Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veď ti píšem, že to boli perky. Schopnosť je niečo čo si volíš. Perky si dostával na základe vlastných činností, či rozhodnutí. 

    Ak si dieťa nezabil, tak si si nemohol pridať "schopnosť" zabijak detí. Rovnako ak si nevykopal lopatou žiadny hrob, tak si si nemohol pridať schopnosť "vykrádač hrobov". 

  • Taky proto to neni Fallout 5. Bethesda sama prohlasila, ze to byl puvodne multiplayer pro Fallout 4. Pak to oddelili, zrejme aby nebyli omezeni puvodni hrou a nenabalovali do buildu balast.
  • radioaktivni mrak a zatmeni zapricene popilkem ano.
  • To ano. Az na to, ze to co shodili na Hiroshimu melo jen par kilotun. Dnes muzes mit klidne i 10 megatun.
  • Tu atomovku ukazali ve videich. Zbyde ti vault. Od toho ty vaulty jsou. Dle myho fakt dobrej mechanismus a ty klice musite posbirat. Nekolik klicu k jednomu silu a jen tak k mani nebudou.
  • Všechny mínusy jsou od lidí, kteří nemají reálné kamarády. How sad. *5*
  • jojo s tema atomovkama to vim ..jen jak pak bylakonference nevim uz koho tak se vracelo tema k falloutu a adam rikal neco o tom ze tam npc na ukol nebude ze howard kecal neco o tom ze pribeh vytvari jen hraci , tak proto se ptam ..no uvidime , kazdopadne dikes za odpoved
  • No tady s tebou budu nesouhlasit. Ještě nedávno říkali, že na TES 6 žačnou pracovat, až budou oznámeny/vyvinuty 3 nové hry. A vzhledem, že Star field byla teprve oznámená pouze renderovaným trailerem + že bude až na next gen konzole (= nejdříve za 1, ale spíše za 2-3 roky), tak pochybuji že TES 6 budou už pevně dané mechaniky. Možná bude hotové zasazení (místo + čas), ale vše ostatní je teprve v rámci návrhu/pre produkce. Myslím, že to tam dali jen a pouze proto, že:
    - oznámili tu 3. velkou hru
    - udělali si srandu sami ze sebe v podobě TES very special edition
    - oznámili tu novou cross platform hru
    A celé to povbažuju jako preventivní dmg control proti haterům co budou psát: proč dělají tyhle sr@čky místo toho, aby udělali další pořádný díl. + Stejně pak budeme muset ještě 1-2 roky čekat, aby to bylo vůbec hratelné. *1*
  • Hele z toho co neukazali, protoze ukazali vlastne kulovy, se da tezko rict, co tam vlastne pude nebo nepude delat. V kazdym pripade kolem toho bude nejspis velkej hype. Kecalista na podiu zvanil neco na tema ze muzes mit vlastni atomovku a hodit ji trebas na zakladnu "kamosu" ... takze to byde vypadat tak, ze tam budou litat atomovky sem a tam => zadna zakladna.

    O "nadseni" publika pak vypovida nelip ten hodne vlaznej a spis umele vynucovanej potlesk ...
  • Tak sou lidi, ktery sami sebe bicujou a uzivaj si to, nejspis patris mezi ne.
  • hele lidi jak je to tedy s tema frakcema nebo npc ,at uz na odstrel nebo zadavacima ukol,jsou tam nejake nebo ne ?..bude moznost se k nekomu pridat nebo solo hrani max s kamosem jako batohem navic ? vozidla? uprava zbrani , zbroje ? pes nebo jiny npc partak ? .. rozbourtelna zakladna ? diky
  • Sila atomovych zbrani z globalniho hlediska je precenovana.

    Nejsilnejsi znama erupce sopky v modernich dejinach odpovidala svou energii cca 170 000 atomovych bomb svrzenych na Hirosimu. To sice zpusobilo hladomor v evrope a soucasne jednu z nejchladnejsich zim v zaznamenane historii lidstva, ale budoucnost vyobrazena ve falloutech by urcite nenastala.
  • Jack1947
    Aha tak to jo já si říkal že bys byl ochoten na to koukat... já to asi ani zkoušet nebudu jestli to je čisté MMO tím lépe zbude čas na důležitější hry ( i když tedy nevím jaké přesně *7* ).
  • ne :) jako ze na SW jdu do kina a Fallout XX si zahraju
  • Jack1947
    Jako že to sledujš na Yutubu jak někdo hraje? třeba 100hodin nebo kolik dobré... to bych asi nikdy nedal :D
  • s falloutem to mam jako se SW...sice dil od dilu cim dal vetsi sr..ka ale stejne se na to jdu podivat
  • Tak sem zkouknul tu predvadecku, TESO z toho smrdi na 100honu, UI uplne stejny. Potrebujou zaplatit ty stovky mega co je teso stalo, takze zadny velky zmeny nebudou. Z AP udelali staminu/manu ...

    A dalsi sranda ... vsechny Falouty (i ty pserudo od F3) byly postaveny na tom, ze jeden zachrance zachranuje svet ... tohle totalne naboura jakejkoli zazitek uz tim, ze vsichni ve hre budou "vyvoleny".

    Navic ten rezim staveni je presne takovej, jak sem ho tu nekde popsal "stavet muzete kdekoli" .... "ale velmi omezene". Prvni co by totiz kdo stavel by bylo predevsim opevneni, a ne to co tam predvadej ... barak uprostred niceho a kolem nej navolno (ve vysoky trave ....) rozhazeny vsechno mozny. A da se predpokladat, ze funkcni (a branitelny) opevneni (zase) postavit nepujde.

    Dalsi co tam paradne predvadej, je naprosta nepouzitelnost miritel (sak to bude taky presne jak tu nekdo zminil jen dalsi COD), na pistolich a puskach je optika, ale vsichni strilej "od boku", protoze miridla se samo pri tyhle zbesilosti pouzivat vubec nedaj. A to ani klasicky, ty taky nikdo nepouziva.

    Jop a je treba nezapomenout ani to, ze takovouhle US propagandu nemel doted zadnej z falloutu. V neposledni rade na to ze to (pry) ma vyjit na podzim, nepredvedli prakticky vubec nic.
  • XY: NIe medzi schopnosti :)
    To si získal perk, ako vykrádač hrobov a podobne za činy, ktoré si vykonal.
    Áno, to bolo predtým, ale potom prišli mimozemšťania Zeťania. Je to jediné možné vysvetlenie. pretože dať možnosť byť surovým haj***m, ktorý zabíja nevinných, zotročuje, týra, okráda a masakruje pre vlastné potešenie a spraviť deti nesmrteľné z nejakého morálneho dôvodu by bolo pokrytectvo najvyššej úrovne.
    A všetci moralisti by si museli zgustnúť na Bethesde, že je to spoločnosť, ktorá považuje zabíjanie za prijateľné, len nie zabíjanie detí.
  • Jack1947
    Nezájem *6* Já stále doufám ve Fallout5 jednou který bude čistě offline a na tohle se zapomene.
  • F4 jsem koupil a mam tam jen 12 hodin. nechtel jsem tak velkou hru odsoudit po 2 hodinách a tak jsem prošvihl lhutu na refund no *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit