Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asterix a.Mise Kleopatra - Jde to,jde to Imothep *1* *1*
    • A už dost, A už dost A už dost!
  • TrentReznor
    Celkově od oznámení mě to nechává chladným.
  • Aleš je opět nadšen.
    • ales.smutny
      Přijde ti ten článek nadšený? Opravdu? :) Ta hra vypadá dobře, Black Flag jsem měl rád, souboják je z toho co jsem měl v ruce dobrý. Ale hrál jsem všechna AC, takže už se těžko posadím na zadek ze základních prvků.
      Pokud ale potřebuješ hledání chyb za každou cenu a automaticky přednaštvaný postoj, jsi na špatné adrese. Na youtube najdeš spoustu lidí, kteří si založili živnost na tom, že jedou na vlně hejtu...každému dle chutí a potřeb...:)
      • Paulcz
        Článek mi přijde nadšený až až. Když se člověk podívá na gameplay videa, praští ho hromada chyb a divných věcí a je jasné, že jejich PR typu "nový soubojový systém" je jen plácnutí do větru, než že by to bylo opravdu něco zajímavého a dobře zpracovaného.
        • ales.smutny
          Jistě, souboják je jen zcela odlišný systém, než ta série měla od prvního dílu :)
          Ale uznávám, že možnost si tu hru osahat a vše si vyzkoušet sám, se videím nemůže rovnat...;)
          • Paulcz
            Že je odlišný neznamená, že to je něco super a navíc to je napojené na další věci, které zůstali stejné.

            Jojo, asi jako když jsi přivezl dojmy z Mafie 3 ? :)
      • Článek obsahuje pouze a jenom chválu, 0% kritiky, takže ano, je nadšený. Všichni víme, že dokonalá hra neexistuje, toto ve spojení s předchozí pochybnou historií značky AC, tvým obecně známým optimistickým pohledem na věc, hraničícím často až s nekritičností (a někdy je to bohužel až za) dává vzniknout pochybnostem, zdali se věci ve hře opravdu mají tak, jak popisuješ. Haterský přístup od začátku je jedna věc, zavírání očí před chybami pak druhá a u tvých článků jsem se už hodněkrát přesvědčil, že máš blíže k tomu chyby spíš ignorovat a zlehčovat, než hatovat. Což o to, vidět sklenici vždy napůl plnou a je jistě fajn vlastnost, ale nevím jestli zrovna u recenzí, ostatně, recenze má být kritický útvar, ne nadšená óda na vše. Ale jak píšeš, každému podle chuti, já tvoje recenze za směrodatné rozhodně nepovažuji, ale někdo třeba ano.
        • Ristoro
          Možná má prostě jako jeden z mála hráčů dnešní doby rád hry a spíše hledá na hrách pozitiva, než negativa :). Objektivní má být redaktor až v recenzi, toto jsou jen dojmy, dojmy jsou subjektivní.
        • Lukass
          S clovekem pro kteryho je vrchol rpg Dragon Age Inqisition je tezky porizeni :)
        • ales.smutny
          0 % kritiky? Nevím, nevím, možná bych si ten článek znova přečetl...
          Ale i tak díky za feedback! :)
        • Jenom pro pořádek, nezmínil se náhodou o horší AI? Doporučuji přečíst znova.
    • Za rok napíše že předchozí Assassin byl špatný, ale ten nový už je opět zábavný. *4*
      • ales.smutny
        Hmmm, nepamatuju se, že bych s odstupem roku trhal AC, které jsem předtím vychválil. A Syndicate je dobré AC, Unity jsem za bugy zbičoval už v recenzi, Black Flag je hereze pomlouvat a trojka tu ode mě dostala sedmičku s odřenýma ušima a kritikou na 20 tisíc znaků.
        • rekl bych, ze Horrido reaguje na tvoji recenzi Empire TW (hodnocení 5/5 na hrej) a následné recenzi Napoleona TW (4/5), coz jsou vlastne skoro uplne stejne hry, kde jsi ve verdiktu Napoleona napsal neco ve stylu "po tristním Empire, tu máme dokonalého Napoleona"

          a kapitola sama o sobe byla recenze Rome2 TW, kde to nikomu poradne neslo ani rozjet, milion bugu a tve hodnoceni si jiste pamatujes s takovou vetou, ze po roce po buzich nebude videt ani slyset (nebo tak nak) ...jenze ono bylo, ze jo. A omlouvat technicky stav hry, ze to bude nekdy v budoucnu OK a neztrhnout kvuli tomu hodnoceni je tedy velky fail...

          jinak cekam zase ban a smazani za slusnou(!) kritiku, jak uz se mi tu parkrat stalo :)
          • ales.smutny
            Achjo, to je tak, když se s návalem času vytváří dojmy místo faktů...:)
            Co se týče kritiky Empire, to je spíš na podcast, než vypisován. Ale úplně stejné hry to nejsou...sorry, ale to fakt ne, ani zdaleka.

            - Rome II...vážně? :) Cituji: "Total War: Rome II je typický produkt Creative Assembly. Problémem není hardwarová náročnost, nýbrž hardwarová nevypočitatelnost. Neměl jsem s optimalizací hry nejmenší problém a za skoro čtyřicet hodin hraní program jedinkrát nespadl. Vše se vykreslovalo korektně a z tohoto hlediska si tedy nemám nač stěžovat. Na rozdíl od jiných hráčů." + "Opravdu nemůžu Rome II bičovat za technické nedostatky (za jiné ano), protože jsem se s padáním a jinými problémy nesetkal. Neškodilo by však udělat program na otestování systému, aby hráči věděli, jak na tom jsou."

            Sorry, nemůžu hře strhávat hodnocení na základě toho, že mně jede v pohodě, ale někdo někde říká, že ne. Maximálně můžu udělat to, co jsem i napsal - varovat, že to nemusí platit pro všechny. Nikomu to nešlo ani rozjet? Opět přeháníš. Technické problémy mělo podle statistik 5 % majitelů, což JE hodně (ostatně proto toho byla fóra plná).
            • Paulcz
              Rome II jsem hrál ve stejné době jako byla recenze tady na Games. Byly tam zásadní chyby v herních mechanikách, AI (hned v první bitvě to byl epic fail při vylodění, kdy AI jezdila loďkama asi půl hodiny po vodě a občas vyšoupla nějakou pěchotu na břeh) a bitvy vypadaly zhruba tak, že se někde uprostřed mapy vytvořil chumel, který vcucával nově příchozí jednotky a ty v něm doslova mizely :) Což dělalo hru prakticky nehratelnou. Nejednalo se o chyby někde schované v systému či špatné mechaniky nebo parametry, které vyplavou na povrch až po opětovném hraní. 9/10 je v takovém případě naprosto mimo :)

              https://www.youtube.com/watch?v=P_QK-lcW8a8
  • Co se týče herní náplně tak u her tohoto typu bývají vedlejší úkoly a mise důležitější než hlavní příběh (Skyrim). A jen ti nejlepší dokáží zaujmout i hlavní dějovou linkou (Zaklínač).
  • Tak všichni přítomni assasini budou pindat furt ale za mne to chtělo změnu a ona když nastala tak je to furt špatně, demo vypadá dobře, ta obrovska plocha herní doby za 1600kc se oplatí a bude to Top AC.
  • Prosím ať to nepohnojí. Na dobrý AC čekám od Black Flag.
    • Krescz
      na AC sérii je dobré, že si stačí koupit jen ten Black flag a budeš mít božský herní zážitek (když vynecháš ten animus nesmysl), přitom můžeš zbytek dílů vynechat a o nic si nepřišel, protože je to pořád to samé :)
      • Myslím, že vrcholem byl Brotherhood. Hlavně příběh šel od té doby do kopru. Hratelnost se samozřejmě v mnoha ohledech zlepšila, to je třeba přiznat. Například parkour je teď úplně jinde.
        • Lukass
          Ano zjednoduseni parkouru v podstate serii zabilo, kdyz staci drzet jen jedno tlacitko, fakt to neni zabava.
      • Lukass
        Nejlepsi dil je bez debat dvojka. Black Flag sem ani nedohral.
      • Nejlepsi dil herni serie o tichem zabijakovi je plachetnicove dobrodruzstvi ? Wtf?
  • Pokud budou asasíni a templáři odsunuti na vedlejší kolej, této herní sérii to jistě jen prospěje. Příště by mohli odsunout animus a celou scifi linii a s dalším dílem by mohli odsunout celou tuhle pahru a věnovat se něčemu pořádnému - například Might and Magic XI.
  • Nejlepší díl série byl Rogue. Nejhůř technicky zpracovaný, s nejlepší zápletkou a nejlepšími příběhovými misemi (náplně misí byly takové normální, ale příběh tomu dával grády). Vedlejší činnosti byly velmi povedené a hlavně, assassíni nebyli ti hodní, ale ukázalo se, že jsou stejně špatní jako templáři.
    Tahle chystaná hra není assassins creed. je to medjai creed a už některé její prvky jsou na přes držku (dron v podobě orla a tak), takže mě to rozhodně nechává chladným a stejně jako andromedu si nekoupím ani tohle. A podle mě to dopadne dost podobně jako andromeda.
    • Souhlasim. Rogue je pro me v TOP3 assasinu. Technicky spatny ale jinak super
  • takze zabavny nie je..ale inak 9/10 :D
  • "je zábavný i mimo příběhové mise "
    black flag byl zábavný JENOM mimo příběhové mise, kdy se jezdilo lodí, přepadávalo a bylo to právě plachetnicové dobrodružství ; příběhové mise? v 50% za někým jenom jdete, v horším případě npc jde s vámi co nejpomaleji to jde, v 30% někoho zabíjíte, 20% jsou cutscény , 10% jsou zábavné příběhové mise...
    • Lukass
      Jedina mise z Black Flag ktera snese nejaky meritka, je ta v tech mocalech jak sledujes lod a pak se musis vplizit do tabora.
      • To je zvláštní, taky jsem si zrovna na tohle vzpomněl:)
        • Lukass
          Protoze je to jedina mise ze hry ktera stoji za rec, pravda nedohral sem celou hru, takze pak je jeste mozna nejaka zajimava mise kousek pred koncem uz me to prestalo uplne bavit
    • Tak tak, osobně mě příběhový mise bavily snad jen ve dvojce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit