Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • určitě bych taky nezapomínal na jejich předešlý opus - Tales from Space: Mutant Blobs Attack. Dle mého stále nejlepší hra co vyšla na PSV.
    Jeden ze zaměstnanců Drinkboxu se pravidelně objevuje jako host v Game Junk podcastu (http://www.gamejunkpodcast.com/).
  • XXDarthVaderXX
    Guacamelee! Mohu všem příznivcům hopsaček jedině doporučit :-)...až na ten tebilní soubojovej systém(ale každému sedne něco jiného).
    • firebug
      Soubojový systém Guacamelee! mi přijde hodně povedenej. Mě spíš vytáčely nějaké skákačkové pasáže, které mnohdy vyžadují až virtuózní zvládnutí ovládání. Hlavně tedy v "nepovinných" úrovních, kde se ženete za poklady a bonusy. Pokud se snažíte ze hry vyzobat většinu obsahu, stává se z ní docela hardcore záležitost. Souboje jsou často řešený "arénovým stylem" (na uzavřeném prostoru musíte vyvraždit všechny nepřátele), ale když -opět- zmáknete ovládání, stane se z toho plynulý krvavý balet (bez krve:-).
      Hrál jsem na PC s x360 gamepadem většinu času ve dvou hráčích a taky mohu jedině doporučit. Na další hru od DrinkBox se dost těším, ať už to bude cokoliv...
    • kubi-wan
      Chtěl jsem si to zahrát ve dvou, ale ta hra neumožňuje bejt oběma hráčům na klávesnici a nebere mi gamepad, a to ani když emuluju x360kovej. Tak se mi na to zatim "práší" v "knihovničce".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit