Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jason_dinAlt
    Je to hdoně špatný, ale ne úplně ve všech aspektech. Koupil bych to, ale ne za víc než za 100Kč.
    • Inquisitor
      Mohli by to hodit do Bundle za dolar. Možná by se jim mírně pak zvedla hratelnost :)
  • No po te, co Egosoft zacal mazat temata na forech a dokonce zablokoval CZ sekci, kterou jsem moderoval, protoze jsem nebyl dostatecne loyajalni a nelezl jim do riti a naopak jsem se snazil co nejvice lidi pred timto paskvilem varovat, u mne tahle spolecnost skoncila.
    Ta hra je mrtva. Byla mrtva uz kdyz vysla. Jen par pomatenych fanboys to proste neni schopno pochopit a misto toho peji oslavne ody na to, jak je Egosoft skvely, ze tu hru stale patchuje. Ale patche neodstrani ta naprosto stupidni designerska rozhodnuti jako jedna OP lod na celou hru, hnusne interiery a jeste hnusnejsi NPC, naprosto stupidni minihry a desitky dalsich, ktere si muzete vyhledat.
    Ale nejhorsi je, ze vsechno toto jsme jim my, hraci a komunita rikali davno pred vydanim. Uz v roce 2011, kdyz se o Rebirth poprve zminili jim vsichni rikali, ze jedna lod je debilita. Kdyz vysly prevni obrazky a videa, rikali jsme jim, at se na interiery stanic vykaslou, protoze to proste neumeji. Ale ne, Bernd mel svoji vizi. No tak ted sklizi, co zasel. Z nejakych 14500 lidi, co to hralo 15.11.2013 se to dostalo nekam ke 400-500 po pouhych trech mesicich. Vzdyt i Farming Simulator hraje vic lidi!
    Takze pokud je tu nekdo, kdo uvazuje o koupi a stale doufa, ze to nejak opravi. Zapomente na to. Neopravi. Radeji dejte tech 50 ecek na charitu, tam alespon pomohou.
    • Jason_dinAlt
      Rozhodně od tebe není hezké když píšeš "Jen par pomatenych fanboys to proste neni schopno pochopit...". Spíše ty by si měl být tolerantní a pochopit, že bez ohledu na počet lidí, kterým se hra nelíbí (včetně tebe samotného), tak přesto existuje pár takových, kterým se líbí.
      P.S.: Jaké rozhodnutí může vést člověka k tomu, aby si dal nick "Killer"?
      • Ale at se jim libi, to jim nikdo nebere. Problem je, kdyz se objevi v kazde diskusi a zacnou vyrvavat, jak je ta hra skvela a jak ji maji lidi dat sanci a ze za chvili z toho bude nejlepsi hra na planete. A kdyz se jich zeptas, co se jim tedy libi, tak nedostanes odpoved. Nedej boze abys jim vyjmenoval vse, co je na te hre spatne. Jsi bud crybaby, nebo to neumis hrat, nebo jsi to nepochopil, ale nikdy neni problem v te hre samotne.
        Podivej se na fora Egosoftu. Jsou dva nebo tri profesionalni "derailovaci" kteri vzdy rozhodi kazde vlakno az k zamceni.
        P.S. Killer byla moje prezdivka ve Wing Commanderu 1 v roce 1991. Bylo to jedine anglicke slovicko, co jsem tehdy znal. Jinak se tak jmenuji nejmene dve heavy metalove skupiny. Radeji se neptam, odkud je tvuj nick...
    • walltar
      Já si myslím, že Egosoft nepohřbí tahle hra ... pohřbí ho konkurence. Star Citizen, nebo Elite teď dělají všechno to co měl X a líp. A třeba u SC je jedna z největších komunit z Německa (co je to asi za lidi?). Takže X ještě příjde o modery, kteří budou provozovat vlastní modované SC servery a budou na nich hrát buď sami, nebo s partou kamarádů a nebo budou hrát v MMO PU.

      Kdyby nebyla žádná konkurence na obzoru, tak by jim to možná prošlo ... ale to že teď je v plánu několik opravdu zajímavých vesmírných her jim podrazí nohy. A přitom jsem měl X2 a X3 tak rád.
      • já ti nevím mě nějak Star Citizen neláká... zatím tam jsou jenom stíhačky, možná nějaká korvetka ale zatím jsem tam neviděl nic pořádně velkého, v X3 jsem si lítal s oblíbeným těžkým Centaurem 30-50 metru ale občas přesedlal do M2 a udržoval si pěknou flotilu + stavěl komplexy (neuvěřitelná zábava) mě prostě baví stát na mustku bitevní lodi o délce přes 1km a jen dávat rozkazy věžím a doprovodným lodím *14*
        • walltar
          1km dlouhý bengal carrier
          http://sastarcitizens.co.za/wp-content/uploads/2013/08/Star-Citizen-Bengal-class-Carrier-Fly-by-001.jpg
          1,5km dlouhá mateřská loď Vanduulů
          http://i.imgur.com/u8cvAnE.png
          Celkem velká kapitálka Xi'Anů
          http://www.star-citizen.cz/wp-content/uploads//2013/11/XI_Capital_ship_WIP021.jpg

          Tyhle všechny lodě budou ve hře, a budou je moct hráči získat i v PU, pokud budeš na vlastním serveru budeš je moct řídit sám, v MMO budeš potřebovat velkou skupinu lidí. Tam jsou to vlastně cíle pro největší organizace.

          Ale Korveta má 240m, a teď nedávno ukázali Destroyer, který má 350m ... oba půjdou koupit a nebudou persistentní jako velké lodě. Ale je pravda, že stejná jako X ta hra není ... je víc o menších lodí, a o hraní s ostatníma lidma. Pokud rád rozkazuješ ostatním, tak to asi v jednom nepude.
          • no právě X3 je takový Vesmírný tycoon, člověk si postupně tvořil i ekonomiku, obranné flotily apod a zároveň jsi nemusel... Prakticky z nic sis mohl vytvořit civilizaci která mohla i válčit s ostatníma rasama to byl prvek který mě právě bavil. Věřím že ve SC budou určitě i války o ruzné sektory nebo planety ale... jak říkám tato megalomanie která v X3 byla a sakra zabugovaná kde ses k ní musel přes utrpení dokousat v SC nebude.

            Mě by bohatě stačil remake X3 s možnosti automatizovat spoustu činností a příkazu. Stejně v pozdní fázi X3 trávíš 60% v tabulkách a vydáváním příkazu na dálku... Možná počkám na Elite jestli mi to nahradí X3 protože SC mi nabídne jen 50% toho co chci ikdyž to bude skvěle propracované pořád to nebude X3...
      • Inquisitor
        Dobře jim tak.
    • Kdyby nekdo chtel zdroje, prikladam odkazy:

      http://steamcharts.com/app/2870#All

      http://steamcharts.com/app/220260#All
    • No tak pokud jsi moderoval oficiální forum a říkal lidem ať to nehrajou a ani nekupujou, tak se jim nedivím, že tě zrušili. Jinak nejsem fanboy a máš pravdu. No ale, nebudu kritizovat, že měl Bernd nějakou vizi. Ve všem máš pravdu a souhlasím, ale nebudu hned pohřbívat ES studio. Však sám se nepoučím dokud si opravdu sám nenabiju hubu (i když mě ostatní varovali).
      • Hmm a neprijde ti divne, kdyz i lide, co po desitky let Egosoft podporovali zacnou ostatni varovat? Neni nahodou s tou spolecnosti neco spatne? Jestli jsem pomohl byt jen jednomu cloveku, aby usetril tech 50 ecek, tak to za to stalo. Ja mam svedomi ciste. A jen pro informaci, ze stejneho duvodu zablokovali i polske forum. Tam ale nasli spravneho vlezdoprdelku, ktery jim to ted moderuje k jejich obrazu.
        • Už se to zase zamotává. Každý má své argumenty a výsledku se stejně nedočkáme. Já mám své svědomí taky čisté a jsem prostě jen optimista. Fly safe.
      • Ale ono uz je pohrbene, jen nekteri to odmitaji videt. Vzdyt na tomhle pracovali 7 ano slovy SEDM let! A tohle je vysledek? Odscroluj si o trochu vyse na recenzi Banished. To delal jeden clovek dva a pul roku. A koukni se na statistiky a recenze.
  • Já bych to tak nekritizoval. Pravda je to děs a odklon od X game. ALE. Nebýt těch bugů a nemyslet na to, že je to X hra, tak jsem se docela bavil. Vesmír mám rád a hra byla z vesmíru. Navíc to že na tom neustále dělají a časem budou i rozšiřovat je fajn. Snad jim ten elán vydrží a já se tak za rok na hru těším a půjdu určitě zase do ní. Průběžně ji okem sleduji. Však žádná předchozí X hra nebyla od začátku ok a musela se teprve vyvinout v to známé X. Měl jsem rád předchozí X a až se toto za rok vyvine věřím, že budu i toto. Doufám že to nahradí dosavadní X, pač v tom vidím hodně veliký potenciál
    • Mne se libi tyhle reci, ze to budou rozsirovat. A kdo to zaplati? Prodeje jsou nula nula prd, do pul roku jim dojdou prachy, co ukradli tem chudakum na predprodejich a v prvnich dnech po vydani a co pak?
      A ze zadna X hra nebyla O.K.? Tak to jsem hral asi jine hry. Vsechny byly na zacatku o.k. Ano mely par bugu, ale proc porad lidi nechapou, ze o tom to neni? Zadna X hra nemela tak stupidni designerska rozhodnuti.
      Navic do tri mesicu je tu Elite Dangerous a po tomhle uz nestekne ani pes.
      • Jo a až vyjde Elite Dangerous? HA HA. To se teprve uvidí. Pravda, mám ho v hledáčku, ALE nechápu jak většina chválí hry které ještě ani nevyšli a které ani nehráli. Navíc je ještě srovnávají a říkají že tahle a tahle hra je lepší. Vždyť to jsou zatím jen všechno sliby. (X:R byly přeci taky jen sliby)
        • Protoze staci videt jedno video z alpha gameplaye ED a porovnat ho s Rebirth.
          • Tak s tímto nesouhlasím. Když vezmu JEDNO video X:R a JEDNO video ED nevidím rozdíl. Myslím jako že oboje je dobrý. A ejhle když to vyšlo... Zkrátka nevynáším soudy předčasně.
            • Jak myslíš.
            • Ne, ja srovnavam videa prezentovana pred vydanim Rebirth s videi pred vydanim ED. Hnusny kokpit a hnusne interiery a jeste hnusnejsi NPC byly prezentovany pred vydanim.
            • No že by byl v ED skvěle udělaný kokpit o tom bych pochyboval. A toto video nevypovídá vůbec nic o hře. Ve výsledku to může být naprostá s**čka. Neříkám že bude. Navíc ne všechny videa X:R jsou blbý. A zase srovnáváš jedno malé nevypovídající video s vydanou hrou, což je nesmysl a to je to co jsem kritizoval. Ale pokud jsi zarytý fanda ED ...
            • Tak to jsi asi slepy. Ja na videu z Rebirth vidim neskutecne hnusne NPC, neskutecne hnusny kokpit a neskutecne OP lod.
              Na videu z ED vidim skvele udelany kokpit i s takovou "vymozenosti" jako je radar. Ano, vec, co maji simulatory uz pres 30 let v Rebirth NENI. Ale zato mame ohromnou prazdnou obrazvku s napisem No Signal...

              http://www.youtube.com/watch?v=dDWnBJYTFgs
      • Pokud dojdou prachy bude to blbý. A X hry si asi opravdu nehrál od začátku. Na začátku to nebylo tak perfektní. Pak přeci jen recyklovali co udělali před tím. Dali nový vzhled a přidali pár funkcí. Jinak to bylo to samé. Teďkon začali úplně od začátku, jak i název napovídá. Za pár let... Ale oni by asi všichni chtěli jen novou grafiku a původní vnitřnosti. Já jim držím palce.
        • Ano bude a to, ze dojdou je prosty ekonomicky fakt. Kde by je vzali? Opravdu si myslis, ze si to ted jeste nekdo koupi? Za 50 ecek? Az to bude za desetinu ceny, tak to zkusim, ciste ze zvedavosti. Ale toho se nedockame.
          Hral jsem vse, od Beyond the Frontier po Terran Conflict. Kazdy z tech dilu mel funkcni zaklady. Ty tady nejsou
          Ale presne o tom to je. Oni neumi nic jineho nez vzit co maji a trochu to vylepsit. V horsim pripade jeste umi vzit praci modaru, vydat ji jako svoji a vydelat na tom prachy. Rebirth je toho jasnym dukazem.
    • Jason_dinAlt
      Asi tak. Počkám rok, budu to sledovat a pak pomalu začnu hrát StarCitizen alfu/betu/final.
    • Aristarch
      ...správna reč...chlape ;D
  • Ješt než ten X: Rebirth rozehraju.. Co že je tam přesně domrvený?
    • Lawliet
      Nech se překvapit!
    • walltar
      Všechno. *1*
  • XXHUGOXX
    Zdravím, súrne potrebujem jednu otázku. Na nejakú hru je uptade 1, uptade 2, 3, 4, 5, ...atď. A ak chcem mať hru v najnovšej verzii, tak si musím nainštalovať všetky tie updaty alebo ten nejnovší uptade obsahuje už všetky tie predošlé ?
    • tento problem updatetovania prestal platit v roku 2005
    • Jason_dinAlt
      Pokud je všechno v pořádku, tak tenhle typ otázky by tě vůbec neměl zajímat. Prostě koupíš, spustíš a hra si většinou sama řekne, že jsou k dispozici nějaké záplaty. Ty jen potvrdíš nebo zamítneš.
    • To záleží od druhu update-u. Občas sa vyskytne aj kumulatívny update (teda zahŕňa všetky predošlé), ale vačšinou updatuješ postupne jeden po druhom. Moderné hry by Ti už nemali dovoliť nainštalovať update na ktorý potrebuješ vyššiu verziu tvojej hry, ako aktuálne máš.
    • kdyz uz chces warez, tak v tom musis umet chodit a cist nfo
  • Myslim, ze tu hru uz nema zmysel patchovat. Treba to nechat zapadnut prachom a potom na nu este nahadzat 4 metre zeminy. Ked je pravdive to tvrdenie, ze to hra priemerne uz iba 300 ludi tak z toho uz peniaze aj tak nevytrieskaju.
    Vdaka bohu mna tento "zazrak" minul napriek tomu, ze mam vsetky x3 hry. Doba ma naucila, ze netreba uz nikdy predobjednavat ale pockat na recenzie. A to som mal prst niekolkokrat na pozicii "kupit" na steame. Ale nieco mi tam furt smrdelo. Akurat som ani len netusil, ze kvalitativne ta hra spadne az na uplne dno.
    Velka skoda.
    Zostava nam hladiet smerom k Star Citizen a Elite Dangerous. Aj ked zaruka pri kickstartery tiez nie je :P
    • Mámbacklý oboje a do tý doby to snad nějak přežiju na Kerbal Space Program a Albionu.
  • C-BEAM
    tak pojde to na konzole alebo nie ? vsetko nasvedcuje tomu ze hru cielili na (povedzme to jemne) menej narocne spektrum hracov.
    • Nebude, proc myslis, ze to mame na PC? Protoze zjistili, ze na konzoli jim to neposlape a hlavne, ze totalne nedodelane jim to tam MS ani nepusti. Tak rychle zbastlili PC port a vysledek zname vsichni.
      • C-BEAM
        preto som sa pýtal, evidentne tým chceli prerazit na konzole ale nieco sa potentovalo.
    • Ne nebude.
    • Na tebe.
      • ..myslím, když masturbuju.
  • Neuvěříte co se mi asi před měsícem stalo, byl jsem v JRC a kupoval tam nějakou game na xbox a všiml si X:Rebirth a jako obrovskej fanousek X3 sem byl překvapenej že mě vydání pokračování minulo a bez přemýšlení jsem se vydal k pokladně a nesl hrdě obě hry.... Prodavač se na mě podíval a zeptal se:"Opravdu chcete X:Rebirth?" a pak my vysvětlil jak se to s hrou má.... Pokaždé když si nato vzpomenu děkuju za varování a uštření nemalé částky! :)
    • Jack1947
      Uz vidim prodavace co by rekl... kdyby chtel nekdo koupit RAMBA

      "Pane, myslim ze to opravdu nemate zapotrebi... tomi verte sam jsem to zkousel" ( coz asi tezko ne je to asi jen "only digital".)
    • Tak to je frajer prodavac :).
      • je zrejme, ze obchod nevlastni :D Ale ako respect :D
        • Ghost47
          Ona to není blbost ani z pozice majitele, někdy je lepší prodat teď o krabici míň a získat si tak stálého zákazníka... takhle se ke mně zachovat prodavač v krámě, tak můžou na 100% počítat s tím, že příště nakoupím zase u nich...
        • C-BEAM
          uz tam mozno ani nepracuje *1*
          • Proc? Lepsi varovat zakaznika predem, nez mu druhy den vracet penize.
          • Tak po přečtení tohoto určitě ne. Poděkovat může Vilgeovi
  • maros.goc
    hodnoceni ctenaru 10/10 :D
  • walltar
    Buhužel, myslím, že X: Stillbirth už patche nezpraví. By mě zajímalo co je vedlo k tomu aby tu hru tak pomrvili ... měli za sebou obrovskou komunitu, která ty hry milovala a držela je při životě modama. Ale pochybuju, že by tohle ta komunita překousnula. Navíc v době, kdy už X nebude jediný vesmírný simulátor na trhu. Ale je to škoda ... měl jsem X3 celkem rád.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit