Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hurda
    To jsme jedinej koho serial zklamal? Knížky jsou skvělý, ale seriálem se jim prostě nevyrovnali.

    Víc by se mi to líbilo v anime style, nevím proč ale styl CowBoy Beebopa by na to sednul - mohli by to mít plné krve, sexu a prostě všeho co je v knížkách, takhle mi ten serial přišel jako chudý příbuzný.
    • vlastik.plaminek
      Tak seriál mi přišel zpracováním jako Watchmen, tzn. víceméně převedení 1:1 do hrané podoby.
      A co mají poslední dobou všichni s tím předěláváním do anime? Chápu, že anime je populární a má u nás i ve světě silnou fanouškovskou základnu, ale některé věci by mely zůstat nezměněné. Třeba anime X-Men je podle mě jasný případ.
  • Amber, ač ho mám ze všech fantasy nejraději, nemá s Martinovým dílem moc společného. Zelazny má intriky mnohem více přizpůsobeny sólové jízdě Corwina, respektive Merlina. Kdybych Martina označil jako openworld, tak by Zelazny byl koridorová střílečka. To že Amber v ostatních aspektech nemá konkurenci, je věc jiná. :-) Podle mě se svět Amberu, na rozdíl od Westerosu, vůbec na MMO nehodí.
    • Amber je akčnější ,ale že by ve stinech se hrát nedalo MMO bych netvrdil.Naopak zpřistupnit hrdinům karty by mohlo být zajmavé.Už diky rozmanitosti světů...jinak jsem nechtěl ani trošku připodobňovat s HoT jen jsem si řikal že by taková hr být mohla.
    • to bylo pro Kima...
  • MMO? A co bude jako hernim obsahem? Videl jsem prvni serii od HBO (knihy jsem necetl) a prislo mi ze to bylo tak z 80 procent o politice, uskocich, zradach, ukladnych vrazdach a planech v planech jinych planu, nic co by pripominalo raidy na dungeony, questy typu "prines 20 vlcich kuzi" nebo grindovani monster nekde na louce tam nebylo ani vzdalene.. na druhou stranu, kdyby nekdo opravdu udelal MMO zalozene na zradnem politikareni s unikatnim PvP ve stylu "kdo komu vrazi kudlu do zad" tak by to byla bomba.. ale nejspis z toho udelaji dalsi klon WOW :/
    • diky tomu je HoT jinej a dobrej.....přišery ,boje má kdejakej film ale intriky ,politika ve fantasy světě to je u mne kumšt....kdby tak někdo zpracoval Amber to by bylo žůžo
      • Amber? Pche, skôr by mohol cdpr urobiť mmo vo svete Zaklínača. Tam sú intrigy, politika a boj o moc na dennom poriadku a je to pekné zobrazenie "fantasy" stredoveku bez zbytočného prikrášľovania a preháňania.

        Nie žeby som ešte niekedy plánoval hrať nejaké mmorpg, neskutočná strata času.
        • Knižní svět zaklinače je užasnej diky podobnosti 15.stoleti ,ale už po siglhrách bych na něj nekoukal nikdy stejně.
          • Je hlavne úžasný preto, lebo Sapkowski je o úroveň alebo dve nad bežným západným fantasy - čo sú vlastne lineárne rozprávky, písané ľuďmi s obmedzenými vedomosťami o obdobiach, z ktorých čerpali inšpiráciu.

            Hry tento svet vizualizovali veľmi kvalitne, osobne pokladám tw2 za najlepšie vyzerajúce rpg všetkých čias. Čerešničkou na torte je gameplay v 3d vision. Je to naozaj zážitok, a to sa stačí len trochu poprechádzať po flotsame. Ale žeby to zmenilo môj pohľad na knižného zaklínača... asi si stále v mysli dokážem predstaviť viac, ako vie aj tá najlepšia grafika zobraziť. *2*
  • Třeba z toho bude druhé LOTRO (tim myslim dobrý a úspěšný MMO), držim palce.
  • deridon
    jak víme, filmy/serialy/knihy podle her a naopak hry podle serialu/filmu/knih.. většinou nedopadají kdo ví jak světově, ale v GoT vidim potenciál veliký a snad se k tomu vývojáři staví s respektem a vědí co dělají :)
    • Jediny k cemu se vyvojari stavi s respektem jsou penize, takze to na cem pracuji jsou ochotni jakkoli znasilnit, jen kdyz to prinese vic penez.
  • len nech Martina nechaju na pokoji, aby tie knihy mohol dopisat, uz nieje najmladsi *7*
  • Knihy užasné i když zatim nedokončené.Serial super .Hry se bojim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit