Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky by mě zajímalo jestli bude čeština tahle hra jí potřebuje, všechny předchozí jí měli, bez češtiny to prostě není ono hra ztrácí na příběhu atd. UDĚLEJTE UŽ S TÍM NĚKDO NĚCO PÁNI PŘEKLADATELÉ A PROGRAMÁTOŘI PROSIM VÁS !!!
  • Prosím vás je někde ke stažení čeština do Broken Sword 5? Děkuju moc.
  • Viz příspěvek nahoře - Jsou zábavná herní díla, která není potřeba měnit. (Myslím tím herní mechaniku) Pak jsou taky hry, které by pro úspěšné pokračování potřebovaly předělat už od základu.
  • Dělá někdo na češtině pro Broken sword 5?
    Díky.
    • Chtěl jsem se zeptat jestli už jsi sehnal češtinu na BS 5 marně ji taky sháním
  • Mňa najviac šokovala v tomto článku veta, kde autor píše, že kreslená 2D grafika už v dnešnej dobe rovnako neoslní. Prepáčte pán autor a nebola práve kreslená grafika hlavným dôvodom, prečo fanúšikovia tlačili na vytvorenie ďalšej časti? Dokonca sa na to poskladali ?? Sami žiadali návrat k starému prevedeniu ? (: Toto je dosť vážna kritika v recenzii a riadne mimo , potom sa nemôžete čudovať, že nemusí nikto brať ani jedno slovo vážne lebo staviate na absolútne mylných predpokladoch.
  • 3ka byla nejlepsi strilecka jakou znam, pak od 9ti k 5ti
  • Recenze je úplně o ničem, jedna z nejhorších, co jsem kdy četl. Nic jsem se o hře nedozvěděl, autor pouze omílá stále dokola, že je to návrat k prvním dvou dílům. O tom by snad stačil odstavec. Tenhle útvar vlastně recenzí ani není.
  • A tak že je recenze subjektivní hodnotící článek, asi bych měl nad tím jen mávnout rukou, ale nedá mi to: jsou celé herní série, ve kterých min. každý rok až do teď vyjde jeden díl a to čtu pořád samé hodnocení: 9, 9, 9, 9, 8, 9, 9,... a přitom se jednotlivé díly v ničem neliší, včetně toho, že se jedná i o díla s diskutabilní kvalitou, ať už to člověk hodnotí z libovolného úhlu. Nyní vyjde něco, co tu řadu let nebylo, min. kolik? 10 let? A dostane to 7 s dovětkem, že to vlastně nic nového nepřineslo *1* .
    • ucho
      to je řekl bych dobou. kdyby Broken Sword 1 vyšel dnes, tak už by tak vysoké hodnocení patrně neměl. žánr adventur se posunul. ano, lidé chtěli tu starou klasiku, ale dalo se čekat, že nedostane 10/10 nebo 9/10... to samozřejmě neznamená, že se u té hry někteří lidé nemohou královsky bavit. neber prostě to číslo tak vážně, je to bodové ohodnocení recenzenta, jak to vnímá on...
      • PLuto.petr
        Já osobně bych tomu 10/10 nebo 9/10 nedal ne proto, že to nepřináší nic nového, ale z úplně jiných důvodů (zmíněných jako jeden z prvních příspěvků v této diskuzi).
    • woczlf
      Myslím, že mícháš dohromady vícero žánrů. Zrovna adventury jsou žánr, který vývojem v posledních letech prochází signifikantním vývojem. A minimálně já navíc nevidím důvod, proč dávat něčemu 9 jenom proto, že to přišlo po 10 letech.
  • Z mého pohledu..

    - Grafika je až na 3D "cutsceny" (např. intro, tanec,..) opravdu krásná. I "3D" postavy v enginu nedopadly tak zle (pokud George zrovna nejde po schodech). Škoda, že nemá víc animací pozadí (statické mraky v Londýně atd)

    - Dabing klasicky skvělý

    - Příběh se teprve rozjíždí, hodnotit půjde lépe až v druhé části

    - Jestli se mi něco hodně líbí, tak to, že zůstal ve hře systém "prakticky každé postavě můžu ukazovat libovolnou kravinu, co celou hru nosím po kapsách." Tohle jsem si užíval už v jedničce (červený nos, líčidlo..) a je super, že i 5ka se toho nezbavila :) Trevor nemá chybu a u každé nové postavy je tím prvním, čím se musím pochlubit!
  • neviete kedy bude hra na iphone?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit