Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dnes dohrane z bazara, len kde je grafika z technickeho videa z roku 2005 ??? Tato hra je o grafike ps3 nic moc sklamanie.Sony klame ludi........
  • Včera jsem dohrál demo. Další tupá srágora pro nemyslící.
  • Demo je od vcerejska konecne public, tak stahujte. Je to pecka...tedy alespon pro me :D
  • Díky za recenzi, bohužel PS3 nemám a docela mě mrzí, že si tohle asi nezahraju. Koukal sem na videa na netu a vypadá to hodně .. HODNĚ dobře. Příběhy v hrách poslední dobu nestojí nikdy za moc a i ta doba na dohrání a bohužel se to asi už moc měnit nebude. Co bych dal za FPS s příběhem, ala stařičkej Resident Evil 2. No nic jdu shánět po známejch PS3 snad budu mít štěstí *12*
  • Ja som hraval len na PC potom som kupil PS3 a potom este aj Xbox, stale mam aj PC ale naposledy som na nom hral Mass E 2. Je mi jasne ze na PC su hry spravene najlepsie ale nemam vela volneho casu takze sa mi pri pc nechce sediet a riesit este aj nejake upgrady hardwaru a updaty softwaru aby som ssi v pohode zahral. Pri konzolach mam vacsie pohodlie a nic nemusim riesit a preto mi extra nevadi horsia grafika.
    • Je to tak - sám mám teď pouze PC, ale kamarádi co mají PS3/Xbox delší dobu, a to i po tom co vlastnili herní PC, říkají to samé co ty - u konzole si přineseš hru, zasuneš do mechaniky a hraješ, "no problem, no stress". V tom je její síla a nikdo ji to nemůže odepřít.
  • Zdravim,
    Tak jak tu nekdo psal o srovnani ps3 s pc. Muj nazor je ze kazde ma sve pro a proti.Kup te si novej pocitac a za 4roky si zkuste zahrat nejakou zhavou novinku podle me si ji moc dobre nezahrajete.Zase je skoda ze nektery hry si proste na nejake platforme nezahrajete. PS3 ma killzone,little big planet....Xbox360 ma treba Alan Wake, Kanjo.... No a konzolisti si nezahrajou treba Red Orchestra 2 ktera bude vychazet bohuzel jen na PC. Davat kazdy rok a pul nekolik tisic za upgrade PC se mi nechce . Resit stale nejaky instalacky,ovladace,knihovny dll atd .Na to vazne nemam naladu.Neni nadto si sednout na pohovku a parit na velke LCD telce :)Tak a jeste jedna vec co PC hry nemaj a to je sbirani trofeji u her :) .
    • Nezasekl jsi se někde v roce 2006 ? Díky konzolím už ten "argument" že človek musí upgradovat PC každé 2 roky neplatí.A nebudeš tomu asi věřít ale i k PC mužes připojit LCD televizi v obyváku.Je to šokující já vím.
      Už by si konzolisti kteří neustále vyzdvihují konzole těmito "argumenty" měli vymyslet neco nového.Už to není ani tak vtipné jako dříve ale spíše smutné.
      • ...mám podstatný "argument"...než zapneš PC...., najetí systému...proběhne tupé vítejte atd..., než uděláš pořádek na stole, uvelebíš se přikrčením v koutku někde u max. 19"-24" monitoru...seřídíš zvuk..rozlišení, nastavení game..atd (uvádím pouze příklady), tak já, v naprostém pohodlí na gauči na TV LED 52", na obyč. konzoli a za ty prachy, dostačujících detajlech to mám, než to začneš hrát dávno dohrané.... Konzole nabídne opravdovou zábavu/zapneš/zahraješ/pobavíš/vypneš/a jdeš v klidu spát..... PC??? Sedět hodiny u megaonlinovek a rozlámanej jít cokoliv dělat, to mě nebere...radši to prosedím v hospodě než u WoW... *6*
        • Teda...hry na konzolích mají délku hraní pět minut? Tak to je vážně mizérie...
          Nezlob se, ale to jsi si sám nahrál... Tyhle žabo-myší válký jsou už vážně trapný. Opravdovou zábavu zažiješ i u PC, počítač mi nabíhá 10 vteřin (jen ho uspávám), WOW mám spuštěný do minuty a ani po hodinách hraní nejsem u PC rozlámanej (asi jde o to, co má člověk k tomu, že?). A hlavně si nic nepouštím na postačující detaily, ale na ty nejlepší (dva roky starej počítač mi alespoň zatím stačil na cokoliv) a monitor mám 26". Nastavování rozlišení se samozřejmě dělá jenom jednou...možná jsi to na svém počítači dělal vícekrát...nevím. Zároveň s tím vlastním i PS3 (i postarší PS2) a jsem s ním naprosto spokojenej. Hrál jsem na něm už docela dost her (velkou část těch známějších), Killzone 2 se mi líbil a rád si vyzkouším i trojku. Každopádně si už tyhle argumenty jedný a druhý strany, o tom co jedni mají a druzí ne, vážně strčte za klobouk (btw. PS3 mi taky nabíhá nějakou dobu a hru taky nemám puštěnou do deseti vteřin).
        • Ale no tak že se nestydíš takhle mu hanit jeho modlu.
      • To co pises s tou moznostou zapojenia je pravda, ale myslim ze realne to robi velmi malo ludi aby pripajalo comp k telke. Tiez som to tak chvilu mal ale je to neprakticke, z dvoch metrov mi pride pohyb kurzora neprirodzeny, nehovoriac ze s mysou mozem behat akurat vedla seba po gauci z coho o chvilu boli zapastie. Navyse sa mi nechce mat bednu od compu pri obyvackovej stene. Proste pre PC je najlepsie pohodlne kreslo, klasicky kancelarsky stol kde su vsetky periferie a na ktorom je polozena klavesnica a mys.
        Takze argument ze sa vyvalim pred telku na gauc s gamepadom v ruke, zapnem, hrajem a neriesim, ma svoje opodstatnenie ako velka vyhoda pred PC. Samozrejme ze s gamepadom sa neda hrat vsetko ale to uz by bolo na inu debatu. Btw mam ps3 aj PC a som maximalne spokojny.
        • Neříkám kolik lidí to tak dělá nebo neděla, že má PC v obyváku ke kterému je napojena LCD ,ale to že to jde.
          Každopádně když bych teda řekl že to tak nikdo neděla tak to je v současné době jediná výhoda konzole.
          • Aha hm jenže konzole má i jiné výhody to je potom těžký když o tom nic nevíš ale stejně se tu snažíš argumentovat.
            • *1* *1* *1*
            • Pokud se musíš ptát tak toho asi moc nevíš. Použij internet a doplň si informace.
            • A jakou jinou výhodu má ? *4*
      • No hele on ani argument z tvé strany že se PC dá připojit k TV neni nic extra.
    • Nemaji trofeje protoze maji achievementy *3*
    • kez by tomu tak bylo...mohl bych upgr. PC a hrat hry s odpovidajici grafikou...momentalne jsem diky konzolim PC uz 2 nebo 3 roky neupgr. a hry podle toho vypadaji
  • Chtěl bych se zeptat jestli rozdíl v grafice top konzolových her, v tomto případě PS3 hry, je optroti nejpěknějším PC hrám(Crysis,Metro,FC2,Arma) tak propastný jak se říká. Na PS3 jsem nikdy nehrál a na xboxu vypadají některé hry docela bídně co jsem viděl, hlavně jak se člověk zaměří na detaily objektů. Autor recenze grafiku velice chválí, ale nevím jestli v kontextu PS3 her či her obecně skrze všechny platformy.
    • grafiku ale nerobi len kvalita textur a detaily a pod. ale napr. animacie a celkova stylizacia. napr. co som videl videa z Metra tam boli animacie biedne a celkom zabili dojem z inak dobrej grafiky.
    • zdravim, autor opravdu nekeca a co pise je pravda. Kazdopadne bych chtel podotknout, ze konzole uz jsou na trhu nejakou dobu a narozdil od PC se nedaji dotunit, ale i to co predvadeji je dostacujici a na dnesni pomery dost dobry. Kdybych mel jenom zminit, napr na xbox Far Cry 2, Gears of war, mass effect atd. tak jsou to hry, velmi slusne vypadajici, temer srovnatelny i s PC, pac ne vsichni maji natriskany kompy. Na PS3 napr : God of War III ( povazuji za graficke orgie *8* *3* 0), Unchartted 1-2, gran turismo, Killzone 1-2 jsou proste graficky perfektne vypadajici hry. A co se tyce Killzone, lepsi FPS jsem fakt nehral, premira detailu, AI, akce, animace, grafika atd. proste Booom. Takze jestli zvazujes konzoli, a killzone, urcite se ti to bude libit ;-)
      • Tak na pomery konzoli je grafika pekna, ale pc je vzdycky minimalne o krok napred pokud to neni ultimatne zmrveny port. Jenze vetsina konzolistu hraje i na treba velke telce nekde z gauce, coz je velka dalka a detaily proste nevidi a zda se jim to dobre. Kdyz hraji na pc na nejakem 24" LCD ve full HD z pul metru tak jsou patrne i detaily. A kdo treba zkousel betu crysis tak staci zapnout editor, nacist si nejakou mapu a jen prepinat mezi low, medium, high, ps3 a xbox a nestacite se divit jak se obraz meni :D
    • Jdi si flamovat někam jinam.
  • Me mrzi, ze Guerilla ani napotreti nedokazala udelat kvalitni pribeh a ISA team je banda zamenitelnych, nesympatickych retardu. Dale coop je pouze pres split screen a podle jinych recenzi v nem casto pada framerate. Kz3(2011) se tak coopem dostalo na uroven Halo 1(2001), good work Sony. Skoda, ze Guerilla neposkitne tenhle vymakany engine nejakym schopnejsim vyvojarum.
    • Debile ! *11*
    • Ja si zase myslim, ze nesympaticky retard jsi TY a ze tak (mozna) Halo 8 se alespon priblizi atmosfere KZ2, natoz pak KZ3 ...... ale jinak mas pravdu, good work Sony (Guerilla).
  • Vyborna recenzia ako zo starej skoly. Len tak dalej :). Tesim sa na hru.
  • Občas mám pocit že to niektorí ľudia s fanboyismom trochu preháňajú . Recenzia je plná chválospevov a nadšenia a aj tak tu je búrliva smršť nasranosti voči autorovi za krátky odstavec v ktorom dokonca ani nevytýka, len konštatuje že postavy sú " idioti " pričom sám upozorňuje že to vlastne ani nieje chyba... Ľudia sa stále dovolávajú objektivity ale keď dojde na ich oblúbenú hru niesu sa schopný preniesť ani cez náznak kritiky *7*
    • Nepřeháněj autor článku mohl použít lepší slovník. Proč o tom vůbec psal? Od takového typu hry nelze čekat nic jiného a on to píše jako kdyby to byla jeho první hra. Začátek recenze je na nic a nemá žádnou informační hodnotu kdyby to nenapsal udělal by líp.
      • Přesně jak píše uživatel pode mnou. V dnešních fps se postavy většinou prezentují jako spravedliví a chytří hrdinové, nikoliv jako přihlouplé zelené mozky. Je-li to v Killzone jinak, pak je v pořádku, že o tom autor píše.
        • a je to první hra kde to tak je a je to tak moc znatelné, že poprvé je hodno na to upozornit?
          • To má autor předpokládat, že průměrnému čtenáři je 40 a za posledních 25 let odehrál úplně všechny FPS a je obeznámen se vším, co se dané problematiky týče? Možná ti to přijde zvláštní, ale oni se taky občas rodí úplně noví lidé bez jakýchkoliv zkopírovaných zkušenosti, natož těch, co se k hraní dostali později.

            A to ani nemluvím o tom, že v KZ3 je to jako pěst na oko, tudíž to zmínit pro současné a budoucí generace rozhodně není na škodu.
      • Tak som si inkriminovanú časť textu prečítal znovu a zdá sa mi že je to len pekne prifarbené oboznámenie s povahou príbehu a charakterov . Rozhodne to nieje až tak mimo , mne sa zdá že " vygumované zelené mozgy " dnes v FPSkach zas až takou módou niesu a celkovo to čitatelovi približuje aký vlastne príbeh hry je takže pre mňa to určite informačnú hodnotu má.A čo sa týka slovníku... ...to ťa skutočne tak moc pohoršuje označenie debil alebo idiot ?
        • Ne nepohoršuje ale do článku to nepatří.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit