Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • K tomu dodam jen jedine. Battlefield 3
  • Takze klasika, stezi deset map v zakladu + steam a iwnet + predrazene DLC. Grafika naprosto stejna, proste trochu vetsi DLC pro CoD6. Dekuji ale vice uz ne...
  • No to si dělají kozy že nebudou dedikované servry ne ? No tak to moje prachy neuvidí *12*
    • omlouvám se že jsem taková lama ale k čemu jsou dedikovaný servery?
  • Jak uz tu nekdo nize naznacil :o) http://www.youtube.com/watch?v=8QuE36_hZuE
  • War...war never changes...or does it? No,it doesnt......
  • a co ochrana proti cheaterům, to to dopadne jak MW2??
  • dedikovaný servery opět nebudou?! dmnce!! njn, takže když CoD na multi, zůstávám stále u mw1.
  • možná píšu jako kre*én to ale neznamená že to co zde chci vyjádřit není pravda *12*
    • Hele klidek,zadna ultimatni pravda ohledne kvality urcite hry neni,je to subjektivni zalezitost,tak sklidni tu svou pravdu.
  • Pane bože vy ste fakt banda kreténů, jak můžete tvrdit že konkurence má nad CoD náskok???
    co je to proboha za kravinu. *6* Vždyť je to po Wow nejprodávanější hra. A pokud my chcete tvrdit že vám u CoD ,že zde nejsou "vadí velké mapy, vozidla i letadla" a jsou tu uzavřené koridory a stovky nabíhajících nepřátel tak sta asi hodně sjetý. CoD neni žádnej pitomej simulátor. Komu se to nelíbí tak ať to nehraje. Doufam že my nechcete tvrdit ,že dobrou hru určuje :velikost mapy, engin, realističnost...atd. Dobrou hru přece určuje požitek a zábava z ní. A to mi nikdo nevimluví ,ale CoD maj atmosféru parádní a singli jsou velice zábavné. Pořád si pamatuju mrazení v zádech z atmosféri v MW 2.

    --Problém je v tom že Češi furt něco moc kritizujou. Málo kdy se zde oběví pochvalný komentář.

    ....Omlouvam se ale někdo se CoD uš musel zastat (sory za moji čj ale stou nejsme moc kamarádi) *3*
    • Vis,hra nemusi yt simulator aby byla dobra,stejne tak nemusi mit super duper engine ani vozidla a letadla a ani rozlehle levely.Vetsina z toho je povetsinou plus(u urcitych druhu her),ale nejsou to zasadni veci.
      Jenze problem poslednich dilu cod neni ve vyse jmenovanych vecech,ale uplne nekde jinde a to faktu,ze ta serie preslapuje na miste ,zdima to co bylo uz jednou vytvoreno dokud to jde ,vydavaj predrazene dlc a ted dokonce zpoplatnuji zakladni funkce.A fakt,ze tu hru vydavaji jako na bezicim pase za vysokou cenu s minimem invenci,minimem novinek a minimem investovanych financi(krom PR) rozhodne na dojmu rychlokvasene dojne kravy zrovna dvakrat nepridava.Takovy BO byla hra na urovni datadisku a oni to prodavali za plnou cenu.Proste recyklace nejhrubsiho zrna.
      Ze to nekdo koupi kvuli MP chapu,prece jen kazdeho bavi jiny styl,ale kvuli parhodinove SP kampani s odflaklym pribehem plny klise,hloupych tupe nabihajicich do nekonecna se spawnujicich nepratel,nulovou invenci a vykradani sebe sama???A to kazdy rok za plnou cenu?Tohle vazne nepochopim.
      Kravateci v Activision si jen mnou ruce,jak jsou lidi zmanipulovatelni.Nemit to nalepku CoD,tak to ma prodeje desetinove,mozna i hur,viz nedavny homefront ,ktery byl v podstate to same,jen nemel v nazvu ono magicke CoD.
    • CoD jako hra je uplně v pohodě. Co ale není v pohodě je fakt, že vydávají rok co rok novej(označením) starej(samotnou hrou) díl. A ty vysoké prodeje musí fakt dělat jméno, protože je hra jak technicky, tak inovačně oproti konkurenci zastaralá. Já už s CoD skončil u pátého dílu. Takže proč se nad CoD sérií divit a rozčilovat, když tu máme pořád dost her, co za ty peníze stojí.

      PS Ty lidi co na diskuze bezdůvodně píší, že CoD je sr#čka neřešte, poněvadž to jsou stejné ovce jako ti, co hru každý rok koupí a tvrdí, že je to vrchol herní evoluce.
      • V jedne veci je CoD shodne s ArmoU, clovek musi byt ve spravnem rozpolozeni aby k tomu zasednul. *5*
      • No tomu říkam komentář. Každý ať hraje co má rád.
        Musíte ovšem uznat, že cod alspoň co do atmosféry má co do sebe. *1*
        • No, k tomu sp bych měl taky výhradu, páč mi po shlédnutí walktrouhtu u posledních dílů připadá, že se tam snaží narvat tolik epických momentů, že vlastně ani nijak nevyniknou, ne jak u starších dílů, kde jich bylo pár a zůstaly mi doteď v mé choré paměti. Ale jako takhle. Klidně si hru kup a užij a já věřím, že tomu tak i bude. Ostatně jsou to tvoje prašule a ty si s nima klidně můžeš topit, což je v létě zvlášť bezohledná věc. Já mám naopak tu drzost tvrdit, že jsem rozumný a proto pro mě nová CoD za koupi nestojí oproti jiným kouskům.
        • No ja nevim,ale tu atmosferu jsem tak teda hledal marne.Kdyz se budu drzet arkadovych valecnych fps ,tak atmosferu mel puvodni medal of honor a prvni 2 dily cod i s datadiskem UO,potom to slo pomalu dolu vodou a to co predvadi posledni 2 dily CoD nema s atmosferou moc spolecneho.
          Vazne nevim co je atmosferickeho na preskriptovane koridorovce s nekonecnymi zastupy tupych protivniku.
          Proste co se SP tyce,tak posledni dily CoD jsou tragedie.
          MP je svuj,nekomu vyhovuje,nekdo radsi treba bf,ale v ramci sveho druhu je MP ok,ale ten singl je vazne tragedie
        • Tak koukám, že děcka spíš nadávají na CoD a teď už spí a proto máte plusy... prdel, každopádně s váma souhlasím
    • Za češtinu se neomlouvej, všichni přece víme, že CoD hrajou jenom malý hloupý děti z prvního stupně ZŠ. Battlefield hrajou zase jenom dospěláci s Vysokou Školou. *12*
      • Proč píše "vysokou školou" s velkýma počátečníma písmenama ty hlavo ?? to je jako název?? tak ty máš na tu vysokou asi ještě pár let čas :D:D
        • Protože je Vysoká, vysoká škola by byla jen nějaká malinká a na tu borci co hrají Battlefield nechodí *10* Ne, vím že to myslel ironicky, jen mě to tak napadlo
          • spíš myslím, že je to debil, než že to myslel ironicky
      • To tak tohle muze z pusy vyklopit prave tak jak ty pises male hloupe dite ZS. Kazdemu se libi neco jineho a pro me je COD MW serie BEST!!! Mam svuj klan s klukama i ze SVK a to je uplne jina liga pokud to mas s kym hrat a jeden kryje toho druheho apod... Souhlasim s Ilimerem. Nelibi se vam tak nehraje ale taky nekomentujte. A to ze budou chybet dediky mi vubec nevadi protoze system z MW2 vitam a pro hrani s klukama a prateli je to bezva system jak si spolu zahrat. Black Ops se mi taky moc nezalibilo ale serie MW od IW je pecka a taky prodejni cisla mluvi za vse!!!
      • No tak nevim jestli se mam urazit nebo se smát XD.
        • Psychotic
          Neboj, myslel to ironicky. Doufám...
          • No vidíte najednou všeci srší humorem...lepší než když tu jak banda důchodců nadáváte a haníte CoD XD. *1*
    • Nevím, největší pravdu máš v tom, že s češtinou jste si do oka nepadli, hehe. Ale né, souhlasím s tím, že ze hry je nejhlavnější zábava, proto mám CoD rád a proto se CoD tolik hraje. Moda nadávání na CoD mi příjde už poměrně trapná, hlavně psát všude jako ho BF překoná - přitom SP zatím vypadá uplně stejně. :D Je to fajn hra, na hraní určitě. A pokud chci simulator, realitu a MP s technikou, zahraju si ArmA. BF mi nějak nesedlo, ale stejně neříkám, že je to špatná hra, aj fajn asi je. :D
      • Děkuji ,že se mnou souhlasíš. Ne s češtinou si moc rady nevím. Myslím, že CoD jsou hlavně o atmosféře a tak to je zřejmě i původně zamíšleno a myslím, že se jim to stále daří na 1. To ,že CoD vychází každý rok je trochu sporné. Protože séri MW se začíná pomlu ubírat vlastní cestou. To, že nad MW a třeba i Black ops vysí název Call of Duty je jen marketingová záležitos. Ale myslím, že tyto hry se od sebe značně liší. Mě se například Black ops vůbec nelíbyl naopak z MW 2 sem byl nadšen.

        A ta originalita o níž tolik lidí pořád mluví zde je. Poněvadž CoD je svým způsobem originální. Naopak je spousta her co né přílíž úspěšně kopírují CoD jako např. Medal of Honor. *3*
        • To mi teda povez,v cem ze je to cod originalni?Ano mnohe hry ho dnes kopiruji,kvuli jeho obrovskemu komernimu uspechu,jenze cod kopiruje z desitek her sam a co je jeste smutnejsi,vykrada sebe sama porad dokola(resp. vykrada sve stare dily,ktere byly kvalitou uplne nekde jinde) aniz by byli schopni prijit s necim novym sami.A kdyz uz zminujes MoH,tak vez,ze prvni cod kopiroval od puvodniho MoH,jezne to si spousty soucasnych fanousku cod nemuzou pamatovat a kdyz se rekne MoH,tak jedine co se jim vybavi je ta nedavna prumerna hra co si rika MoH.
        • Jé, tady je někdo, komu se CoD líbí (nebo na něj aspoň nesmyslně nenadává) :-). Tak to vás za chvíli ti hateři rozškubou.
  • Kori
    Koncept DLC kdysi myslím mezi prvními načalo Valve jako volně stažitelný doplněk pro hráče a dodnes svá DLC Valve volně šíří. To jak se z toho dnes všichni snaží vytřískat každou korunu se mi hnusí. Dnes si za plnou cenu koupíte jen 50% hry a zbytek musíte doplatit za DLC. Hnus. Já toho součástí nebudu.
    • Jééééje, to vůbec, DLC je tu od počátku věků snad. :D Zezačátku to bylo spíš stylem "user created" ale pak se to vyšperkovalo, Valve to opravdu nezačalo a ani bych řekla nijak nerozšířilo. Jen teď se na to víc nadává. :D Ale asi se toho i víc zneužívá
      • řekl! Mám jistotu o svém pohlaví, byl to jen překlik! *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit