Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SE jsou už 2 roky v early access - a pořád na nich tvrdě makaj : ) ... v pohodě. Každopádně to vydělalo dost peněz : D . Když jsem to naposled pustil na 10 min. , musel jsem odjet na týden do lázní : )) .
    • Jj zapnul jsem SE po delsi dobe a zas vypl :)
  • Na Space engineers se stále maká. Zanedlouho přijdou planety s atmosférou, vegetací, s měsíci. A další věc je netcode, píšou upně novej, jelikož s tím co tam je teď, je to v mulťáku absolutně nehratelný. A v neposlední řadě je to AI, ale to bude ještě nejaký ten měsíc trvat.A abych nezapomněl pracujou a kampani, misích a editoru, který bude umožnovat komunitní mise, které už jsou momentálně k dispozici. Odkaz na scenario a preview planet http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=480308196&searchtext= http://gfycat.com/InsecureFlawlessFreshwatereel http://gfycat.com/CheeryPessimisticCub http://gfycat.com/GlitteringPeskyFritillarybutterfly
  • Vypadá to jako Space Engineers, kdyby tvůrci Space Engineers na hře dále pracovali a přidali více než pár naprosto nedůležitých věcí. Vyvijí se ještě vůbec SE? Poslední updaty nepřidaly vůbec nic podstatného a nějaké drobné změny grafiky, co jsou postřehnutelné leda tak lupou, mě fakt vůbec nezajímají.
  • Video ma nezaujalo, zaujala ma ale chyba v článku "těžení a boje ve vesíru." *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit