Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Promakaně ? To asi žiješ v úplně jiném světě ... určitě jsou horší hry, ale tohle je hodně špatná hra, ošklivě udělaná, ale máš pravdu jsou stokrát horší hry, ale taky stokrát lepší ..
  • michaliuz18
    tak kazdy ma iny vkus, ak sa zamyslis je tato hra dost premakane spravena, su ovela ine hry ktore su o sto krat horise nez toto
  • Opravdu ten Spec Ops je jen overbloomed hnus, vypadá špatně, lvl design je špatnej a celková hratelnost je hrozná :) Soudím dle dema ... každopádně dohrát demo chce silnou vůli. Botanicula je vynikající :), celkově mi připadá, že AAA hry teď nestojej za nic, indie hry baví mnohem víc nejlíp ještě třeba s kooperací ..
  • Přesně tak , vrtulnik uplnej hnus. Je pravda je to jen demo, uvidíme jak dopadne full. Ale kdybych se mel rozhodnout podle toho co jsem dnes videl ( hrál ) tak bych na to nejradši hodil bobek .
  • Mne se naopak Spec Ops i v demu docela libilo. Posledni dobou hledam nejakou jednoduchou strilecku a Spec Ops se zda takovy byt. Krom toho se take dobre ovlada (hral jsem na gamepadu), docela dobre vypada, je slusne optimalizovany (jinak bych si ho nemohl zahrat), ... Urcite me to potesilo vice nez demo Binary Domain, ktere je po vzoru Call of Duty prehnane akcni. Uvidime, jak mi poslape a jaky bude Future Soldier a podle toho se rozhodnu, do ceho pujdu.
  • USER47
    Pořád doufám, že Spec Ops dopadne dobře, i Grygarovy dojmy mě navnadily...škoda že demo neukázalo moc z těch věcí, který mě na tom zajímaj. Chvílema to bylo i celkem atmosférický (především kvůli velice solidní hudbě), ale ten gameplay je rpostě tupej až hanba. Ta "cesta do srdce temnoty" v těch pár demo scénách ukázaná bejt moc nemohla, takže zbyla jen tupá cover shooter. A ta vrtulníková scéna byla úplně dementní.
  • Ten Spec Ops je opravdu docela spatny no :) tesim jsem se na to a je z toho todle. Naprosto nejvic mi to ale znechutla hned prvni par hratelnych minut ( nechci spoil ) ale kdo hral tak urcite vi jak demo zacina . FUJ
  • Botanicula nadhera, viac takych hier.
  • Spec Ops je hnůj. Když si na to vzpomenu, nechápu jak jsem to demo vydržel hrát 10 minut.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit