Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Priznam sa toto je prvy Vas pocast ktory som nedpozeral/nedopocuval do konca. Ak spravne chapem tie Vase ironocike poznamky na margo citatelov, tak mate v podstate svojich zakaznikov ktory kupuju Vas casopis sa hulvatov a debilov. Ano vzdy sa najde uzka skupina na forach, pri clankoch, ktora je hlasita a hlupa ale taketo generalizovanie ma dost nastvalo. Ak ma mate , ako zakaznika, za vola tak nemam zaujem o Vase sluzby, produkty. Toto mi ako reakcia redakcie "vyspeleho" casopisu moc nepride. A co sa tyka Fisha tak to je podobne. Sprava sa tak ako sa sprava a vzhladom na svoje reakcie moze ocakavat podobne protireakcie. Preco voci Carmackovy, Sweeneymu, Avellonemu, Levinovy a dalsim neni tolko agresivnych rakcii ? Nejake minimum sa vzdy najde ale bude to asi tym aj ako oni sami komunikuju a spravaju sa voci publiku.
    • Inquisitor
      Já nevim, ale nic takovýho jsem tam neslyšel. Žádný házení všech diskutujících do jednoho pytle. A že se v diskuzích objevují různý individua není pravda? Ostatně kdyby si tohle vážně mysleli, tak by určitě na příspěvky ani nereagovali. Vzal sis to moc osobně i když to jako útok určitě myšleno nebylo. Chce to trochu nadhledu :)
    • janchor
      Obávám se, že ty narážky správně nechápeš. Pokud mě paměť nešálí, proběhlo pár ironických poznámek na osazenstvo diskuzí - a ty za prvé rozhodně netvoří většinu čtenářů (naopak do diskuzí chodí naprosto minimální zlomek návštěvníků webu), a za druhé to celé přece bylo cíleno na konkrétní typy diskutérů, ne na všechny, kdo do diskuzí chodí.

      Ostatně dělat web nebo časopis "pro voly" by bylo to poslední, co by nás bavilo. Na to je lidskej život příliš krátkej.
      • zdeeneek
        At uz to bylo mysleno jakkoliv, tak musim rict, ze nektery poznamky Sleeplese a Pavla na me taky pusobi dojmem "My jsme ti, kteri vsechno vi a vy jste idi@ti z diskuzi". Je pravda, ze se v diskuzich objevuji lidi, kteri tam delaji vsemozny zverstva, ale i tak mi neprijde spravny se o nich takhle vyjadrovat. Pracoval jsem 8 let jako prodavac a za tu dobu jsem potkal spoustu zakazniku-idiotu, ale nikdy jsem si nemohl dovolit se k nim chovat nijak neuctive, protoze bych dostal padaka. Jestli vam vadi chovani nekterych lidi v diskuzich, tak to muzete resit primo v tech diskuzich. Ty jedovaty poznamky v podcastu nepusobi moc profesionalne - at uz jsou mysleny jakkoliv.
  • Je tady dneska nějak moc kritiků tak to zkusím narušit. Díky za další dobrej podkást, v poslední době nestíhám sledovat co se kde děje, tak je fajn, že to dění na herní scéně takhle někdo shrne. A jako vždy sem se i dobře pobavil u vašeho glosování situace *1*
  • Prosím příště takhle štěnátka nedržte. Můžete mu způsobit kýlu a ta bolí vážně hodně.
  • Offtopic: Co je to v Čechách za zvyk, že si všichni pořizují psy dokonce i do bytů a pak je všude tahají? Ptám se vážně, protože já jsem se s tím nikde jinde než v ČR nesetkal.
    • Amylee.Anderson
      Důležitá otázka: Co je na tom?
      • No mě to přijde divný, strašně se tím lidi omezují navzájem, ale to je proto, že přímo v ČR žiji krátce.
  • Kdysi dávno sem viděl jeden z vašich podcastů a byl tam nějakej Vávra, tušim ferda co stál za Mafií a to mělo šťávu, tohleto ale bylo vyloženě uboze smutný. Docela se divim že za to dostáváte money.
    • proč
  • měli byste začit hulit pořadne skera takhle už to dal nejde
  • "Představte si ,že by existoval něco jako anglický Drda a začak kírovat do vývojářů. Nejen že by ten člověk přestal dělat hry ten by vystřílel školu a pak b yse zabil : *1* *1* *1* "

    Ty vole :D
    • tazko mozno porovnavat komika, ktoreho ani nejde brat vazne s armadou znudenych, casto pubescentnych trollov pre ktorych je zmyslom zivota do* kazdu formu internetovej komunikacie, ktora im skrizi cestu.
    • Nevím ale zda by bylo možné anglicky přesně přeložit jeho kecy, nadávky a komentáře. To jsou někdy takové slovní kombinace, že to jde snad pouze v češtině anebo by to v angličtině nedávalo takový smysl.
  • promitac
    ten obrazok toho videa mi pripomenul
    http://i.imgur.com/Wdv8WC8.gif

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit