Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je něco po čem toužím již mnoho let. Dirt 1 a 2 byly super hry ale vadilo mi že tam člověk nežije se svým autem, závody jsou naprosto oddělené a nemají hlubší smysl. Kampaň formou šampionátu je přesně co celou dobu chci, stejně tak jako poškození táhnoucí se skrz závody.
  • Lukyz
    Podle dostupných záběrů a článku mi to přijde fajn, ale nevím proč velká firma jako Codemasters musí jít cestou EarlyAccessu?
    • Jednoduchý .Rally netáhne tolik lidí jako okruhový závody,alesponˇ podle manažerů.BOHUŽEL *6*
  • Podle FAQ na SEA by se tam měl časem objevit i Pikes Peak a Rallycross, kterej by měl mít oficiální tratě. To ale podle mě vůbec neni na škodu. Pokud to bude zpracovaný opravdu dobře, tak to bude určitě +.
    • Jestli bude Pikes Peak tak budu stastnej, zavody do vrchu mam nejradsi :-)
  • Tak odjete 2 zavody a jsem nadsen chce to hodne soustredeni trat je velmi uzka a zradna. hraju na xbox 360 ovladaci.
  • Autor by si měl zopakovat pravopis, protože ty chyby jsou šílené.
  • Bylo by moc fajn, kdyby po vypnuti vsech asistentu slo skubnutim volantu dostat vuz do rizeneho smyku a ten pak ovladat. Ale to bych chtel po Codies asi moc. Alespon na zadohraby by mohli pridat konecne nejakou pretacivost, v trojce to bylo vyslovene trapny. Jsem pesimista a ocekavam ze i po vypnuti vsech asistentu to zase nebude nic moc pro volanty.
    • JohnyTheZik
      Na nejakym webu tvrdili, ze kompletne predelavali RWD (resp. to nepusobilo dobre, takze proto vicemene predelavali komplet fyziku), tak treba se prece jen dockas.
  • Já očekával, že jsem se špatně podíval. Vývojoví? :D
  • Jsem odkojenece všech Colinu a to od jedničky až po Colina 2005, měl jsem i Dirt 3 ale pro mě jsou Dirt arkády nuda. RBR jsem měl taky roky na kompu a pořád do toho tahal nějaká auta a skiny. Dnes už ale RBR neinstaluji, protože ta grafika už je pasé. Stejně jako grafika a i jízdní model Colina 2005. Dirt Rally mi přesně chyběla. Realistický je to až dost. Jezdil jsem rok online ligu na G25 rFactor, do toho jsem na Joypadu odehrál online tisíce závodů GT-legend,GTR2, proRace,rFactor, Asseto corsa a nyní i project CARS. O realičnu mám přehled a vyhledávám ho. Toto je ideální mix. Není to RBR ale zdaleka to není Dirt, je to velice vylepšený starý dobrý Colin!!! Kdo jej hrál a měl ho rád, nutnost. Hraji to jen s asistentem stabilizace na 2 jinak vše off. Prostě ani takový zarytý milovník simulátorů, to auto prostě rovně neudrží. Nedá se jet hrana když ta cesta sice vede rovně ale je to samý šutr, výmol, kalůž, skokánek apod:) Jedu absolutní hranu ve Walesu a ztrácím na mezičasech 3s na prvního :) Za hranou následuje tvrdá rána a poškozené auto, které táhne na tu či onu stranu +10 sec. penalizace. Chování jednotlivých aut jde velice dobře poznat, stejně jako špatný setup vozu, kde volite jen tvrdosti tlumiču, pruzin, svornost diferenciálu, delku prevodovky a vyvazenu brzd. Odklony, chlazeni a rejdy to tam nije ale i to málo poznat jde a v Monte Carlu jsem vyhrál svou první Rally v Miniku. Kdo si z toho ale chce udělat klasického Colina jen pozapíná velice jemne odstupnované pomocníky a postupem muze snizovat. To bylo k ovládání, pak je tady ovsem grafika a zvuk. Ty jsou naprosto fenomenální. Motory ječí, chcrchlají, střílí. No trať, ta se naprosto mění, jedete si svůj usék a víte, e zatáčku obtížnosti 4 musíte jet touto rychlostí a náhle je cesta širší otevřenější,můžete si víc najet udělat Cut a přidat. No Col de turini to je kapitola sama o sobě. Můžete celý soutěžní víkend vést ale víte, že na závěr Vás čeká legenda která teprve určí konečné pořadí. Zažil jsem sníh, super asfalt, hrozný asfalt se zmrzlou kaluží v nejméně vhodný okamžik až po kompletní sníh na tvrdém krátkém podvozku se zkrácnenou převodovkou. No masakr hra. Do toho!
  • Je to dost povedený sice zatím jen 3 země,ale každá po dvanácti erzetách.Sněží,prší,noční jízda bez světel *4* to je masakr.SUPER *14* *14* *14*
  • ringmancz
    rally bylo v Dirtech arkádový, ale neskutečně mě bavilo, nejvíc ze všeho (spolu s Pikes Peak). nejsem proti větší simulaci, ale hlavně ať je to pořád stejná sranda

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit