Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • slavek.skara
    No bože, na Ultimně jste taky museli všechno pěkně po staru domlouvat žádné ceníky nebyli jen dle toho jak se Craftměni dohodli mezi sebou a fungovalo to výborně. Myslím že ta věčná automatizace všeho jen hry zabijí.
    • Jenze v ultime ses domlouval ingame, ne nekde vedle na webu ... a navic v ultime ti ani nelepsi remeslnik nezajistil, ze vubec neco vyrobi a kdyz, tak ze to bude mit pozadovany parametry. Tam byl kazdej vyrobek unikat. Klidne se ti mohlo stat, ze si par tejdnu hromadil matrose ... a pak si o ne lusknutim prstu prisel.
  • Hraje to vůbec někdo kdo tu píše tyhle články?Ve hře se stačí přidat k jakékoli trade guildě a můžete obchodovat dle libosti s jejíma členema(je možné být v 5ti).Nebo si tedy sám přes chat shánět kupce.
    Asi nikdo neví jak aukce zničila diablo III že?
  • Vogon
    13. update v Lotru,
    ráno dentrassijce vyhodím z práce
    a vy tu o takovém chrochru,
    tak chruchtopustní den to byl přece!
  • Me naopak tenhle pristup prijde naprosto tragickej ... toto ma fungovat tak, ze hrac pokud nechce ingame prodavat sam ... si najme NPC/odproda svoji vec do kramku ... /NPC bude nektere veci vykupovat od vyrobcu/...

    A ne nejaky pindy na webu. To je jedna z nejvetsich bolesti vsech soudobych games, ze ruzne infomace jsou sireny ruznymi kanaly => hrac aby chudak sledoval 150 zdroju. Viz napr ruzne eventy, kdy je o nich info na webu, ale ingame se hrac vubec nedozvi, ze ze neco deje.
    • Anarchy Online to podle me dotahlo k dokonalosti. Musis byt v guilde,ta si koupi dum a tam ma kazdy prodejce svuj kramek. Hrac pak pouzije terminal na global search toho co potrebuje a kdyz si vybere,musi si do toho obchodu dojit.
      System-kazdfy ma sveho prodejce ktereho si umisti u sveho domku nebo kdekoliv-ten se mi prilis nelibi. V realu (rozumej ve hre)to totiz nefunguje
      • Ve hre to fungovat bude uplne vpohode ...

        Mas ve hre nejaky vesnice/mesta ... uplne stejne jako "v realu". V nich maj hraci svoje domky. Abys moh obchodovat tam ci onde, tak si musis (ve vetsich mestech = vetsi kseft) koupit licenci ... a s ni dostanes pridelenej flek na trznici ... nebo muzes prodava pokoutne (s nejakym rizikem) nebo muzes prodavat na vsi, kde nic platit nemusis ... nebo muzes vec odprodat obchodnikovi s licenci, pripadne mu ji muzes dat do "komise" (= dostanes prachy az se proda)...

        A samo, k zadnym globalnim datum se nikde nedostanes, takze holt budes muset ingame cestovat. Nebo si na to muzes nekoho najmout ... trebas potrebujes ... co jak vim furu drivi, tak nadhodis na mestskou tabuli inzerat ... a hraci ti sami dorucej drivi (a nebo taky ne, kdyz nabidnes malo).

        Navic pokud by se to dobre navrhlo (= cestovani a presun veci trva, nese sebou rizika, ze te nekdo obere = o vec(i) prijdes ...) tak vyrobis neco jko lokalne unikatni nabidky zcela prirozene ... Chces neco ocelovyho? Ok, ale protoze ses daleko od zdroje rudy/zpracovani/... tak zacalujes za mec 10000 zlatek. A nebo se vydas na par dnu na cesty ... a mozna ten samej mec koupis rovnou od vyrobce za 1000. Hned mas duvod cestovat po svete, nejspis cestou potkas nejakej ukol, naberes neco od spoluhrace (chce trebas koupit prilbici, ale na cestu se necejti, tak ti radsi nejaky kilco prihodi ...) ... a protoze je ocel vzacnej matros, nejspis se te o nej nekdo cestou pokusi obrat => sam si najmes par dalsich hracu jako doprovod ...
  • Zajimavý, že nikdo nechce Argonian Motifs. :-D
    • A ty bys je snad chtěl? *1*
      • Už jsem měl 4,ostatní jenom jednou. :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit