Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jeste to nevyslo a uz to prasi DLC balicky pardon datadisky jak oni tomu slavne rikaji.Tesil se na civ5 mam ji ale bez datadisku takze je smazana a hraju civ 4 s mody a dost lepsi zabava.Takze ne dekuji zlodeji
  • ..No doby famózní AC se nevrátí .. tyhle blbosti pro děti - sou k blití
  • Coffin.Corner
    Jako těším se, ale škoda, že po zkušenostech se čtverkou a s pětkou, bude tenhle díl slušně vybalancovaný až po jednom, či dvou datadiscích...
  • pujde zabirat jine planety?
  • Hmm, bohuzel video nerekne nic o AI, ktera, priznejme si to, byla v Civ 5 tristni.
    • Pravda..Civ5 mám rád, ale jestli mě tam něco dokáže nas*at, tak je to nefungující diplomacie a naprosto nelogické chování AI (souvisí i s tou diplomacií)
  • těšil jsem se na nástupce Alpha Centauri, ale tohle vypadá spíš jako přeskinovaná C5 bez těch typických věcí z AC jako terraforming nebo vytváření vlastních jednotek

    a ty textury eozoraných polí kolem měst vypadaj fakt divně, když vedle stojí hitech farma
  • slavek.skara
    Dám tomu šanci vypadá to pěkně :)
  • Hra vypadá pěkně a líbí se mi zatím i mechanika hry, těším se na ní
  • preskinovana a ješte víc zjednpodušená petka s fancy grafikou. no co rict... bojovani je v teto hre docela zábava (i když je otázka proč potom nesáhnout na hru ktera je čiste o boji že ano)
    Ale čekat od toho nejakou komplexní simulaci kde budete spravovat svoji civilizaci, tak to ne. pry tohle kdysi byla tzv "grand strategy" ale to je joke. Ja od toho nechci žadne složite mechanizmy ale to co je tady to je tak promitivní jak kdyby to bylo od a pro 5 leteho ditete.
    diplomacie -lol
    obchodovani -lol
    system mezinarodního práva - žádny není, vladcove jinych civilizaci jsou banda retardu
    ekonomika - lol
    kultura - lol wtf
    AI - non existent
    boj - asi jedine pozitivum teto hry
  • Keyz
    Tohle není vůbec podstatné. Co je důležité je to, zda vylepší tahy počítače aby hráč nemusel čekat minuty na tah... To je šílenost. Na to by se měli ptát během rozhovorů.

    Proč se to sakra nepočítá částečně během hraní hráče, to se nedá pochopit. *16*
    + Klasika, kdy křovák zničit vrtulník a další perly... Jako by byl problém udělat jasné hranice, kdy je již daná technologie zaostalá a prostě k ho*nu.
    Lze to nastavit tak, aby k technologické převaze bylo potřeba extrémních podmínek jako v případě Německa vs Polsko během 2. světové války.
    Tohle mně dost rozesmálo. Jak se vychvaluje systém hry a přitom atomovka nezničí město.. WTF? Je snad problém udělat atomovku náročnější na výrobu aby se vybalancovalo poškození?
    • Coffin.Corner
      Tak historie je plná slavných bitev, kde primitivní armáda, odhodlaná bojovat, porazila mnohem vyspělejšího protivníka. Vietnam, Afghánistán, Pandora *1* ....
      Je fakt, že jedna ICBM vyrobená v civilizaci, by měla odpovídat silou minimálně jedné baterii, hlavně v pětce, kde jsou zdroje surovin vázané na jejich využívání. Na druhou stranu, ani v reálu nejde velkoměsto tak lehce zničit jaderným úderem, tohle mi v civce připadne celkem korektní.
      Co mi ale připadne divné, je například přesun jednotek v moderní době, kdy z jednoho konce mapy na druhý dorazí i za několik let(?!)
      • aky presun mate na mysli pani? letisko vam nic nehovori? v modernej dobe mas na kazdom kontinente dobite/postavene aspon jedno mesto, v ktorom postavis letisko a zdlhavy presun je minulost. co sa tyka znicitelnosti tanku warriorom, tak podaktori to neustale vytahuju len aby bolo o com *1* to by musel byt warrior vyupgradovany na supermegaunit aby ohol plechy tanku...
      • Keyz
        Jo, ale Vietnamci apod byli ve stejné technologii. Jen jí měli starší.

        Neměli meče :) Nemám nic proti tomu, aby někdo kdo je na políčku které mu dává hodně bonusů, zničil silnější jednotku. To lze brát jako ty příklady které jsi napsal. Ale vyrobíš si pracně tank a on je skoro k ničemu. To samé letadlo atd...

        A ICBM je extra k ničemu na to kolik stojí. V Rise of Nations to zničilo vše, kam to spadlo. A pak ten přesun...
    • to si nesmíš predstavovat tak jednoduše že krovák umlátí vrtulník klackem, je to jen zjednodušená vizualizace bitvy. pod tím si predstav scenár že skušený domorodec využije prostredí ve svuj prospech a porazí nekoho kdo ma technologickou prevahu (ja nevím treba že je špatne počasí a vrtulníky nemuzou vzletnout nebo jim je zničí ješte na zakladne a pod.)
      • Keyz
        Já, vím že to je pouze ilustrace.

        Ale mohli to udělat trochu jinak. Dosáhnou zničení tanku mečem je možné moc často. Přitom by tohle byly pouze ojedinělé případy. Pak člověk nemá radost, že rychle něco vynalezl... Dal bych větší důraz na technologie.

        Hlavně ale vyřešit ty dlouhé tahy. To je nejhorší.
        • moc casto? ja teda nevim, ale v Civ4 a Civ5 je neco takoveho zcela vyjimecna situace.
      • já si to představuju jako v tom filmu kde bojovoali samurajové proti moderní vojenské jednotce, počíhaj si až se vrtulník snese nízko, jeden z nich se do něj vytáhne třeba hákem na laně a vezme pilota po hlavě :D

        http://www.csfd.cz/film/89898-casovy-posun/
        • jo, to bude speciální jednotka vedená Chuckem Norrisem . )

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit