Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nemuzu zapnout PS3 kdyz ho skusum zapnout tak mi blyka jenom cervene svetlo
  • PS3 je pěkná svačka - koho by to překvapilo.
  • "Jeden chlápek prý hrál stylem, že na jedné straně světa mu poletovalo vzduchem 20 draků, do toho se schylovalo k obléhání města a ještě měl rozdělaných 20 questů naráz. A to už jednu x let starou konzoli rozdýchá - asi jako schody do sedmého patra."
    a? urcite tak hraju tisice ludi.
    v skyrime neni nic dorobene dokonca, takze toto mal byt hlavny tahak hry, ze mozes robit kedy chces, co chces a ako chces. a vysledok je taky ze este vinu hadzu na hraca. lol
  • @ smejki

    Draci letící pozpátku *3*

    Přiznej si to. Skyrim je zcela průměrná předělávka Oblivionu. Příběh je nejen fádní, ale hlavně zcela ničí to "běž si kam chceš". A bugů v něm byly tuny, hru jsem nahrávat ze starších savů asi třikrát, protože main quest se prostě rozbil a nedalo se pokračovat dál.

    Je holt smutné, že dnešní hry poklesly natolik, že Skyrim dostal 10/10....
    • smejki
      proč to směřuješ na mě?
      Bethesdí design mě naposled oslovil u Morrowindu. Oblivion je pozlacený hnůj (imho, přátelé, imho) a Skyrim (měl jsem ho v ruce asi 6 hodin) se tváří jen o trochu líp. Resp. co někde oproti Oblivionu vylepšuje, to jinde prasí bezkonkurenčním stylem. Ve výsledku se mi sice zdá být lepší, ale není to můj šálek kávy.

      Odmítám se ale snížit k tomu, abych svůj názor na hru (herní mechaniku, příběh, design, stylizaci) promítal do svých názorů stran její technické stránky.
    • Drak mi nikdy pozpátku neletěl, oblivion mi přišel jako lepší průměr a se skyrimem se pořád srovnávat prostě nedá. Bug jsem v něm za 130 hodin koupené verze a asi 50 hodin pirátské verze (kterou jsem stahoval jako první, čili to musela být nějaká velmi brzká verze hry - a i ta byla bez bugů!) potkal přesně 0 a hlavní quest byl jen příjemné doplnění toho, co svět skyrimu nabízí.

      Je holt smutné, že ti, kteří evidentně mají problém docenit takovouhle sandboxovku nemají dost soudnosti, aby si řekli že tenhle žánr jim prostě nesedí a šli o dům dál.
  • Bethesda idéš, rozsekaj im tie konzolé!
    "Neverte PCčkárom aj keď prinášajú dary"
  • Jeste budou radit jak hrat hru, aby sla vubec hrat. To uz je trochu moc
    • smejki
      se 4GB paměti to dáš. s 256MB ne. eto vsjo.
      anebo se holt hra oseká... a oseká... a oseká... a nebude si to nic pamatovat.
      • Kdyz jde s 256MB pameti udelat plne funkcni rdr nebo oblivion, tak muze jit udelat i skyrim. Konec koncu, morrowindu to take stacilo. A nikdo si nezada, aby na konzoli skyrim vypadal mnohem lepe nez oblivion. Staci nam vylepseny gameplay a herni mechanismy, novy pribeh, nove dobrodruzstvi - tedy to podstatne o co v te hre jde.
        • smejki
          jaké máš technické vzdělání, prosím tě? až se ti podaří do bitu narvat informaci o 40 stavech, tak mi brnkni a necháme si to patentovat.
          • spis me udivuje tve technicke vzdelani... odkdy se v assembleru pracuje pouze s bity? Kazdopadne assembler je blbost, protoze kompiler provadi optimalizace, ktere programator snadno opomene.
            • smejki
              eh... cože?
        • Souhlasím! Když našim předkům stačil suchý záchod a v zimě pět stupňů v chalupě a tři svetry na sobě, nám musí taky! A vůbec, kdo to kdy slyšel, používat toaletní papír, miliony let to šlo i bez něj!

          Teď vážně - ono jde udělat i naprosto krásně vymazlenou hru na tragickém železe, ale upřímně, to by museli programátoři dělat hry v assembleru. A jelikož je to nemožný scénář, nezbývá než se smířit s tím, že tenhle kus železa už prostě potřebuje nástupce.
  • Cahir
    Co do toho taháš ME?? Platí snad série za špatně optimalizovanou? Ne, je to jedna z nejlépe optimalizovaných AAA her posledních let.

    Pro Ringwraith
    • Malleth
      Tak Demo ME3 na PS3 moc optimalizovaný není. Ty poklesy fps tam jsou dost děsný a to i v cutscénách, kde se nic neděje.

      Dvojka běžela pěkně, ale aby taky ne, když je to koridor jak prase.

      Jinak ME1 na PC neustále padala. Skvělá tam byla taky protipirátská ochrana, kvůli který sem si nemohl po stažení oficiálního patche hru zahrát i když sem měl originálku.
      • Cahir
        Za celou dobu hraní mi ME 1 či 2 ani jednou nespadlo - chyba je pravděpodobně na tvé straně...
      • Cypri
        "Tak Demo ME3 na PS3 moc optimalizovaný není. Ty poklesy fps tam jsou dost děsný a to i v cutscénách, kde se nic neděje." Já už fakt nevím.
        Jen pro jistotu nejsem PS3 hater. Mám v plánu ho teď koupit.
        ALE SAKRA CO CHCETE PO TAK STARÝM ŽELEZU??
        Aby pro konzole a PC vycházeli jinak kvalitativní hry? Viz BF3 kde pro konzole jsou mapy jen pro 32 hráčů max a omezení v texturách?
        Já jako PC hráč si taky musím koupit lepší věci do PC aby mi běželi nej hry.
        Holt vy si buď počkejte až vám vydají novější konzole nebo kupte PC.
        A dodávám že nejsem Hater sakra.
        Určitě zas XY mínusů...
        • Malleth
          To co se děje teď s Mass Effectem nebo Skyrimem není na konzolích standard. Jde prostě jen o to jak umí vývojáři s tím hardwarem pracovat.

          A třeba takovej Batman:Arham City, co je dělanej na Unrealu stejně jako ME, běží úplně parádně a to i přesto že je tam otevřený město a dá se tam lítat.
          • Cypri
            Dobře, v tom případě se ale dá říct že to na konzole radši neměli ani vydat. Pak tedy platí to že je to chyba vývojářů (což už jsem tu jednou řekl s nadsázkou) a měli jet jen na PC.
            Nemuseli by to teď dolaďovat a nám PCčkářům by se mohli více věnovat.
            Nehledě na to že by to nemělo v základu tak debilní systém inventáře který museli upravit pro ubohý gamepad (to i v tom oblivionu byl lepší) a i hratelnost by se nám PC hráčům zvýšila protože by to nepodléhalo již stařičkému PS3 a znova jeho gamepadu.

            To jen kdybych to zavedl fakt do extrému.

            Já prostě trvám na tom že PS3 je staré železo, hůře se s tím pracuje. Když to je multiplatformní nemůžu to OSEKAT tolik protože na PC by to pak nikdo nechtěl a nemůžů to dát tak über dobrý prtože to PS3 pak nerozjede. A máme na světě kompromis kterej nevyhovuje nijak extra nikomu a zároveň vyhovuje každému - zkrátka nepotěší a neurazí. Tak kolik mínusů dostanu teď?
            • Na pc jsou mansi prodeje nez na konzolich, takze ekonomácky vzato to spás nemeli vydavst pro pc.

              Konzole maji jednotny hardware, proto lze pro konzoki hru dobre odladit. A pokud odladena neni, je to zcela vedome a umyslne ze strany vyvojaru. Konzoliste na takove zmetky nejsou zvykli, konzoliste jsou zvyklá, ze jim hra bez príblemu slape. Takze ja vsem konzolistum doporucuji, aby takoveto hry nekupovali, vubec. Ja mam treba TES velmi rad, ale skyrim jsem si na ps3 nekoupil, protoze odmitam takovy sh1t podporovat.

              Mozna to nevis, ale i Oblivion byl na konzolich. Debilni inventar ve skyrimu neni zpusoben konzolemi, protoze i ten oblivionovsky na konzolich dobre fungoval.

              Vzhledem k existenci her jako je batman, deus ex 3, darkdiders, borderlands, crysis a rada dalsich, ktere chodi perfektne na konzolich a jsou dobre i na pc odmitam tvuj nazor, ze nejde udelat hru, aby dobre bezela na pc i na konzoli. Pokud je nejaka multiplatforma nekde blba, je to ciste pro to, ze to vyvojari nezvladli. Mnohdy je to tim, ze konzolovou verzi delaji jini vyvojari, nez ti, kteri delaji pc verzi.
            • Malleth
              Jak sem už někde psal, za inventář může opět akorát Bethesda, protože ten inventář je debilní i pro gamepad.
              A i na konzole jde udělat dobrej inventář. Důkazem je třeba ten v Dark Souls.
              Oni prostě dělat UI neumí. To je celý.

              Jinak tu tvůj postoj celkem chápu. Taky mám radši když je hra exklusivní pro PS3 a vyladěná na maximum, ale to si prostě nemůže každý studio dovolit. Obzvlášť pokud jde o exklusivní hry pro PC.
    • Ringwraith
      Cahire, kamaráde.
      Kde jsem zmínil, že ME není optimalizované?

      Mass Effect 3 jsem pouze označil na přehypovaný.
      Vyhypovaný je určitě, přehypovaný podle mě taky.
      • Trol.diskuzni
        Že se s ním vůbec bavíš... Je sice daleko rozumnější než Amaroun, z předpojatosti však stejně neuzná nic, co řekneš a jede si tu svou.
        • Ty máš zrovna co mluvit *1* *1*
          • Trol.diskuzni
            To jo, ale já aspoň nekritizuju ostatní přispěvatele, navíc s takovou přezíravostí jako on... *4*
            • Trol.diskuzni
              Tak teď jsi mi to natřel...
            • TY běž už spát,jsi jen spam ...
  • Vypněte si autosave...
  • ... a přišel čas, kdy i s velkou snahou pro konzole optimalizované hry šlapou na konzolích hůř, než odfláknutné konverze na PC. A bude hůř... než zas vyplave nová verze konzolí. Je to tak překvapující?
  • Tak, že by byl zakopáný pes zrovna ve stylu hraní, bych si netroufnul hádat ani opilý, natož zastřízliva *15*. Jsou takové problémy vůbec normální? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit