepište jo *7*
    • skaven123
      najprv predychaj a potom si zisti co je ironia :)
  • skaven123
    co, naraz objavili vyvojari aj to ze existuje pc, a mys, a tym iny sposob hrania? a preco? ved na pc sa nic nepredava, len sa pirati :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit