Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přeji co nejvíce stáhnutí na warezu, když neni možné ho normálně koupit.
    • alladjex
      Jsem rád, že Skyrim vyšel v českém překladu. Určitě neumřu z toho, že si DLC nezahraju v den vydání anglické verze. Objem na překlad je enormní a brblají na to podle mě ti, kteří nemají představu, jakou práci je na to potřeba vynaložit. Ale určitě je to "dobré" ospravedlnění proč si to stáhnout. Nejsem antipirát, ale tahle filosofie je trochu padlá na hlavu. Protože u nás daná verze auta bude k dispozici až za měsíc, tak si ho pojedu třeba do Německa ukrást, abych ho mohl mít v den, kdy vyjde v německé verzi ...
      • Jsem také rád, že hra vyšla v českém překladu.
        Nejsem rád, že za mne někdo rozhodl JAKOU verzi si musím koupit, JAK si ji musím koupit a KDY si ji musím koupit, a případně který datadisk (HeartFire) si NESMÍM koupit vůbec, protože se to jednomu arogantnímu distributorovi nevyplatí za pár šušňů řešit.
        Obzvláště, když toto omezení platí jen na Švejkistán a pár okolních skládek nekvalitních potravin pro zbytek Evropy. V civilizaci si může každý svéprávný občan EU či mimo EU sám rozhodnout zda chce krabicovku, digital, v jaké jazykové verzi atd.
        V čem jsou moje EURa za hru méněcennější než třeba eura nějakého Itala? V čem jsem já meněcennější obyvatel EU, že "nejsem dost chytrej, abych si vybral sám, co chci a rozhodne to za mne Cenega????"
        Věděl jsem tohle už dopředu - není to u Cenegy poprvé. Takže jsem pro sebe i manželku zakoupil verzi digitální z CD Key shopu, tamtéž jsem koupil DawnGuard, a tamtéž koupím DragonBorn. Heartfire jsem koupil od kámoše přes Steam Gift systém, poslal jsem mu prachy přes PayPal.
        To že tobě nevadí, že ti v sámošce nedají čerstvý pečivo, ale půl roku starej chleba za stejný prachy ale s českým návodem k použití, nebo že za stejné peníze koupíš rok starej notebook, ale s českým software je tvoje svobodná volba, která nikomu nevadí a kterou ti NIKDO NEBERE.
        Co mi vadí je, že nemám volbu jakou mají všichni ostatní mimo pole působnosti Cenegy a musím to obcházet zbytečnými a nepohodlnými oklikami.
      • Ano je sice super ze vysel v CZ ale proc proboha my ostatni co jsme shopni se naucit anglicky si nemuzeme koupit ani tu EN verzi normalne na steamu? Proc mam cekat na neco co me naprosto nezajima? A tudiz skoro jedina a hlavne nejjednodussi moznost je si to stahnout na warezu. Sorry ale tohle me opravdu stve nehlede na to ze si nemuzu pockat ani na nejakou zajimavou steam slevu kolem teto hry. I presto jakozto fan jsem zatnul vsechny zuby a nasel si web kde prodavali klice na steam za polovicni cenu asi dva tydny po vydani. A at se de cela Cenega bodnout.
        • alladjex
          S tímhle souhlasím, tohle je fakt divný. Myslel jsem si, že koupení anglický verze mají zalokovaný ti, co mají českou verzi. Ale, že je zalokovaná i těm, kdo jsou z ČR, ale mají anglickou a chtějí anglickou je fakt ...

          Je to stejně k naštvání jako ceny v USD = EUR ...

          Mně spíš přišlo divný takové to obecné odůvodnění pirátství. Já prostě nevěřím, že člověk, který řekne, že z toho a toho důvodu si to stáhne, by si to koupil i kdyby to vyšlo týden před ofiko vydáním v USA.
        • ja stahnul i zakladni hru a nelituju. prestalo me to bavit v prvni jeskyni
      • Viktor_H
        Důvod, proč vychází datadisk v češtině o půl roku později než anglická verze, není náročnost překladu. Např. předchozí DLC Dawnguard měla Cenega už tři měsíce přeložené a přesto musela čekat na svolení k vydání.

        Tím nechci říct, že je v pořádku to stahovat, není. Ale rozhodně je na straně Bethesdy/centrální Cenegy něco hodně špatně...
  • CD key to isti a Cenega si moze trhnut nohou... Nebudem cakat X mesiacov na lokalizovanu verziu, ked to hram v EN.
  • Tahle novinka mi teda pořádně hnula žlučí.
  • Možná časem vyjde nějaká verze Skyrimu, která bude obsahovat i všechny datadisky, takže bude vše krásně po kupě..
    • Jo,a potom možná budu zvažovat koupi
  • Bethesda nech ide - s prepáčením - do p r d e l e. A čo tí, ktorí si kúpili EN Skyrim, tí sa majú k DLC dostať legálne ako? N a s r a t... *10*
    • Napríkla u nás na Slovensku kúpiš kľuč na český Dawnguard tu:
      http://www.gamescenter.sk/pc-mac/3720-the-elder-scrolls-v-skyrim-cz-dawnguard-datadisk-5908305204435.html
      alebo tu:
      http://www.brloh.sk/videohry/pc-windows/the-elder-scrolls-v-skyrim-dawnguard-cz.html?page_id=107006
      • Az na to ze on si chce koupit eng verzi(navic v den vydani,ne s pulrocnim zpizdenim),coz na Steamu normalne pro nasi zemi nejde
        • Ale vždyť na to právě slouží ten zakoupený klíč.
          • To máš pravdu, ale prečo ma niekto šikanuje tým, že sa musím registrovať v inom on-line obchode, že musím dávať údaje o svojej kreditke zasa ďalšiemu obchodníkovi (ano, viem, existuje PayPal), a ešte dúfať, že Steam ten kľúč milostivo prijme. Investoval som viac ako 100€ do zberateľskej edície a odmenou je mi takýto prístup. Tak to pekne ďakujem... *11*
    • Stejne jako ted? Na jakemkoliv zahranicnim(dokonce to jde i na nejakych cz) e-shopu si koupis klic a nasledne ho na steamu aktivujes.
    • Skyrim si zaslouží koupit, ale bohužel ho pak budeš muset v případě EN stejně ještě ukrást ... a propo je správně hry kupovat, ale NIKDY neomezit internet a svobodu, která ti umožní třeba ilegálně, avšak morálně Skyrim zapařit :-)
    • Tí ktorí si kúpili en skyrim maju vsetky dlc zdarma na piratebay :D
    • walltar
      S tímhle bych se spíš obrátil na Cenegu ... bethesda imho neřeší jak se budou DLC vydávat. Ale pokud si omezený tím, že to chceš jenom legálně tak máš holt asi smůlu.
  • je treba naistalovat anglickou verzi Skyrimu , steam to umoznuje i s ceskou verzi hry. Pak si sehnat cestinu a dat ji do hry rucne , tim si zajistite vcasne updaty hry (obcas je nutne po updatu dat cestinu znovu) . Jakmile vyjde nove DLC a chcete ho hrat v anglictine je treba navstivit warez stranky , pripadne pouzit gift sluzbu na steamu nebo si sehnat klic. Zase tolik prace to neni a cela Cenega vam muze byt u zadku. jakmile se Cenega uraci po pul roce nebo dele vydat ceskou verzi DLC a chcete cestinu , tak bych doporucoval warez pokud jste uz DLC jednou koupovaly anglicky.
    To ze se Cenega nemuze nebo nechce (panbu vi jak to doopravdy je) dohodnout s Bethesdou nikoho nemusi zajimat , jen je jiste ze kdyby DLC vychazely u nas vcas nebylo by treba delat vyse uvedene kroky . Nemyslim ze je neco spatneho na tom sahnout po alternativnich zdrojich, kdyz zbytek sveta muze zcela legalne mit vse vcas.
  • A já jsem se tak těšil hlavně na ten příběh,lokaci a možnost lítání s dráčky, no nevadí do příštího roku počkám, zatím radši budu zabíjet upíry *1*
  • Já jsem, když vyšel Dawnguard stáhl, ale jelikož jsem měl českou verzi tak to bylo na půl anglicky a napůl bez diakritiky, takhle jsem si stáhl i Heartfire, ale musím uznat, že anglicky to podle mě nemělo tu pravou herní štávu, těd když jsem hrál Dawnguard s českými titulky tak je to mnohem lepši (ale drahý)
  • Koupil jsem si s českým překladem vše (každá práce něco stojí), protože mě nebaví učit se na stará kolena anglicky. Ale se*e mne ta drzost dodavatele, že mi neprodá datadisky pěkně na disku, ale prodá mi ke stažení nějakou s*it kartičku s heslem na jedno použití. To je zlodějna. Když chci hrát na chalupě, kde nejde internet, tak nemůžu. Nedivím se "pirátům" co si to stahují zdarma. Já si hry kupuji vždy, ale hraju je kreknuté, protože jsou odstraněné překážky od výrobce (nebo dodavatele), které hry komplikují.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit