Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • THQ ničí samo sebe, po úspěchu Space Marine místo toho aby zareagovali creation kitem na mapy a dedikovanejma serverama, tak se na vše vykašlali... Paradoxně u hry která neměla na PC vyjít a měla být consoles only, se prodalo nejvíce kopií na PC... Doteď třeba čekám na Blood Ravens skin a kde nic tu nic...

    A pak ještě oznáměj že pravděpodobně W40k Dark Millenium nevyjde jako MMO, no... *10*
    • Docela by mě zajímalo, kde jsi sehnal, že SpaceMarines byla úspěšnou hrou.
      Co jsem slyšel, tak právě to byla ostudná hra.
      • Přes 1.2 millionů prodaných kopií do konce října 2011 je podle tebe málo? Stačí zagooglit...

        http://www.joystiq.com/2011/11/02/thqs-sales-exceeded-expectations-in-q2-space-marine-sold-1-2/

        Ty ostudo...
        • Tak málo to není, ale mnoho taky ne :-)) Na poměry Warhammeru, kterej má větší fanouškovskou základnu jak StarTrek, nebo všechny odnože Blizzardu.

          Neodpovídal jsem negativně na tvůj komentář, jen tak mě to zajímalo a řídil jsem se fakty, o kterých jsem se dozvídal na různých portálech.. a co vím, tak hra nikde nedostala víc jak 6/10 - 7/10
          • Tak znova, ty ostudo...

            To je velice dobré číslo. Velkou fan základnu Warhammer má, ikdyž jestli větší než Star Trek o tom silně pochybuju. Ale problém je, že ona fan základna jsou hráči co hrají stolní Warhammer s modelama... Ten zbytek, jako jsem já, co stolák nehraje, se nedá považovat za fan základnu... Spíš za zaujatého...

            Podívej se na http://www.metacritic.com/game/playstation-3/warhammer-40000-space-marine a pak pokračuj s bludy... A 7/10 je velice dobré hodnocení...
            • Ano samozřejmě že jsem zaujatý, stejně jako ty, akorát že ty negativně a ještě k tomu pomlouváš hru, kterou si nehrál, dost ubohé... A to že je tvůj postoj neutrální vykládej holubům na střeše... viz. tvé první dva příspěvky...

              PS: To by mě zajímalo kdes to slyšel nesčetněkrát, maximálně tak tady na games, protože expert pan Smutný...
            • Trošku mi tvůj postoj příde zaujatý, já neřikám že to není špatná hra, neboť jsem jí sám nehrál. Vím že by to nebyl můj šálek, jen tady prezentuji to, co jsem slyšel nespočetkrát.
              A mám na hru takový neutrální názor, že pro fanoušky dobrá věc. Někomu se to asi hodně líbilo (ty) a někoho zase odradilo všechno co viděl v různých videiích a rozhovorech (já).
      • a v který sámošce to povídali ty starý báby ?
  • Fuel of War byla výborná hra *7*
  • Tak Darksiders se jim povedlo a značka se dostala do podvědomí. Tak snad je dvojka nakopne.
  • Take-Two maj za sebou takové velikány jako Bioshock, GTA, Civilization, Red Dead, L.A Noire...
    Hele nechci nic řikat, ale co z toho 2K vybudovali?
    GTA, Red Dead jsou Rockstar výtvorama. L.A Noire je od Bondi, které díky Take-Two právě zkrachovali..
    Civilizace je od Meyera... tak halooo? Co máte dalšího v rukávu?
    Jo vlastně, máte jako prioritu dělat hry na konzole, díky tomu máte zisk :)

    THQ je dobrá značka, sice některé jejich hry nejsou nijak oslňující, ale kluci se snaží dostat mezi elity, podle mě se tam dostanou jednoho dne. Nedokážu si představit že by někdo dělal Warhammery jinej, než relic-THQ.
    TitanQuest byl taktéž dobrým titulem, sice vykrádačka různých mytologií a Diabla, ale co.. originalita nikoho nezajímá, když to člověka baví.
    Stejně tak DarkSiders, kteří letos budou mít pokračování... Tam byla i nebyla originalita, hlavní příběhová linie byla dobrá-úžasná, na obyčejnou rubačku, design a charaktery postav byly povedený, sice hodně věcí vykradených z DMC, ale co. Jak řikám, člověka to baví, tak to neřeší.
    Očekávám pokračování DarkSiders 2 a Warhammer 3, kterej se má vrátit k budovací části s novým enginem. Takže tohodle se nebojím, THQ budou prosperovat
  • Hele THQ rediteli, tvoje firma stoji za ho*no, brzo zkrachujete. To vis, ze jo de*ile. Starej se radsi o tu svoji Zelnicku. Asi takovej prinos ma tahle novinka. Nemeli by si to vyrizovat osobni korespondenci? :)
  • Velmi mne to mrzí, doteď je Warhammer 40k RTS jednou z mých nejoblíbenějších her, ke které se i po letech rád vracím.
  • Darksiders je nahodou velmi dobra hra.
    Problem THQ neni ve spatnych hrach, ale ve spatnem marketingu, neumi oslovit hace, neumi dobre PR, neumi sve hry prodat.
  • To je ale id*ot ten Zelnick. Bohudik, ze o nem casto neslysime.

    THQ mam rad, ale fakt je, ze jim chybi nejake uspesne vlastni znacky a kvalitni studia delajici AAA multiplatformovky. Jiste, maji za sebou treba Relic, ale to jsou veterani strategii a i kdyz Company of Heroes kvaitou zazdi kdejakou jinou velkou znacku, je to proste PC only hra a to nevesti vysoke prodeje. A Darksiders je take skvela hra. Ze ji hraci nekupovali je uz jina vec.
  • Já osobně doufám že THQ přežije protože hry mají náhodou dobré. Od Zelnicka to beru jen jako trapné "machrování" a pokus o zviditelnění se, asi si připadal vedle Koticka a Riccitiella moc zapadlej tak si potřeboval "nahnat" ego . Jinej důvod k tomu nevidím.

    Stejně by mě ale zajímalo čím to je že hry od THQ nejsou komerčně moc úspěšné a to i přesto že kvalitou jsou dobré či dokonce velice dobré.
    • Souhlasim, no ještě bych v tom viděl, že takhle (snad ne) může THQ poškodit v očích potenciální sponzorů nebo akcionářů, takže je to pro mne spíše špinavá hra než nějaká rádoby vize.
    • Taky bych byl celkem nerad kdyby skončilo. THQ mi je sympatický :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit