Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Více kontextuální a méně zaměřená na příběh? Děláte si srandu? Asi jsem tady jediná, ale já jsem vždy měla Assassin's Creed ráda hlavně kvůli silné příběhové linii a ano, Desmonda mám ráda. I když všichni nadávali na takové to technické prosvítání modrých čisílek skrz antické světy - líbilo se mi to. Vypadalo to stylově, líbil se mi nápad s mladým americkým klukem, který nemá ponětí, do čeho to sakra vlezl. Je mi vážně hodně líto, že se od tohoto tvůrci upustili.

    No nic. :(
  • Jack1947
    Ac IV: Black flag, Diky konci, se vlastne jedna o Prequel, tedy je to zrejme Dedecek Haythama ... cele se to potom propoji, kde jinde nez v Opere. Pobavilo mne to docela, zaroven jsem byl trochu zklamany z konce, ten byl asi nejslabsi... skoda tech lodnich bitev byly jich ke konci moc zbytecne zdlouhave, bez upgradu celkem tezke. Necekal jsem ze bude vazne tak suchy, ze vlastne natacely film ci co ? Vubec nevim co bnych mohl cekat od dalsiho dilu, mozna seuquel? *7*
    • Neříkaj ti blesk? :'D Prej dědeček :DD Táta :) A neříkej, že si až dokonce nevěděl, za koho vlastně hraješ :D
    • Jazz
      Co to do prd€le meleš? *8*
  • Trochu mě mrzí jak to teď je :/ nějak mě pirátství nesedí k assassinum to se hned muže jmenovat Pirates Caribic :(
  • "Watch Dogs se prý neodehrávají ve stejném universu, ale uspokojí vaše touhy po podobném stylu hraní."

    Dle toho co se dá pochytit v Blag Flag v současnosti se zdá, že je tomu naopak. Je tam nejedna narážka na ctOS a dokonce si troufám tvrdit, že v jednom spisu se mluví o Aidenovi ačkoli se neřekne jeho jméno. Na druhou stranu taky se tam řeší, že Ubisoft vydal Liberation atd. Ještě jsem to nedojel úplně takže nevím co se z toho vyklube
  • tak jsem zvědav, co za šperk přijde příště... Budeme létat v letadle, jezdit tankem, a střílet se samopalu s assassínskou kapucí na hlavě...? :O máme tohle fakt zapotřebí?
    • Rozhodne to zapotrebi nemas, nikdo te to snad hrat nenuti..
    • Lawliet
      Náhodou. To nezní tak špatně. *2*
  • Amylee.Anderson
    Měli by sérii přejmenovat...
    • Erien
      Proč? Je to pořád Assassin. Jen se prostě změnil. Když někdo vydává kopii minulého dílu tak každý křičí, že jen tahají peníze a když se série vyvíjí, tak se zase nadává že už to není Assassins Creed. Já jsem rád, že se to mění i když s prvním dílem to má společného jen málo, aspoň to není jen šestá variace toho samého.
    • Ristoro
      Pojďme zase řešit název hry :D:D. To se tady nikdy neohraje, jak se tak dívám.
      • Dyť už to není AC tak ať si ty svoje nový hry cpou do jiné serie, když tam chcou mít s**t příběh.
        • Jack1947
          Neni, ale Assassiny tam stale jsou. *4*
          • kde?
          • a v tom já vidím ten problém spolu s tím, že se to odehrává v DNA vzpomínkách (vcelku originální myšlenka kterážto mě ale neskutečně rušila při hraní vcelku pěkné historicky laděné hry)
      • Jack1947
        P*del proste bejt musi... *3*
    • Boretodeahsons Greed DLC flag?
  • Škoda, Connor byla zajímavá postava. Bohužel ji většina lidí nepochopila a stačil jim hláskující šampón Ezio.
    • tvoje meno si musím odfotiť
    • Jack1947
      Jo, mozna na druhou stranu se to zase odchylilo skoro uplne od Univerza AC, AC bylo trochu o necem jinem a s Eziem a Altairem to bylo jeste v mezich i Eziem toho jsem mel rad, ale chapu obcas to chce zmenu... aspon ze si to je vzajemne propojene. *4*
      • Nemluvím o prostředí, které se kliďánko někomu mohlo zdát divné. Mluvím o charakteru Connora, byl to takový nesympatický spratek, ale rozhodně to nebyla špatně napsaná postava. Navíc když se člověk snažil začal ho postupně chápat. Ezio byl hrozně kůůl prvoplánovaný sympaťák a proto mi tolik nesedl. Nedává to sice smysl, ale co, mám rád postavy, které jsou na první pohled nesympatické, ale postupně jim člověk začne rozumět.
        • Jack1947
          O prostredi jsem se ani nezminil, jinak samozrejmne mel neco do sebe mi nevadil, jen me ubijela ta jednotvarnost, dlouhe "vylety" a mrtve prostredi kdyz uz jsme u nej tedy. Aspon ze ve 4 dile to vykompenzovaly temi lodnimi bitvy a celkove vylepsenou lodni dopravou ... nemusis mit tolik penez a daj se i tuzsi bitvy zvladnout bez vylepseni. Jenze me zase Altair sedl do toho nejlepe, ruku na srdce Ac nikdy nebylo o problemech "statu americkych" ale o najemnem zabijakovy tehdejsi doby, uz bych si ale stezoval zbytecne Do priste to chce navrat ke korenum... Templari a "krédo" Assassínů, sak o tom to melo byti a videli jsme to jen ani ne ve 3dilech. *4*
          • Musíš to brát tak že assassini a templáři intrikovali na pozadí všech historických událostí. Takže kdyby příští assassin byl ve Francii v době revoluce, nebo v Japonsku v období Sengoku jak mnozí chtěli, mohly bys zas Amíci namítat co má série co dělat s problémy Evropanů, nebo Japonců. Takhle by to mohlo být pořád. Prostě nějaké historické období se vybrat musí. AC byl jak o zabijákovy tak o událostech, které svými činy ovlivňoval.
            • Jack1947
              Dit ja nic nechci *4* ... jen uvazuji, "nahlas" zkus se jen na chvilku nad tim zamyslet... *7*
            • Úplně nechápu co vlastně chceš. Kdyby 5krát po sobě vyšel ten "starý dobrý assassin" budou lidé nadávat že ve hře nejsou žádné novinky. Když přidají námořní souboje začnou lidé brblat že už to nemá ze sérií nic společného a že chtějí návrat k prvnímu dílu. U batmana jsi tvrdil že už jsi přejedený toho samého pořád dokola. U assassina by ti určitě taky vadilo, kdyby tam od prvního dílu nepřibylo nic nového. Osobně tento problém nemám, posuzuji vždy každý díl zvlášť a nesrovnávám je s předchozími díly. Pokud někdy vyjde assassin který bude sám o sobě mizerný, pak si řeknu že už to ubisoft pos*al. Pokud, ale budou jednotlivé díly po všech stránkách kvalitní, nebudu je zbytečně srovnávat s předchozími díly. Black flag jsem zatím nehrál (čekám na PS4) ale slyšel jsem že je vážně dobrý. Já hrál assassina už od prvního dílu, ale mezi skalní fandy se asi zařadit nemohu, protože mě bavil AC3, jen o trochu míň než AC2 a stále víc než AC1, který byl přeci jen dost stereotypní. Navíc ubisoft nebude riskovat ztrátu fanoušků tím že by vrátil principy z prvního dílu a radši tomu ponechá ten akční hollywoodský styl, který to postupně získává. Vy můžete lidem co to budou pořád kupovat říkat ovce, ale jsou to platící zákazníci a tak mají stejné právo jako vy.
            • Jack1947
              Takze by to clovek mel /pochopil /chapal tak ze ASc se bude dojit, tak dlouho dokud nebude mit uz co nabidnout a potom z toho udelame ASSASSINS CREED: ONLINE to bude teprve jizda, az se osvedci dame mu F2p. Ne, to opravdu ne. Vsechno ma sve hranice, naopak ano vymyslet se da a kdyz maji velke financni moznosti nejsou svazani mohli by vysliset i hrace coz je vyhoda ktera neni mozna u kazde hry... AC muze byt dobry, vyborny ba treba i narez jen uz to nebude ten stary Assassín a hlavni duvod odrazeni , spousty skalnich fandu Hlavne at to v budoucnu uz vice nezjednodusuji. Teda tady treba zaklepat na stul ze AC IV je v soubojich trosicku tezsi, jenze zase je to podmineno kvantitou nikoliv tim ze by se clovek zabyval vojaky ale tim ze ho stejne "dostanou". AC IV. byla vyjimka , dopadla vyborne ted se jen ceka ze to bude lepsi a ne horsi, nadeje to stale je.
            • Jenže je chvíle kdy se prostě nic nového u zavedené značky vymyslet nedá. Jistě, můžou měnit prostředí, příběh, postavy (tu lépe napsané, tu hůř) přidat nějakou vychytávku, nebo IMO dost velkou změnu (námořní bitvy). Jenže, co se nestane. Půlka lidí bude tvrdit že nové věci a nápady do původního konceptu nepasují a druhá že je změn málo a že už hra jen kopíruje sebe sama. Jenže značka je značka a pokud se na ni nechtějí úplně vykašlat, nebo rovnou změnit žánr (což jim stejně bude hromada lidí vyčítat) tak co mají dělat? Třeba Batman, co s ním? Mohli by sérii ukončit a zaměřit se s novým stylem a mechanismy na jiného hrdinu z DC. Jenže co si budem nalhávat Batman je nejoblíbenější a jeho téma se dá nejlépe zpracovat. Nedovedu si představit hru za Supermana nebo Wonder women. První by bylo dost náročné a nakonec by z toho byla obyčejná rubačka a to druhé by bylo prostě směšné. No a pak by zas lidi nadávali. AC to stejné, jistě mohli by vytvořit nějakou novou sérii. JENŽE na příběh z jednotlivých zemí by museli mít jednotlivé série. Příběh o Samurai, příběh z 30leté války, příběh o pirátech. Hromada sérií které by si stejně nakonec byly dost podobné. AC jim v rozumné míře umožňuje používat libovolný kontinent, dobu a národ a při tom zachovat nějaké společné příběhové rysy.
            • Jack1947
              Ja vim no, jenze ... byl bych blazen kdybych tvrdil ze to je o nicem, to nerikam jen proste to seslo z toho prvotniho a je to celkem skoda. Radsi bych byl kdyby se to zase vratilo, at to poslouzi svemu ucelu lepe a kdyz uz je tam ta historie clovek by cekal ze to bude i nejake jine nez takove jake je... budiz Nemel je ovlivnovat, aspon neprimo a to bylo ve 3 dost slusne zlomeno. Jesteze AC IV. nesel ve slepejich jenze to taky s puvodni AC myslenkou uz moc spolecneho nema, chte nechte se to veze na uspechu serie je to dobra neli vyborna hra, jen uz to tolik neni AC a stejne ke konci, at to mas rad sebelip to budes zase radsi mit z krku. Potom taky nejake to prirustani postav se mi zda, bez predmetne jsou dobry a jak prisly tak odchazeji.
              Ac potrebuje vic, nez jen se vezeni na uspechu zajete serie, neco podobneho jako jsme resily "par dnu" zpatky u Batmana. *3*
  • Škoda jen že desmond a nebo zvučný ital enzio auditore kvůli kterému jsem si serii od 2 kupoval je pryč a jak říkají tak se asi nevrátí :( Moc rád jsem napodoboval enziovu patlaninu angličtiny a italštiny a když jsem hru hrál po několikáté tak jsem si jako správný fajnšmekr zapnul plnou italštinu :D Hňup Connor se svojí sekyrkou se mi nějak protivil už z prvních trailerů. Naopak black flag mě naprosto okouzlilo, i když lodní souboje a pohyblivost lodí je až komická tak mé pirátské jásá a těší se na 22.11. Co se mi ale líbí nejvíc je ten styl zapojení do příběhu. To že edward přijde k assassinské kápi jak slepý k houslím se mi zamlouvalo už od začátku... Takže kápi přes hlavu, šavli za pás a 22.11 nehodlám 24 spát :D
  • Jen bych doplnil k diskuzi níže - dle videa z Ráje z AC II (Hidden Truth či tak nějak) byli prvními "Asasíny" nejspíše "Adam" s "Evou" kteří bojovali proti rase Nephilim, takže se asi ten konflikt táhne jakoby od prvních lidí v pravém slova smyslu.
    • Iste, Kain bol assasin a Abel bol teplar *15*
    • a celá Assassins Creed série je prosímvás vyfabulovaná, hlavně v tom nehledejte historickou akurátnost, ta se nachází jen v zasazení, částečně architektuře ale rozhodně ne ve věrném vyobrazení historických událostí :)). Je to jednoduše takové historizující scífko, nic víc:)
      • Máš pravdu ale stejně to člověku nedá a na chvíli se vždy zamyslel ,, kurnik co kdyby to fakt bylo,, To je to co se mi na AC 1 až revelations líbilo. Ve trojce mi přímo lezlo na nervy jak se hráčovi snažili neustále říkat ,, ale ono to bylo takhle a nééé jak jste si mysleli,, to už bylo poněkud přehnané podle mě.
        • Už v prvním AC se v rozhovorech mlelo o tom, že cokoliv se skrz animus uvidí, tak se jednak může vymykat tomu, co člověk jakože v univerzu AC zná z dějepisných učebnic, a taky, že je to ta "skutečná" linie historie, než jak se předkládá v moderní době. Takže v tomhle ohledu se špína na AC3 hází neoprávněně, ten díl jen pokračoval v konceptu "známá historie v kombinaci alternativními prvků se scifi výkladem" zaběhnutým už z předchůdců.
          • Skor ide o to ze AC 1,2 boli skor na pozadi historie a tie konspiracne teorie sa ti rozvijaly ako bonus k pribehu. Kdezto v AC3 Connor je priamo manipulovany aby "prepisoval" americke dejiny a az moc to tlaci na pilu.
            • Jack1947
              Neresil bych nejakou domnelou predstavu o historickych faktech... lol. *15* *7*
            • To jo, v tomhle ohledu máte recht.
  • Assassin´s Creed potrebuje koniec a urgentne ! ! ! Ako mohli zostreliť hlavnú postavu Connora len tak keď jej ani poriadne nedali šancu. Proste dnešné publikum hráčov a hlavne to americké publikum je nenásytné a nenažraté každý rok hra zo série, každý mesiac aspoň jedna hra, atď. Týmto spôsobom sa trh pre starších hráčov ktorý si pamätajú hry pri vydaní hotové alebo max. s jedným patchom odďaľuje do nenávratna. Vývojári si berú enormné prostriedky na vytváranie hier a nevyužijú potenciál a niekto kto si do toho vrazil nemalé peniaze chce svoje prachy späť a potom to aj tak vyzerá. Každý rok COD z recyklovaným enginom, NFS ktoré má z roka na rok nejakú inováciu a pritom nevedia spraviť ani solídny model jazdy pre arkádu, Battlefield, MOH, atď dalo by sa pokračovať do nekonečna. Sami to vidíte a poznáte. Ezio bol fajn taktiež Altair ale nemôže to večne fungovať a preto ich postavy ukončili. V tom príde nová postava ktorá má čo ukázať ale nie proste ju zrušíme, kašleme na templárov, pome na pirátov, spravme veľa multiplayeru. Je to hrozné a ako fanúšik série som sklamaný. Proste Assassin´s Creed potrebuje ukončenie a herný trh rozum.
    • bohaaa, ty musis byt reklamny a marketingovy mág...ukoncime rozbehnutu znacku ktora zaraba kazdy rok miliony...
      • Je to môj názor a teba je potom prd jako fakt.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit