Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To mi připomíná obvyklou větu... Měl jste předvídat že se muže stát a proto jste měl jet přiměřenou rychlostí...
  • cigana za volantem popelarkyho auta ( i jinde by to byla rarita) jsem nikdy nevidel. Ale ja bych to fakt nedelal. Zodpovednost za 2 lidi, co vzadu stoji, zodpovednost neskrabnout nikde zadny auto atd. (Zname ty ulicky, kde jsou popelnice a ty se musi vyvezt at je zima nebo mraz..) Ta samotna masina ma taky obrovskou cenu- musi si na sebe vydelat a ne stat nekde v servisu- takze tam rozhodne neposadi dementa. Stejne jako lidi co jezdi s lidma- taky obrovska zodpovednost a za udelat vetsi prus.r je asi lepsi jit se zastrelit, protoze takovyho spolecnost odsoudi jak nacistu. Jakoby nekoho prejel schvalne. Nepisu to ale tobe, jak ctu tvoje nazory vim, ze mas jine mysleni. Spis pro ostatni.
  • vim, ze dnes je to uplne jinde. Byli taky uz tenkrat, ale strasne drahy- pocitali, ze to koupi proste firmy a tak je osolili, ale co vim, tak spolehnout se na to uplne nedalo. Snad je to jinde.
    Ono taky jde o to, ze ti co si objednavaji kamion (proste 1x za zivot) hodne casto nepremysli, jak se tam dostane a zda- li je to pro to vhodne. Proste stavi barak nekde na kopci v severnim Spanelsku, kde jsou cesty leda v turisticke mape, serpentyny, kdy kazdou zatacku couves tam a zapatky a pak to zere 120/na 100...a doma vas zjebou za nadspotrebu a kdo si to neuhada, tak mu to strhnou z platu.
    Byl muj prvni kseft v cizine a brutalni vystrizliveni, protoze jsem cekal vsude rampy viz sklady za mestama a najednou tohle. Hmm tak ne :) Spanele jsou dohrci jako prase, jeden me posilal tam, druhej jinde a tretimu bylo jedno, jestli jedu na kole nebo v kamionu. Borec, majitel baraku pak nervy, ze mam zpozdeni. Nebo je sranda, kdyz vezete treba cast linky za 80 milionu a mini firmicka nevi jak ten celek s jednim vysokozdvizakem vylozit a vy trnete jak s tim cukaji a nici naves. a nic nenadelate, kdyz neco.
    Nebo cesta z rakouska- nadrz na benzinku, vsechno casove na pres a ve spanelsku se nervovali, ze mam 3 hodiny zpozdeni. Jakoby se to dalo takova dalka naplanovat na minutu presne. Pak na vas tlaci at jedete pres zakonem vymezenej cas a pokud na to kyvnete, myslim, ze ve Spanelsku to muze delat az 100 000 pokuty. Takze jsem radsi dojel se zpozdenim. Jsem zas trosku odbocil.
  • ......prostě se s tím zmiř že kamionáci jsou vrazi a většina o tom z nich ani neví.........
    tak kdyz neco trefis tak je to rana jako prase, ale to neni podstatny. Uplne stejna hloupost jako napsat, ze vetsina automobilistu jsou vrazi, protoze.....Myslim, ze to pokud bychom vzali pocet ridicu kamionu a pocet srazenych na silnici, nebude to korelovat ani nahodou.
  • Jack1947
    Pravda, nic si nezadá např s popelářem který fakt tvrdý chleba má ale je to negramot a kr-pl... většinou cigán co neumí ani psát. Nemá úctu k cizímu majetku.

    Příspěvek obsahuje zakázané slovo kr-pl - mrzák lol... to není cenzurované slovo... pff *7*
  • Jack1947
    Ty seš blbej, nebo imbecilní... chápeš že nikdo za to že se mu někdo připlete někam kam nevidí nemůže... prostě se s tím zmiř že kamionáci jsou vrazi a většina o tom z nich ani neví... jak se řiká co oči nevidí...
  • Ty blaho, ty si opravdu bud pomatenej a nebo detinsky naivni, pokud nekoho zabijes, jedno cim a budes placat ze si o tom nevedel, tak te to nezbavi viny ani trestu, jedine ze zabijes ne vlastni vinou.Tak tu prosim te neplacej takovyhle kraviny.Pokud nekdo neco takovyho tlachal komukoliv, tak si z nej delal dobrou pr... a jestli ten dotycnej mu to slukoval i s navijakem tak teda potes, IQ tykve !
  • Jack1947
    Tak si srandujte, bohužel tohle je realita a chytat nikdo nikoho nebude když on otom že někoho zabil neví... jen ho můžou trápit výčitky svědomí tedy jestli vůbec nějaké mají... není zločinu bez trestu.
  • Hlavne ze tvoje bunky jsou trochu opozdeny ty joudo :)
  • To můj táta zná kamióňáka co si za každýho přejetýho kreslí na kabinu křížky, jako piloti za sestřelený letadlo. Nikdy ho ještě nechytili, protože si na korbě vozí barel s kyselinou, kde ty přejetý lidi rozpouští a z rozšmelcovanejch motorek má postavenou garáž, kde se s tím kamiónem schovává...
  • Jack1947
    Už si ho dohrál? a co kkonec líbil *14* *5*
  • Drak_1
    Mňa osobne by zaujimlo prečo si tvoj táta nedal gumu alebo ho na čas nevytiahol ? *1*
  • Ja mam obavu ze jsi moc hral Hatred :(
  • Jack1947
    Stejně bych nechtěl být kamionákem, který musí být značně otupělý, proč? no třeba proto že je vrah ani o tom neví...

    Motorkář se mu zavěsil na návěs no tak ho rozmašíroval, pak viděl jen krvavou stopu za vozem... nebo je i vrah dětí rozsekal kočárek atp... ano řeknete si vždyt on moc nevidí ale přeci jenom se to na duševním zdraví podepsat prostě musí... at už úmyslně nebo neumýslně někoho zabít, s tím bych žít prostě nemohl. To nejsou báchorky to je realita nemluvě o tom že kamionáci jsou šmejdi, najdou se vyjímky ale pro ně lidský život nemá moc velkou cenu. Jsou to takový vrazi silnic/dálnic a běda někomu kdo se s nimi dostane do křížku. Oni už ty mrtvoly ani nepočítají... takže to v téhle hře chybí náhlé zabité - nejsou ta lidi tak mohli tam dát aspon mmotorkáře atp, neřikám že si nemůžou za to i sami když se neumí chovat...

    Jinak pro debílky není to z mé hlavy ale to že táta mluvil s kamionákem te mu tohle říkal, třeba za to ten člověk nemůže kdoví... normální člověk by z toho že zavinil ničí smrt by se asi zhroutil... možná že jsou těmi cestami atp ošlehaní a nic je nerozhází. Vždyt proč taky jsou celkem v pohodě ve své pojízdné pevnosti.
  • jojo na to mussis mit ty "spravny" mozkovy bunky nebo spis ti naky musej chybet ne?
  • Jack1947
    JJ, české silnice/dálnice by mohli vyprávět. *3*
  • "úctu k práci skutečných kamioňáků" - jestli myslíš ty arogantní prasata, které se neumí chovat na silnici, tak k těm úctu opravdu nemám. Možná jsou i výjimky, ale žádnou jsem zatím nepotkal. Faktem je, že toto povolání dělají většinou lidé mdlého rozumu, protože na to nejsou potřeba žádné znalosti ani inteligence, a podle toho to také tak vypadá.
  • A budou taky dělat simulátor oprav cest? To by taky byla neverending story.
  • je to tak
  • no jo, vsak vite jak to ma byt

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit