zavřít
...

Halo Wars 2 - recenze

U výhradně konzolových titulů není neobvyklé, že fanoušci zakládají petice, kterými se snaží přesvědčit vývojáře, aby nedostupný klenot vydali také ve verzi pro osobní počítače. Halo Wars 2 nicméně dokazuje, že ne všechny konzolové hry musí nutně fungovat také mimo svou domácí platformu…
  • Morlang (anonym)
    0 souhlasí, 0 nesouhlasí
    "Zento konzolovy port nema hracum co nabidnout - 6/10." :D lol
    17.3.2017

    reagovat

  • vykouřená dýmka (anonym)
    2 souhlasí, 0 nesouhlasí
    tady je zase nablito *11*
    10.3.2017

    reagovat

  • Jack1947 tiscali.cz
    6 souhlasí, 12 nesouhlasí
    Ty názory že strategie se nedá hrát na gamepadu jsou pěkně zastaralý a nudný ( když první Playstation strategie měl a hrát se dali) neřikám že to bude nějak extra rychlé ale jak psali v Levelu hratelné... není nad myš ale hrát se to dá.
    9.3.2017

    reagovat

  • PrincJablon (anonym)
    3 souhlasí, 5 nesouhlasí
    "Doporučil bych ji jedině skalním fanouškům univerza, vy ostatní raději sáhněte po sérii Dawn of War nebo Company of Heroes. "

    Když vidím, co se klube z DoW3 za MOBA paskvil, a že tvůrci vlastně vůbec nechtěli dělat hru ze série DoW ale kvuli prachům na to naskinovli jako Warhammer tak bych možná hru, co ctí základy universa i zkusil
    9.3.2017

    reagovat

    • Bob (anonym)
      5 souhlasí, 1 nesouhlasí
      to nekdo vypustil do sveta ten nesmysl že dow 3 je moba a ted to budou všichni papouškovat?
      9.3.2017

      reagovat

      • PrincJablon (anonym)
        0 souhlasí, 1 nesouhlasí
        Nevim kdo něco takového řekl, ale viděl jsem to MP video aka DOTA variace okořeněná lehkou stavbou budov a větším počtem jednotek který vypadly z přílohy k méďovi Pusíkovi, viděl jsem tam 3, slovy TŘI koridory k power generátorům který musíš rozsekat abys eliminoval dělo, pak jsem se dozvěděl, že ten paskvil bude JEDINÝ multiplayerový mod při releasu, představa, že jiný mapy budou něco jiného a né milion variant k tomu samému akorát že v jinym prostředí je najivní, takže ne, nic nepapouškuju, ty lidi nedělaj žádný Dawn of War3 ale nějakou svojí obdobu DOTY, o naprostym odtržení od Warhammer universa se nemá cenu ani zmiňovat, protože to má společný jen ten vizuál a to dokonce i ty space mariňáky dokázali "upravit", takži místo bad assů vypadaj jako anorektici s s4 vrstvama svetrů na sobě
        10.3.2017

        reagovat

        • Bob (anonym)
          1 souhlasí, 1 nesouhlasí
          podle mych informací bude i vítezstvi na body, videl jsem mapy kde nebyly koridory
          navic nechápu jak nekdo muže toto prirovnat k dote kde ovladas jednoho hrdinu a tady celou armadu, plus klasicky starost o ekonomiku a vystavbu základny
          že se inspirovali v multiplayeru úkolmi z moba beru jako pozitivum
          ješte neco?
          10.3.2017

          reagovat

          • PrincJablon (anonym)
            1 souhlasí, 2 nesouhlasí
            Ukolami? Ty tomu nerozumíš..to není jeden z mnoha úkolů, to je jediný úkol, zníčit generátory pro dělo a ty generátory jsou postaveny mimo dostřel toho děla...prvoplánová stupidita na entou, jako jeden z modu ok ale JEDINÝ (?! tvoje informace jsou špatné).

            Ty mapy který si viděl byli asi kampaň Bobe...já se bavim o MP

            Bobe...ta hra má s DoW sérií(potažmo hrami od Relicu) společnýho toliko, jako můj intelekt s tvojim...žádný retreat, žádná starost o jednotky, žádný zvyšování urovně, žádný flexibilní krytí vyplinuvší ze situace (nezkoušej na mě ty bloby), minimální upgrade jednotek.

            A s WH universem, který je plný pí*ovin ale má svoje jasně daná pravidla toho má společnýho mnohem míň...přemety v Terminátorském brnění, Dreadnought schovávající se v trávě a podobný nesmysly
            10.3.2017

            reagovat

            • Bob (anonym)
              1 souhlasí, 0 nesouhlasí
              ne, ty mapy ktere jsem videl byly z MP a mam informace že budou i victory points to je ale prekvápko co?
              ukolami jsem myslel victory objectives, to jest podminky pro vitezstvi. Nevím v čem je ničení generátoru více stupidní než vítezství na body nebo ničení základny. Btw to delo má chránit hlavní generátor a umistení generátoru je kvuli hratelnosti. A na to jaký mám intelekt jsi prisel jak?

              jinak nikde jsem nepsal o te hre jako takove, jen jsem reagoval na tu blbost že je to moba
              10.3.2017

            • PrincJablon (anonym)
              1 souhlasí, 2 nesouhlasí
              Bobe, už mě nebavíš...hlavní game director Dawn of War 3 sám prohlásil, že power core bude jediný MP mod při releasu, přestaň už kecat, takže tvoje "informace" shledávám jako výmysl choré mysli a nebo lži
              10.3.2017

            • Bob (anonym)
              1 souhlasí, 1 nesouhlasí
              any ty mne už nebaviš
              10.3.2017

  • Omg... (anonym)
    7 souhlasí, 2 nesouhlasí
    Prectu 3 prispevky a koukam, ze je to tady samej degen, at uz pc nebo konzolovej. Resi se tu jen hovadiny... O hry vubec nejde. Nejdulezitejsi je vsem ukazat, jak je kdo omezenej... Jen si merte ptaky dal!
    9.3.2017

    reagovat

  • Ejdouu Rotačáák (inkognito)
    14 souhlasí, 4 nesouhlasí
    :-D čtu si verdikt a pak koukám na hodnocení :-D vy jste kluci vážně vtipálci.
    Hru strháte jako totální kravinu a pak jí dáte 6/10 - proč se doprkna pořád bojíte
    používat celou stupnici hodnocení? Když je něco špatný, tak to má mít i špatné
    hodnocení. Mluvím obecně, ne o téhle konkrétní hře o které nic nevím.

    Věřím, že by to ocenili i ostatní. Může mi někdo logicky vysvětlit, jaký má význam používat desetistupňovou škálu a a následně hodnotit jen a pouze v rozmezí 6 až 10/10? k čemu Vám je 1 až 5?? Vím, řeší se to tu často, vždycky to vyšumí po něčí oduševnělý odpovědi, že "tak je
    to správně, tak to má být"......jak u debilů na dvorku. Pak tu máme spoustu podprůměrnejch,
    neoriginálních a plitkerjch her s hodnocením 7/10.
    9.3.2017

    reagovat

    • bobjevul (anonym)
      0 souhlasí, 1 nesouhlasí
      k cemu? - k hounu. ber to proste jako petkovou (sestkovou) skalu od 6 - 10 (5 - 10), jak to maji na hrej a je to. stejne tu jiny cisla nepadaj...
      9.3.2017

      reagovat

  • Bores (anonym)
    4 souhlasí, 9 nesouhlasí
    Takže chápu správně, že hra dostává nízké hodnocení z důvodu špatného PC portu. A následně recenzent doporučuje sáhnout po strategiích byť tématicky mimo ( Company of Heroes ) či téměř 10 let staré ( Dawn of war ).... To je trošku mimo ne?
    9.3.2017

    reagovat

    • JamesFaith tiscali.cz
      1 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Ani ne, když třetí díl té deset let staré strategie vyjde letos.
      10.3.2017

      reagovat

      • Bores (anonym)
        0 souhlasí, 0 nesouhlasí
        To jo, ale jak po něm člověk má sáhnout, když ještě nevyšel a ani se neví, jestli to bude lepší než tohle?
        12.3.2017

        reagovat

    • MagiKostka (anonym)
      0 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Možná je 10 let stará,ale taky pořád jedna z nejlepších RTS co si můžeš zahrát.Tak asi proto.
      15.3.2017

      reagovat

  • Lukass tiscali.cz
    17 souhlasí, 9 nesouhlasí
    Ja sem se za bricho popadal kdyz sem videl jak to konzolisti hraji na gamepadu, snek je oproti nim turbo mys:-)
    9.3.2017

    reagovat

  • Johnny4361 (anonym)
    4 souhlasí, 34 nesouhlasí
    Ježiši tiscali vážně upadá ten co to recenzoval z největší pravděpodobností nikdy nehrál rts za prví na pc běží hra parádně klávesnice a myš bez problému a dokonce mám i gamepad na pc s kterim se hra hraje taktéž hraje perfektně a pokuď je pro někoho problém zapojit gamepad do pc tak se to dneska dělá přes usb konektory. Nicméně hra se hraje perfektně hraje i na klávesnici s myší a pokud jste to ani nehrály, tak byste snad radši neměli komentovat, jelikož váš koment není objektivní a konzoli nemám abyste si nemysleli, že jsem fanda do konzolí.
    8.3.2017

    reagovat

  • TheGGG tiscali.cz
    4 souhlasí, 20 nesouhlasí
    a číselné hodnocení? Jinak říkám to pořád, hry pro xbone by měli být na xbone... ne je cpát na PC, když na to nejsou stavěný...
    8.3.2017

    reagovat

    • Pravda (anonym)
      5 souhlasí, 4 nesouhlasí
      Stavene cim? Kvalitou to asi nebude kdyz to zde pohorelo...jestli je tohle pro konzole supr pak to je vtip
      8.3.2017

      reagovat

      • TheGGG tiscali.cz
        8 souhlasí, 10 nesouhlasí
        očividně se jedná o hru dělanou pro gamepad, jistěže to nebude na úrovni RTS na PC, kde navíc nikoho lore halo nezajímá.
        8.3.2017

        reagovat

    • hmmm (anonym)
      4 souhlasí, 1 nesouhlasí
      pamatuju dobu, kdy vyvojari brali portovani z console na pc vazne a kvuli pc delali zvlast user interface a ovladani. Pak si rekli, kaslem na to lidi sou blbi a koupi to stejne, hlavni je ze se to na te konzoli proda
      9.3.2017

      reagovat

    • fobie (anonym)
      2 souhlasí, 1 nesouhlasí
      haaa, ty jsi ftipálek *11* *7*
      9.3.2017

      reagovat

Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

Přistupujete z neznámé IP adresy 54.80.169.119.
Opište kód z obrázku:   (Kód je nečitelný, ukaž jiný)

Český herní web, který se soustředí na hry pro PC, PS4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, 3DS, DS, PS Vita, iPhone a iPad. Pro všechny platformy nabízíme recenze, preview, videorecenze i pravidelné novinky. Na Games.cz najdete i podcasty, rozsáhlou databázi her a speciály k očekávaným hrám ze sérií jako Call of Duty, World of Warcraft, The Elder Scrolls, Assassin's Creed, Grand Theft Auto, Battlefield nebo FIFA.