Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Z redaktorem absolutne nesouhlasim

    Hru jsem kupoval hlavne kvuli 3d vision a uzil jsem si ji poradne v tech brylich

    Presto vsechno je tahle edice povedena i pro lidi ktere 3d nezajima. V originalnim doom3 (ale i quake 4) jde rozpoznat takove trhani pri pohybu i pri vysokych fps (ne nemel jsem slabou grafarnu a to 7800gtx pak 8800gtx v 2006) a hodne me to  iritovalo, mozna to nekomu nevadi ale ja skripal zubama. V BFG edici je to dikibohu odstranene takze za mne obrovske plus. Graficky tady zmeny nejsou, mozna podpora sirokouhlich monitoru stoji za rec, ale po herni strance tady zmeny jsou: vice munice dela hru trochu vic akcni, neni treba odemykat kazdej sejf a sbirat a tolik setrit munici. Taky mate jiz moznost svitit a strilet zaroven. Doom3 v originalni verzi se mi libil hodne ale v bfg edici je jeste o neco lepsi, proste vic akcni i kdyz porad to ma tu spravnou atmosferu.. Doom3, ressurection of evil, nove lost missions (nechapu co na nech autor tak nenavidi) stary doom1 a 2 v lepsim technickem stavu a  s 3d vision podporou v jednom hezkem baleni. Za mne hodne dobry nakup, prosel jsem to jiz snad 5x a pokazde uprednostnim bfg pred originalem

  • Doporucuju s UltimateHD modem (vylpsuje vyrazne grafiku i gameplay, hra je o dost tezsi) spolu s ceskym dabingem of Fenixu, pro fanousky puvodniho D 3 nelze nez doporucit.
  • Řekl jsem si DOOM 3 jsem nikdy nehrál tak je čas to napravit, první 2 hodiny to nebylo tak strašný ale postupem času si uvědomíte že je to pořád ta samá nuda nepřátelé sežerou přibližně půl zásobníku, vyhnout se nepřátelským střelám je docela o nervy jelikož skoro celá hra se odehrává v uzavřených a úzkých prostorech a nepřátelé se spawnují přímo před vámi a většinou hned potom za vámi nebo obojí najednou (pořád dokola) a ze soubojů se stáva naprostá otrava. Boss fighty nejsou taky nic moc a polovinu hry vás bude otravovat "zlověstný smích" a zvuky portálů.Pokud si chcete zahrát DOOM zkuste spíš 1,2 nebo 2016 a pokud si chcete zahrát střilečku s nádechem horroru zkuste F.E.A.R.
    Podtrženo a sečteno tomu dávám 3 z 10 (nevím jestli to tak bylo i s původní 3 ale BFG je fakt strašné).
  • 4/10? ale jděte, po 10 letech koupeno v akci na Steamu za 2 kila, nejnovější Wolfenstein po hodině hraní odinstalován a hurá na BFG D3 edici. Musím říct, že to jedu po druhé, vše už jsem od posledně zapomněl :) a stále to baví jako poprvé. Za mě alespoň 7-8 z 10.
  • Nejvíc mě dosrala ta mise "ve stoce" z datadisku, kde pro zjednodušení ubrali sbíraní kyslíkovejch bomb po mrtvolách zombíků, tudíž to z fakt nejzáludnějšího úseku hry udělalo jen procházku krapet smradlavym sadem... ale jelikož mě jistý smrady zvráceně voněj, tak HAMBA!:) Jináč bezva záležitost, kterou si už druhej tejden po nocích bestiálně užívám!
  • jsem velky fanda id softu a hodne se mi libi tve komenty. plno lidi prska na to, ze je rage takovy a makovy, pritom si o danem problemu nezjisti poradne info, a kdyz nekdo napise rozumny koment, hned je v minusech. s rage id udelal to same jako vzdy. nacpali do enginu opet neco prulomoveho, cimz ostatnim opet ukazali zada, stejne jako kdysi v minulosti, co se tyce enginu, at uz to byl wolf vs zbytek, doom vs rise of triad, quake vs duke, q2 vs unreal, q2 vs ut, d3 vs hl2. bohuzel, megatexture je hodne velky zahul, a kde id pridal, tam musel i ubrat, coz je vysledek tech rozmazlych textur. bohuzel, zdejsi komunite staci engine s proflaklymi efekty, texturami mensich rozmeru (4k x 4k, zatimco rage umi 128k x 128k) naskladanych dlazdicovym efektem a odlesky vetsimi nez pleska inspektora kojaka. timto preji id, a stejne jako surikata doufam v rage2, at opet rozsirim regal original her od id. akorat ze lepsi strilecku nez je rage bych urco nasel, mym favoritem je quake serie :-)
  • Pro fandy mého typu je to super věc která jede i widescreen. Mám poctivou origo Doom 3 před lety dohranou, pak na test rozehranou ISO PC verzi BFG edice, a objednanou BFG edici pro PS3. Už se moc těším až si zahraju veškerý obsah BFG edice v obýváku na pořádný bedně! Jde jen o to jaký je kdo fan, nikdo vás nenutí si to kupovat. Zároveň docela chápu autorovo kritiku, recenze narozdíl od této edice není jen pro Doommaniaky.
  • Na mým chcípáckým notebooku to jede líp než originál ale taky to vypadá o dost hůř.
    Textury vypadají asi jako medium, v dálce ješte hůř, s ultra se to srovnat rozhodně nedá.
    AA max x4 namísto x16. Jediný co přidali je motion blur a ten tomu dává tak akorát ránu z milosti.
    Jako výhoda se dá uvést že hra si perfektně rozumí s win8 a dx11 takže jak sem psal na začátku na notebook super.
    Jestli to chcete tak bude nejlepší počkat si na STEAM sale.
    A nebo jak říká Dicks Oak: "You can have it Steam or nosTEAM".
  • Nuda to určitě není..(chybí mi poslední dva achimenty z doomI II)....Nudnějčí je série Call of Duty ajejich slavný multiplayer na mapách 4x4 metry=příklad.......jde o hratelnost a atmosféru ne grafiku noobe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • takové lidi jako pan autor toho článku by měl dostat pořádně ale pořádně po hubě !!! sám by v životě nenapragromoval žádnou hru (chci říct že mám nějaké zkušenosti a vím co je to horda práce) a bude si otevírat hubu na špacír....kdo souhlasí pls o like :) - pan recenzent je totální šašek.
  • Mise nudné? vůbec bych neřekl naopak nejlepší s celé série s tímhle hodnocení nelze souhlasit... *3*
  • nevíte proč mi bfg edition nejde ? splnuju mini pozadavky (intel celeron 2ghz , 2gb ram , ati radeon HD3450)
  • Stejně si nemůžu pomoc ale hrát doom 3 na gamepadu to musí bejt hardcore:-D
  • ty jsi chytrej jak rádio, když tu hru vydaj za takovou cenu tak je to snad na místě aby to bylo sakra vylepšený a jestli maj práci na doom 4 tak tohle nemuseli pouštět do světa a když už jo tak za nějakou směšnou částku nebo jen na konzole.
  • Tak doom 3 je hlavně PC hra a tam se to podělalo, na xboxu to možná vypadá dobře, ale na PC to mělo vypadat mnohem líp.
  • já to smažím na xboxu360 a vůbec mě to nepřijde špatný tahle bfg edice, grafika je vylepšená, lost mission není vůbec špatnej, jediný co mě štve, že když se to nainstaluje na hdd, tak nejdou spustit doom 1 a doom 2, ale jinak hodně dobrý..............
  • Proboha co jste čekali nějakej extra vylepšenej Doom 3???! no vás bych chtěl někdy pochopit nikdo ani nechápe že id se furt štourá v doom4 tak proč by se měl starat o doom3??!
  • Hmm, hadam ze tady nikdo moc necte HW novinky a proc byl vubec Doom BFG udelan jak byl udelan. http://www.oculusvr.com/ jedna z prvnich virtualnich realit za prijatelne prachy. a doom byl v tomhle navrzen na jeji kompatibilitu, je jasny ze clovek jeste par let nemuze ocekavat nejakou uroven hardcore grafiky uz jen kvuli latency atd ale i tak ... srovnavat hru urcenou k absolutne jinym ucelum je zcestne.
  • Takovej hnuj, myslim D3 BFG.... D3 byla prumerna hra uz v dobe vydani, a jedine co ji trochu vyzvyhovalo byl engine. Tak a je to venku ted se treba poserte.
  • To že nějakej studentík nemá na 3D tv neni důvod aby strhal dobrej balíček klasiky za dobrý peníze (navíc na ps3 nikdy nevyšlo). Já osobně hrál dooma na pc a teď si ho pořídil i na PS3 hlavně kvůli 3D, a stejně je to za ty prachy super a 60fps při 1080p 16:9 ve 3D je prostě bomba + klasika 1-2 dooma a datáče co mi předtim utekly. Čtu váš web denně, ale buď tu piště recenze co něco říkaj a sou profi, nebo tu nechte psát blbečky a já na váš web z vysoka se... *11* tohle je ostuda chci se něco dozvědět o hře a né číst něco od někoho kdo neumí ani psát (stylistika atd - celej obor, žurnalistika se tomu řiká) de to tu dolu a musim sledovat zahraniční weby protože tady je to amaterismus

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit