Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Je rozdíl sympatizovat s Emerikou s tím že by tam člověk žil a ctil jejich zákony, pravidla měl klid. Než jí vyznávat tady v Čr s tím že v případě nějaké krize nás přece na holičkách nenechají... i kdyby ne tak radši obětují nějaké čechy než aby to dolétlo (jako že nedolétne ) na tu parádní a dokonalou ameriku.

    Prostě nám sumasumárům vychází lépe, být za dobře s ruskem, hele i náš prezident radši rusko než obamu a to už o nečem svědší ne? Přece kdo chce s vlky být ještě neznamená že s nimi taky musí vít... *3* Jsme ve středu, dění... my spadne to na naší hlavu na druhou stranu - ten kdo by chtěl jít do války bojoval by nejen za vlast ale i za Nazto a USA nebo za Rusko... to je prašt jako uhod. Ukrajina by to taky měla lepší kdyby se připojila zpátky k Rusku dobrovolně koneckonců, je to Putin a ten to má pod kontrolou, on o tom rozhoduje a když se chtějí povraždit tak at se povraždí, pak ještě rádi se sformují zpátky do polovičního svazu spolejýnxch socioáalních republik.

    Konvoj? Ukázka síly o ničem jiném to není, myx se vždycky naserem do háje ale já to zcela chápu - Z "války" je vždycky vysoký odstupný a když někoho náhodou rozthá mina ušetří se i za pohřeb a o tom to vždy bylo ne? + si ještě zastřelí pár "zlosynů". Vyprávějte mi pohádky o tom kterak teroristy si nevychoval sami v USa aby se měli čeho bát. *1*

    No a nakonec by mne nenapadlo že zde budeme řešit, politicko- světovou věc ale co už jsem si na bizardní diskuze zvykl.
    • wenceslaus
      Je rozdíl mezi vyznávat a mít za spojence.
      Že je náš president orientovaný na východ svědčí jen o něm. Navíc já osobně volil proti němu.
      Putin je diktátor - to už je důvod se mu bránit. Nehledě na to, že připojení k Rusku není pro budoucí rozvoj žádná výhra.
      Ano, konvoj je ukázka síly. Tak to bylo i prezentované, nikdo to netají.
      Mina funguje bohužel jinak. Utrhne ti nohu a tvoje země pak musí vydat větší prostředky než na pohřeb aby se o tebe postarala.
      • Jack1947
        No tak dobře to bylo jen ilustrativně řečeno protože se to nestává...
    • wenceslaus
      Nestačím zírat... co bys asi říkal v 1938?
  • Magister_Peditum
    Hra šitá na míru ruským hráčům? To asi bude možnost přímo v nastavení si zapnout aimbot, wallhack atd. *1*
  • Vojta_Ilavsky
    Těším se až ty rusofilové budou trpět pod fašounskym Ruskem, protože jestli jim dovolíme Ukrajinu...
    Hlad má velké oči.
    • hahaha, to si mě tady pobavil. "Fašounský Rusko," já se normálně poseru smíchy... A dokončenou třetí třídu pomocné školy máš? Nebo za to může tvoje matka která je sestra tvého táty?
      • Princ.Jablon
        pravda...Rusko je náckovské né fašousnké
      • wenceslaus
        Rusko už ale dávno je napůl fašistický stát...
      • Vojta_Ilavsky
        Argument kterým vyvrátíš můj?
        Bezcennej flame od bezcenného zvířete.
  • Pane jo teda, tady už je to jak na nějakých novinkách a podobných webech. Jako, né že by tady ty "herní" diskuse o tom, která herní krabička je lepší a kdo všechno je multinick Veskoslava byla nějak přínosnější, ale aspoň je to jaksi k tématu.
    Debatu zle USA nebo zlotřilé Rusko aneb kdo stojí za vším zlem na zemi si běžte řešit na jíné hospodské weby, kde se k vám jistě připojí mnoho dalších světoznalců co vidí i do koupelny samotného Obamy.
  • Nechci nikomu vnucovat svuj nazor ale vetsina zde proamerickych sympatizantu se chova hur nez nacisti. Samozrejme netvrdim, ze Rusove jsou ti spravni a maji vzdy pravdu ale narozdil od americanu aspon nemaji potrebu se roztahovat po celem svete. Hodne lidi zapomina ze v rusku uz davno neni komunismus. Dost lidi jeste zmeni nazor az vypuknou v evrope boje a bude to nase zeme ktera bude trpet zatimco amici si budou sedet doma v bezpeci. Az vypukne valka tak si velmi rad vezmu kalacha a postrilim par proradnych americanu.
    • Princ.Jablon
      Jaká válka? Jedinej stát co na území Evropy dnes rozdmýchává válku je Rusko...nikdo rusko nenapadá, nikdo na něj neútočí...rusko útočí na ukrajinu

      O náccích nemáš evidentně ani potuchu a nevidíš si do huby když se "američtí sympatizanti chovají hůř jak nácci", jedinej kdo se ve zvěrstvech s náckama předháněl byli samozřejmě rusové a je jedno jeslti tam vládl car nebo komunisti, pro rusa nemá život "podřádnýho národa (je jedno, jestli to je Tatar, Polák nebo Čech) žádnou hodnotu...Rusové jsou jedni z největších šovinistů na Evropskym kontinentě což plyne z jejich pocitu velikosti, vyrobit nic neuměj a těží z toho, že země na východě který si podrobili byli ještě primitivnější než oni sami
    • Americani opakovane ukazali svetu ze jedni z mala nesedi doma na v bezpeci kdyz ve svete vypuknou boje. Muzes se dohadovat jestli je to dobre nebo spatne ale na zadku urcite sedet nebudou.
  • Nechapu, Rusko jako slovansky narod ma k Cesku mnohem blize. Presto vetsina lidi uprednostni ulhane a valkychtive germance. Nezapomente, ze Rusko je na tomto kontinentu doma narozdil od Amiku, kteri se opet snazi rozpoutat valku mimo sve uzemi.
    • Princ.Jablon
      Jasně...panslovanské bratrství předvedli rusové k čechům v 68. roce, k polákům během varšavskýho povstání nebo Katyní a následným bratrským 40. letým souzněním...né díky, radši toho hnusnýho amerikána
    • Rusko a Cesko maji spolecneho prave jenom to slovanstvi. K Rakousku nebo Nemecku mame momentalne mnohem bliz nez k celemu Rusku.
      • Princ.Jablon
        Česko vždycky mělo blíž k severní itálii, rakousku a bavorsku než k nějakýmu rusku...s panslovankým nesmyslem se přišlo za první republiky kdy se hledala obrana proti Německu ve formě nesmyslného a nikdy neexstujícího pouta s Ruskem
    • niceguyfromrussia.ru
      Takéto súvislosti idú očividne mimo väčšinu tunak prítomných...
      • wenceslaus
        Protože jsou naprosto absurdní. Je mi jedno, že jsou taky slované, nebo že jsou na stejném kontinetě, když je to nedemokratický, takřka fašistický stát.
        Stejně tak nesympatizuju s lidma proto, že maj stejnou barvu vlasů a pod.
      • Čím dál od Ruska, tím líp...
      • Mrtvej rus dobrej rus
  • niceguyfromrussia.ru
    ...keby bola hra prístupná len pre US region alebo len pre ázijsky region tak by to už čudné nebolo ? Warface začínal presne rovnako. Aspoň vidno že antiruská propaganda funguje ako má...

    Samotná hra vyzerá ako katastrofa, pekne vidieť že MS si PC hráčov váži.
    • wenceslaus
      Propaganda? Ta, kterou Putin sám drze přiznává?
    • Princ.Jablon
      Antiruskou propagandu si dělají sami rusové...invazí na ukrajinu a agresivní rétorikou což sám rus nikdy nepochopí protože je za A) permanentně vylitej B) potomek mongolů a za C) vymaštěnej propagandou, kažá slušná firma a občan by se měla distancovat od ruských nácků a kontaktu s nimi
      • niceguyfromrussia.ru
        - presne o tomto hovorím, úbohý rasizmus a primitívne bezmyšlienkovité kecy ako že Rusko a každý jeden rus je evil atd. Rovnako to začalo aj zo židmi v 1933... Neobhajujem Rusko ako najsvätejšiu krajinu (minimálne to moderné Rusko) ale nechápem ked US vtrhne na blízky východ pre pomstu 3000 tisíc ľudí a pre imaginárne atomovky (teda pre ropu) a porazí teroristov a medzitým 2+ milionov ľudí ktorý taktiež určite boli teroristami ked na ich rodinné domy padali bomby je to OK a USA vôbec není v očiach médií ako satan. Teraz Ukrajina, zbúrenci proti prozápadnej politike bojujú, Rusko ich hlavne humanitárne a neskôr aj zbraňami podporuje, ale západ robí úplne to isté len oni im tam posielajú (ukrajine) iba tie zbrane. Samozrejme obyčajným ľudom to tam už musí byť totálne fuk či budú pro ruský alebo prozápadný, ked tam umierajú ale samozrejme to je každému úplne fuk, je to len geopolitická vojna medzi US a RU a otrokmi EU ktorý nikdy nemali vlastnú hlavu.
        Rusko aj západ sú na nič, ide len o uhoľ pohľadu na danú vec, a hlavne média. Keby naše média rozprávali o Ukrajine ako o 9/11 - teda zlá Ukrajina utláča národnostné práva Rusov a o 9/11 by hovorili ako o zlej nazi amerike, ktorá len zabíja a napáda bez reálneho dôvodu ako to je dnes s ruskom.
        Každopádne každý má právo na svoj vlastný názor, a na to myslieť si kto to je to menšie zlo ale jednostranné kecy "Amerika je super zlá, hnustný kapitalistický ilumináti" alebo že "Ruský vymaštený nacisti ktorý nemyslia na nič iné ako dobyť svet" to mi proste páli oči a takýchto ľudí ľutujem. (sry for offtopic)
        • To je presne argument kazdeho rusofila "jo kdyz ti americani/EU/kdokoi jsou taky spatni...". To proste neni argument v zadne diskuzi, snad mimo skolku.
        • Princ.Jablon
          Soudruhu, nikdo tady neobhajuje napadení suverení země ze strany USA (irák - to si jen vytváříš argumentační berličku pro tuto diskusi), na ukrajině už žádný vzbouřenci nejsou, ti co byli jsou mrtvý jak sám Lenin...akorát neležej v muzeu ale žerou je červy, teď už tam jsou jen ruští vojáci a nebo proč si myslíš, že před dvouma msícema "sparatisti" ovládali asi tak na hloubku 5km pás podel ruský hranice a najednou v protiofenzívě dobývají zpět území...protože to za ně vzali ruští dovolenkáři

          Ubohý a primitivní rasizmus to samozřejmě není ale když do voice komu začnou ti opičáčci vykřikovat nesmysly jako "velký rusko", "Za Putina" a nadávky tak s takovym ponácičkovaným bolševikem nehodlám sdílet ani tu hru...tézi o ruském šovinismu podporuje i ruská administrativa sama kecama stylu "západ nás chce zničit, ochrana ruské menšiny na ukrajině a v pobaltí (o ochraně menšiny jsme slyšeli již ve 38. roce) a podobně, takže si laskavě nech ty svoje rádoby filosoficky objektivní řeči, v roce 1938/39 taky nebyl každej němec špatnej ale pochybuji, že to někoho v ČSR nebo Polsku zajmalo...v Putinově podání který má oblibu 80% všech Rusů a tedy Putin representuje pohled 80% Rusů je Rusko agresivní stát který v současnoti vede válku na území svého souseda, tečka, hotovo
          • vidieť že o ukrajine nevieš nič prosím ťa ak naozaj nič nevieš buď radšej ticho pozri si mapu kde vobec bojujú a potom mi niečo hovor strávil som pozeraním rebelskych videi z ukrajiny viac ako ty čo si strávil za celí život na záchode a smelo možem povedať žiadny rusi sú tam neni pre koho je tá vojna dobrá ? jedine pre USA a pre Prasačenka oni sa natom nabalia najviac čo týka tej ruskej armády na ukrajine putin ju vyslal na krym aby krym zachránil pred fašistami ktorý sa usadili teraz na ukrajine na internete nájdeš milion videií o tom ako týto fašisti zabíjajú a podpalujú za živa ludí čo nesuhlasia s politikou ukrajiny to je ten praví fašismus čo tam je nehovor mi tu nič o rusoch a nič o 39 33 či 68 žil si vobec tedy ? žili tvoji rodičia ? maximálne kto to tak najviac zažil bol tvoj dedko opýtaj sa jeho aké to naozaj bolo ako sa cítil a čo sa mu prihodilo a nečítaj na internete nezmysli z druhej svetovej si každý odniesol len to že silná propaganda a vymývanie mozgov sa oplatí čo keby si bol nestranný a prečítal si viac zdrojov o ukrajine alebo o udalostiach medzi RF a USA zisti si aj čo má ta druhá strana povedať ja si to furt preverujem a zo strany USA je to len buď branie za slovíčka alebo nepovedia absolutne nič zatial čo putin sa nebojí povedať si svoje a to je dalšia vec pozri si putina ako rozpráva nie nejaky prepis ale naozaj celý rozhovor sním uvidíš že to neni nejaký tupec a naozaj vie o čom hovorí
            • wenceslaus
              Fašismus? Kult osobnosti, nacionalizmus, státní kotrola strategických odvětví a potlačení osobních svobod? Před tím asi Rusko těžko někoho ochrání..
            • Princ.Jablon
              Kecy, Kecy, osobní útoky a zase kecy
              vůbec nevim proč se s kolaborantem co mluví slovensky a co má nick jako nacista Putin budu bavit ale dobře, samozřejmě mapu znám ty kolaborantský trdlo ale pointa je stejná jako se sudetama...tam taky žili němci ale přesto třetí říši nic neopravňovalo k jejich anexi

              žádný žádný rusy tam nejsou je samozřejmě lež, rusy tam jsou a i když jsem na záchodě strávil hodně času potkal jsem tam i ukrajince a nábor k separatistickým jednotkám byl taktéž všechno jen né romantického střihu boje za svobodu

              záchrana krymu před fašistama se nedá komentovat

              dívat se na Putina rozhodně více nebudu protože z nácků se mi dělá zle ale jedno si opravdu nemyslím, že to je tupec...

              A jelikož si mě přesvědčil, že ruští agitáčníci cílí i na herní weby (mladé lidi, bohužel pro tebe, jsem už trochu staršího data výroby) tak se rozloučíme v duchu Verbala s upřímným "jdi do hajzlu ruskej kolaborante"
        • Kdyz se na to podivas v historickem kontextu tak se neni az tolik cemu divit. 50 let totalitniho rezimu udelaj svoje...

          BTW. tvoje genialni srovnani Ukrajiny a 11. zari je uplne mimo.
          • Princ.Jablon
            Má argumentační schopnosti jako kremloboti na diskusích idnesu...označování EU za otroky USA (to je oblíbený bonmót proruských kolaborantů), "lidem je jedno jeslti budou prozápadní nebo proruští...chtějí jen chléb a sůl, 11. září a podobně"
    • Nejak nechapu co se tim snazis rict...
  • nejak nechapu proc zrovna jen v rusku ?:D wtf.
    • F2P hry tam mají dost úspěch, protože nechtěj většinou platit za klasický hry...
  • Rusaci musi trenovat, putim brzo kazdemu da kalacha a pozene je na zapad.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit