Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No ja jsem velice spokojen s digitálním. Kdyz porovnam edici jako xcom EU a W kde stojí na xzone asi 900 kc a na steamu 270 kc, tak jasne co volim, jo vyhodnost akce. Krabicovky mam take, ale je pravdaze pocase se poskraba a co pak, na original hru hledat crack? Osobne digital je super.
  • Já se osobně přikláním ke krabičkám, jsem hold zběratel a chci mít hru i v poličce :-)
  • Tak já kouzlu digitální distribuce propadl už dřív, ale ne vždy a ve všem...
    Novinky většinou kupuji v obchodě, jednak je novinka v digitální distribuci dražší a hlavně když kupuji limitované edice apod tak prostě ta krabička se hodí víc (mimo to tam většinou jsou i nějaké bonusové věci v ne digitální podobě)... *3* Toto ale neplatí u DLC ta spíše kupuji rovnou v digitální distribuci a to prostě proto, že se mi nechce čekat než u nás vyjdou v krabicové podobě (pokud vůbec vychází).
    Ovšem věci co mě tak nelákají (abych je musel kupovat hned po vydání) a následně jsou v nějaké akci v rámci digitální distribuce, tak si je rád koupím...
  • to je ale překvapení!!! když minimálně 75 % dnešních her vyžaduje steam nebo jinou kravinu, proč by se někdo ještě kupoval s plackama? zvlášť když většinou se z tý placky nainstaluje jen pár mega a ostatní se stejně tahá z netu...
  • Co se týče výprodeje digitální distribuce nemá konkurenci ale novinky za 60 € si můžou strčit tam kde slunce nesvítí. *6*
  • To já mám pořád raději krabicové verze, bohužel ale při ceně poštovného a hlavně díky tomu, jak vypadají posledních pár let herní obaly, jsem přešel k digitálním verzím. Pouze v případě speciálních edic sem tam udělám výjimku.
    • Jo nějak tak, jednak nebudu kupovat generickou krabičku kterých už mám dost a druhak nebudu kupovat hru v krabici když pak jí stejně musim aktivovat na steamu.... to DVD je mi pak k ničemu....
  • Steam a vubec cela digitalni distribuce jako takova, je bezvadna vec. Krabicovky jsou sice pekny na pohled, ale tim to konci. Disc se poskrabe a uz si nezahrajes. Navic pokazde hledat, kde to stupidni dvd je v tom bordelu, je pekne otravny. Ja uz krabicovku nekoupil ani nepamatuju a nikdy uz ani nekoupim (krome sberatelskych edic). Opravdu nemam pochopeni pro zastance krabicovek..mozna pokud ziji v nejake zapadle vescnicce se slabym internetem. K cemu mi je krasny vytisteny manual? Fakt to nekomu dela problem otevrit to pdfko? Tyhle dodatecny veci v krabicovkach stejne zkouknes jednou, zahrajes hru a pak uz ti to jen lezi v pavucinach. Abych to shrnul, ja si steam nemuzu vynachvalit a jsem rad za tenhle trend ;)
    • Disk se nepoškrábe, když se k němu slušně chováš. Stále mám doma např. CDčka, která byla vypalovaná/kupovaná před 15 lety a nepoznal bys to a samozřejmě fungují. To spíše celková kvalita u zmiňovaných DVD médií je problém, tam mi přijde, že po pár letech prostě odcházejí bez ohledu na to, zda na nich škrábance jsou nebo ne.
  • A presne pre toto su PC predaje v srackach...predava sa len co nejde zwarezit alebo ma hlavne multak...Diablo 3, WoW, LFD atd...Steam dojebkal totalne pc trh s hrami a nikto to neprizna...komplet cela AAA produkcia presla primarne na konzoly s rozmachom digitalnej distribucie. STEAM coskoro krachne a potom si s datane vytrete akurat tak prd3l lebo tie hry nevlastnite iba vam ich tlstoch prenajal
    • Ty jsi dobře mimo, vem si prášek *15*
    • Tebe to dobre zajebáva v tej hlave aj s tvojim krachom. Si pozri, že koľko peňazí sa točí cez výpredaje počas Vianoc a leta. Tieto výpredaje znižujú cenu hier. Pár rokov dozadu, keď Steam ešte nebol tak známy, tak hry stáli 1.500 SK aj rok-dva po vydaní. Nebol dôvod ich zlacňovať. Odkedy je Steam tak dominantná platforma, tak hry stoja nižšie a hlavne pravidelne zlacnejú počas výpredajov.
      Ak je digitálna distribúcia v sračkách, tak preto tu mám Origin a Uplay, že ? Lebo je to fakt v sračkách. A tiež sa hry dajú hrať offline, keď sme pritom. Skôr je v sračkách tvoj úsudok, IQ a zmýšľanie.
  • Jack1947
    Bohužel drtí protože v dobách rychlejšího internetu a spousty bundlů není divu že krabičky časem uplně vymizí nebo zůstanou jen jako sběratelské předražené edice... což mi je celkem líto. Míti krabičku s plackou mělo samo osobě něco do sebe , digitál nemůže být tak cítěn a vlastně ho ani nevlastní ( ne reálně) člověk.
  • Phillios191
    Pouze krabice, na digitál nikdy nepřistoupím. Digitální verze má pro mě strašně moc nevýhod jako jsou neustálé kontroly verzí, s tím nastává téměř každodenní stahování patchů, které mají skoro jak celá hra, né-li více a ještě musíte mít štěstí, že ten update nezprasí chod hry a vy jste milostivě čekali až vydají další patch. Další problém je, že váš account není 100% zabezpečen, stále se stává, že někomu šlohnou účet a jsou s tím problémy, hledání viníka atd (dva lidi, kterým se to stalo osobně znám). Skutečně jediná výhoda pro mě u digi. verze je menší cena a pohodlí, nicméně já si pro hru rád chodím osobně, takže ani v tomhle výhodu nevidím a hry v den vydání stejně nekupuji. Jedna věc je jistá, když byly jen krabicovky kdysi, hry byly kvalitnější, protože musely být vydány v kvalitní podobě, ne jako polotovar a je to skutečně tak. Holt když je hra vylisována, už se těžko opravuje, ovšem vydat 2 "neviditelné" online aktualizace na uplay/steamu/originu, to je brnkačka pro developery.
    • ...s tím nastává téměř každodenní stahování patchů, které mají skoro jak celá hra, né-li více a ještě musíte mít štěstí, že ten update nezprasí chod hry...

      To si pleteš s Windows ne? *6*
      • Phillios191
        právě že ne
        • No nevím, z těch 300 titulů, co mám na Steamu, o 99% z nich vůbec nevím. Steam se aktualizuje poměrně často, hry v podstatě vůbec, možná 1-2 týdně jeden nebo dva tituly. Nevím, jak je to třeba u konzolí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit