Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč ? Proč se vůbec někdo zabýval GP2X , Pandorou atd .. ? Protože homebrew je prostředníček vystrčený vůči patentovému právu , Nintendu , Sony i Microsoftu
    Nejde o to nabídnout obsah , ale formu a kladivo .... zbytek si komunita zajistí sama pokud se nabízený produkt ukáže být životaschopným .

    BTW ... Hardwarově už dnes jde o průměr , ale ovladač to je zajímavý ...
  • to fakt nechapu.. proc si kupovat kram kdyz mam android v telefonu v tabletu atd.. a navic se ted vyviji software co to pusti do telky a pripojite napr xbox ovladac.. tak proc dalsi kram? jen to bude zastarale za par mesicu... proste tohle pochcipe..
    • A kolik si dal za tablet abys rozjel třeba GTA? Pod 5tis. rozhodně nee! Jestli tohle bude stát do patnácti stovek nevidím vtom špatný nápad! Na android je hodně moc zábavných her který pobaví určitě celou rodinu a zahrát si to na 107cm TV. Vlastním PC i Xbox a tohohle bych se taky nebál *12*
  • Hm. Koukám, že kdybych narval Android do koblih, tak to taky na KS uspěje.
  • Umaroth
    Nechápu to, zaprvé takové věci už tady jsou. Zadruhé mnohem lepší bylo vymyslet nějký kit propojení telefonu(android) s TV s pořádným bezdrátovým gamepadem. Čili něco ve smyslu, udělej si z telefonu konzoli...to by bylo super....toto je hloupost a nemá to ani smysl.
    PS: Ovladač vypadá jako ze začátků konzolové éry....Možná tomu chtějí dát retro-feeling, ale hrát na tom déle jak 20 minut bych nechtěl.
    PS2: Stejně na telefonu nic nehraji, a ani to ze bych si nepatlal do obrazu prstama by to asi nezměnilo....ale chápu, že je velká kopice lidí co mobilní hry rádo a uvítali by takové zařízení (ještě za tu cenu)
    • hele já mam tablet, připojím ho HDMI k TV, k němu připojim USB bezdrátový gamepad a jedu. Ted třeba hraju Shadowgun a je to paráda
      • No pořádných her je na droidovi málo , a shadow gun má ke klasickému AAA zatím nejblíž ....
  • A nebolo by lepšie napchať android priamo do TV? *4*
    • :) No o to přesně jde , ale k čemu kupovat novou TV (Všechny SmartTV jsou zatím drahá nemluvňata s mizernou životnosti ), když si koupím tohle , nějakým způsobem přivedu na obrazovku signál obrazu a zvuku a pak už hraji , brouzdám a píši si deníček na facebooku ;)
    • To je nápad :)
  • Jeden článek z kickstarteru denně nestačí? Nebo je takové herní sucho, že musíte využívat tuto nekonečnou studnici článků založených, obzvláště u něčeho takovéhoto, jen na spekulacích a co toho si zrovna autoři vymyslel, aby vytáhli z naivků jejich očividně přebytečné peníze.

    Neříkali jste v podcastu že nebudete referovat o každé pytlovině?
    • Overwatch
      Ano, zrovna dnes herní sucho docela je. Děje se velké kulové a náhodou se sešlo několik zpráv z Kickstarteru. Ty jsou pro hráče asi zajímavější, než to, že investoři koupili 6 procent Take Two, že další Crysis může ale nemusí být trochu jiné, že EA toho loni v UK prodala nejvíc, že Bond není na Steamu a další podobné zprávy. Holt není každý den posvícení...

      A btw. tohle není článek založený na spekulacích. Je postavený na faktu, že na Kickstarteru něco, co nevypadá nezajímavě, uspělo.
    • Mart9
      Souhlasím, že článků je na můj vkus až příliš. Jen je tady plno "vhodnějších" článků, pod které by se to dalo napsat.
    • většinou platí:,,lepší něco, než-li nic"a to platí tady
    • GlaDOS
      Ano, taky jsem pro co nejméně novinek a zpráv.
  • Mart9
    Tohle se mi líbí, ale rozhodně si kvůli tomu nehodlám kupovat onu Smart TV. Kdyby to šlo napojit do normální LCD TV s USB vstupem, to by byla jiná...
    • Paulcz
      spíše by to mělo mít HDMI, nějak nechápu k čemu je to USB dobrý
      • :) Už sis k normálnímu androidu v telefonu připojil klávesnici , myš a gamepad ? No vyzkoušej a pak to třeba pochopíš . Samsung také (bohužel) nemá samotný konektor HDMI a přece jej z jeho USB HOST/OTG dostaneš .
    • langustyn
      pujde to do jakekoliv tv s hdmi...
  • GlaDOS
    No, před dvěma lety jsem si kupoval Samsung Galaxy S a tohle je teď 2x výkonnější a cena je asi tak 5x menší, takže proč ne? Druhá otázka ovšem zní, proč ano? Venku už jsou mini-pc na Androidu se stejným výkonem. Aby se to dostalo za hranice Kickstarteru, mělo by to nabídnout něco navíc (což může být pro spoustu lidí i ten ovladač). Ale rozhodně bych neříkal zájemcům idioti. Za tu cenu se dá koupě risknout. Lidé nakupují daleko dražší a zbytečnější věci.

    Edit: Pozn. k článku: Je hodně pravděpodobné, že OnLive bude brzy ve smart televizích. Jenže pochybuji, že je budou všichni lidé hned kupovat, ať už z finančních nebo jiných důvodů. Proto mohou sáhnout po levnějším řešením.
  • Vzhledem k vzrůstajícímu počtu chudých na planetě Zemi vzrůstá poptávka po různých věcech pro chudé.Ono chudý co si hraje doma mobilní hry nezlobí, jako chudý co na náměstích pálí nábytek. (Toto není nářek ani agitka.Jsem si vědom toho, že v minulém roce na planetě Zemi zemřelo více lidí na následky obezity než hladem.)*1* Vietnamské páčkové konzole, také pobavili ve své době spoustu lidí, tak nevidím důvod proč by tento přístroj spolu s Ouya nemohl také pobavit.Osobně zůstanu pro mobilní hry na Xperii play.
  • jnsCZ
    Androidí mini-PC s mali400 grafikou a dvoujádrovým CPU (cca 50 dolarů z DealExtreme), k tomu ergonomický PS3 ovladač připojený přes USB a jste na tom defacto lépe. Pak už jenom emulátory Segy, Nintenda či Playstationu a máte o desítky hodiny zábavy postaráno. Proč ne.

    GameStick není v podstatě špatný, jenom má skutečně předpotopní ovladač a není to nic, co by tu už nebylo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit