Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PinkiePie
    Chtěl bych říct že Dishonored je přímo úžasná hra, ale Corvovi životy nejsou na dva údery, pokud si nedáš extrémní obtížnost. A máš pravdu ohledně toho že Corva neřekne nic, takže když někdo na nej svede že je vrah tak se na ně debilně dívá.... Nevím jak tobě, ale mě se zdálo že tu část když tě Loalajisté podvedli mě vyrazia dech *16* Jo a v roce 2016 bude Dishonored 2!!! Takže se máš/máme co těšit!! A chtěl bych se zeptat jestli uděláš i recenzi na DLC?? Tvoje recenze je dost dobrá a nejradši bych byl za DLC The Knife Of Dunwall... Děkuji *1*
  • XXHUGOXX
    Inak vedeli ste, že žiletková mína ide pripevniť aj na potkana, do ktorého sa potom môžete prevteliť ? *3*
    • PinkiePie
      Ano, ale když se tou myší dotkneš nepřítele tak ta myš zemře a ty s ní!! :D
  • Všade čítam len o tom, že keď budem mať veľa zabití, v meste sa bude objavovať aj viac potkanov a konanie bude mať aj vplyv na koniec, ktorý bude temnejší. To druhé beriem, ale čo sa týka toho šírenia moru, prakticky hneď na začiatku hráč dokáže odomknúť možnosť, že pokiaľ zabije nepriateľa potichu (pri rozšírení tejto schopnosti to potichu nemusí byť), tak sa telá zmenia okamžite na prach, z čoho mi však vyplýva, že mor sa týmto spôsobom jednoducho šíriť nemôže a nemalo by to mať ani negatívny vplyv na dianie a koniec hry. Tak ako to teda je?
  • MarekDuris
    Zdravicko.....neskonale se mi to libilo....nicmene pribeh je uplnej nesmysl...resp.: me byl v podstate uplne jedno, predposledni a posledni mise se da projit s prstem v nose i na tezkou obtiznost, bez jedinyho zabiti a navic to skoncilo tak nejak dost rychle. Parkrat se clovek schova, vyjede vytahem..hop hop a je konec. Navic jsem za celou dobu temer nepouzil jinou schopnost nez teleport.
    • Poslední mise mě zklamala jak byla krátka, to ano (tesil jsem se na jednou tak delsi oproti šesty misi -zabiti regenta) Osma me nezklamala pac ubehla tak rychle ze jsem ani nepostrehl ze se neco delo...
      • MarekDuris
        Jo jo. Ta s Regentem byla nejlepsi:)
  • Báječná hra, i když poněkud krátká a s otevřeným koncem(což nemusí být na škodu).
    Mě to přišlo jako něco mezi Bioshockem a Dark Messiah, což taky vytvořilo Arcane Studio. Má to i podobný soubojový systém. Opravdu, kde jinde ve first-person hře uvidíte skřížení mečů s protivníkem nebo tak brilantně udělané vykrývání? Také zvuk řinčení ocely je výborný.
    Ale přál bych si, abych mohl vidět ve hře svoje tělo, ne jen ruce, stejně tak protagonista by nemusel být tak mlčenlivý a mohlo být víc dialogů. Ale co, stejně to je vynikající.
    PS: kdo to dohrál na nejvyšší obtížnost? Zajímala by mě jedna věc-při boji s asasíny, na vyšší obtížnosti nemají náhodou ty super schopnosti jako vy, třeba ten mocný vichr? Bylo by cool sledovat jak s tebou pomocí magie práskne o zeď nebo tě shodí ze střechy. Ty bys zase mohl použít mžik a pomocí toho uhnout před kouzlem, atd.-To by byly úžasné souboje!
    • Na nejtezsi obtiznost takovy schopnosti nemaji...nebo je alespon nepouzivaji :D
      • Veskoslav
        Používají akorát skoky, ne? Já se přiznám, že jsem jim většinou nedal šanci, jenom když mě přepadli u té palírny Whisky, tak jsem byl trochu v pérdeli, bo jsme ještě neměl zpomalování času.
        • No skoky pouzivaj, to uz i psal, mluvil o jinych schopnostech, ty ne.
      • Sakra, wasted potential. Chjo.
        Spoiler:
        jaká je vaše oblíbená mise? Moje je večírek Boylů. A byl jsem překvapen tím pistolovým duelem:-), to bylo vážně originální.
        jo a taky jsem tam viděl tu nejlepší masku-dítě s obrácenou hlavou-(?!) brrr..ale nemůžu upřít tvůrcům kreativitu.
        • Návrat na vez... mam rad nocni mise, byla dlouha a byla relativne slozita...
          • Pravdu díš:-), to byla asi nejlepší mise.
  • Veskoslav
    http://www.youtube.com/watch?v=MZSAxJjXP0I

    Tohle je ta holčička, co mi zněla v uších:)
    • Mě spíš mrazí z toho textu, co zpívá:)
      • Veskoslav
        Jo jo, raději nepekládat, protože z toho člověk má husí kůži.
        • Lawliet
          Co uděláme s opilým velrybářem? http://youtu.be/HEeoI2qHObk jinak perfektní remix *2*
  • Děláte si srandu? náhodou vařit pána byla taky sranda
  • Přesně jak jsem čekal..redakce si zde několik týdnů,či měsíců dopředu pomaličku připravovala půdu a pak jak to již bývá zvykem "bác ho" a rovnou 9z10 a kandidát na hru roku..Počáteční zápletka je více než směšná a celkově na mě dost působila vynuceně a jednoduše..herní příběh..nic moc..spíš slabota..grafika naprostá katastrofa, i před třemi lety bych se tomuhle hnusu vysmál..o umělé inteligenci se toho už tady napsalo více než dost a moje zkušenost je,že je dost slabá a hlavně nevyvážená...no těch blbostí by se našlo více,ale tyhle mně vadili asi nejvíce..jinak nehraje se to špatně,je to dobrá oddychovka,má to nulové hw nároky,vcelku slušná variabilita plnění úkolů..za sebe bych dal asi tak 7 z 10,ale víc ani ťuk..
    • Veskoslav
      No jo nehrej si na easy proboha......Nulové HW nároky vypadají jinak atd....Raději nekomentovat.
  • Tak tahle hra byla orgasmus na ntou. Doufám že ta ikonka v menu stažitelný obsah tam není jen tak pro srandu a dodají nějaké mise další :-)
  • ApolloFX
    Ted to hraju ...... a mam nekolik pripominek :

    1) AI je snad uplne vymastena a jejich reakce silne nelogicka a zmatena
    2) grafickou stranku hry bych hodnotil jako prumernou visualne neni hra nic moc a do toho jeste tu a tam odflakly textury
    3) Straslivej stereotyp porad jedno a to samy dokola
    • 1) Nehraj na medium
      2.) Nejde o nejostrejsi textury atd, ale o stylizaci...bohuzel to mladsi hraci neoceni
      3.) Jaky si to udelas, takovy to mas
      • Keyz
        1.
        Jak říkáš,volba obtížnosti zásadně mění chování.

        2.
        Jako by "stylizované" textury nemohly být málo ostré a v malém rozlišení.
        Jsou to pořád textury tak platí pořád to samé.
        Jede to max i na starých PC krámech (včetně jednoho mého PC) nejde tam nastavit pořádně AA atd.Logicky to nevyužívá HW PC tak jak by mohlo.
        Prostě kdyby textury byli více podrobné nebylo by to na škodu.Bylo pořád "stylizované" je by to vypadalo podrobněji.

        3.To jsou takové kecy.Jako by věk byl garancí něčeho.
        • 3. Věk? Vocode? To že jaký si to uděláš, takový to máš, je - co se zábavnosti, originality a variability v jednotlivejch levelch týče - pravda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit