Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Samozřejmě že hra bude mít spoutu chyb a nebude fungovat na 100% ani na jedné platformě včetně budoucí PC verze. Když se na to podívám tak že je to jejich 1. online v takovémto měřítku co se počtem hráčů a náročnosti hry týče, skrze všechny platformy a k tomu za jednorázovou platbu, neni si nač stěžovat. Nespočet updatu (DLC) zadarmo. Být to Battlefield nebo jiná hra online hra dostupná na trhu už by vám z peněženek vysála minimálně 3 tisíce, a to by nebyl konec!
    • Mám velkou pochybnost o tom, že by si někdo vzhledem k plochosti a problematické funkčnosti MP někdo vůbec online část koupil. GTA je tu hlavně kvůli single playeru.

      Měli udělat jednotné servery a herní svět ala GTA San Andreas Multiplayer. K tomu mohli přihodit jednotlivé coop mise. A úplně nejlepší by bylo coop hraní v základní hře. Když je více postav, nabízelo se coop hraní. Že tam není a že je MP oddělený mi příjde jako hloupé řešení. Coop single player část by neměla chybu!

      Obecně si myslím, že tato podoba online GTA je slepá ulička. Nefungovalo to dobře v GTA IV, nebude to dobře fungovat v GTA V. Koncepčně je to špatně.
      • 1odst. Chyby ve funkčnosti spočívají převážně z důvodu připojení a přehlcení servrů (to je otázka upgradu servrů) což ti vlastně odpovídá i na otázku kdo by to samotné koupil. Hra je jinak bez vážných chyb co se týče hratelnosti. Podle všeho si asi GTAO ani nezvyzkoušel, jinak by si nemohl napsat takovouhle blbost. GTA Online, který je dost podobný GTASA a MP v GTA:IV jsou naprosto odlišné typy.

        2odst. Nejsi jediný koho napadlo udělat jednostné servry (bylo nespočet podobných dotazů na R*), ale jinak to udělat nelze, přečti si některá vyjádření R*. Hlavně kvůli rozdílu HW výkonů všech platforem, ale taky kvůli konkurečnímu boji. Udělat coop ze Story Modu navíc možná, ale konec by se musel řešit jinak nebo použít pouze jednu verzi.

        3odst. Pokud se ti zdá že máš nějaký skvělý nápad link na support je zde:
        https://support.rockstargames.com/hc/communities/public/topics/200063373-Grand-Theft-Auto-Online nebo přímo email: GTAOnline@rockstargames.com
  • Gordar
    "GTA Online: s kamarády skvělá zábava, bez nich neskutečná otrava" - Tohle myslim platí o GTA Online jako celku.
  • Trochu offtopic ale zkusim to. Mám poslední dobou s připojováním k GTA Online. Hází to chybovou hlášku: "Connection to the session lost due to an unknown error" Máte s tím někdo zkušenosti? Koukal jsem na zahraniční fora a stává se to hráčům na PS4 PS3 XO i X360. Nikde žádný rady jak to řešit.
    • Pardon za offtopic, ale ted jsi nahral mistnim anti-konzole bezmozkum na smec...
      • Bože to je vocas
  • Rejsek
    Mam, mozna hloupou, otazku. Gta online servery jsou pro vsechny dohromady napric platformami, nebo nikoliv? Myslim jestli se ja s x360 a kamarad s PS4 muzeme ve hre potkat. Dik
    • Každá platforma ma vlastní servery
      • tak to je blby
  • Tohle je ukázka toho, jak má Heist vypadat. Gaming Lemon rulez!
    https://www.youtube.com/watch?v=f31sdtguRL4
  • Hraju Gta 5 on-line na xboxu360 a koupil jsem si apartmán abych mohl hrát heisty ,ale mě to tam píše : Heits unlock at rank 12 . ( já jsem level 28)
  • ...hlavni je, ze pri "heistech" nelze zavolat Pegasus, to je asi nejvaznejsi zmena oproti seriovemu grindovani kontaktnich misi.
    • Myslím že situace kdy po půl hodině čekání v lobby spustíš hru a jeden z hráčů to po minutě leftne, všechny to kickne a začne dlouze loadit zpátky do freeroomu, místo toho aby to hodilo zpátky do lobby na hledání hráčů je odost větší oj*b než pegasus, který itak v některých misích funguje. Představ si heisty za nějakou dobu s vrtulníky a transportéry za miliony co by si každý objednal kousek opodál, zachvilku by to nebyla žádná výzva a byl by to opruz. (už takle to bude) Jinak ale rockstar nechápu, zatím u gta5 hrozně zabíjí potenciál
  • Kozy
    I tak je to nuda, stejně jako celý gta online, alespoň to konečně můžu prodat.
    • beztak jsi dostal ban a ted delas ze je to nuda :D
  • Pokud si chcete užít heisty nesmíte hrát s kaktus masterem Bohoňkem viz dole ten twitter odkaz. Hueheheheheh *15* *15* *15*
  • ahoj hledám hráče pro svoji crew a organizaci ceo, je nas par ale hrajem v klidu a nedelema jen ptakoviny. kdo bude chtit rad naberu, vysvetlim, mame projete vsechny heisty, takze vime jak na to :) nick je StriglawCZ

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit