Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Call of Duty 2 - tak parádne to začínalo, moja prvá hra z WW2. Grafika, že po spustení som si sánku hľadal pod stolom. Neskôr Cod4 MW, fantastické pokračovanie a spestrenie. A od MW2 to išlo z kopca a rúti sa to do sračiek, čím ďalej tým väčšou rýchlosťou. Taký balvan je už asi ťažko zastaviť. MW3 som ešte zvládol, ale už mi bolo nejak blbo od žalúdku. O ghost som ani nezakopol a v podstate som prestal tak nejak sledovať dianie okolo tejto značky. Desná zívačka, všetko na jedno brdo - Cod, Battlefield atd. Furt hrdina USA, ale kua ja už chcem byť aj hrdina Sovietskeho zväzu !!!!!
    • kto dal mínus je teplý *1*
  • pristi DLC bude
    "Utok krveriznivych neuveritelne hnusnych lidozravych a smrticich Angrestu"
  • To je Call of Crysis či co?
  • A mame to tady zase, nové video COD:GHOSTS a další HATE s tím související.

    Tahle série je ždímárna ale opravdu ji HATEOVAT proto ? No ták vždyt, každý někdy hrál a hraje COD. Jen se tím nevchvaluje na veřejnosti tot vše. Takto s tím nepřehánějte, vždyt je to jen hra co sype hodně peněz. Hezký den.
    • eStar
      Hate a oprávněná kritika jsou dvě zcela rozdílné věci. Je třeba si to neplést.
      • Kritika za co ? Že jsou hloupý lidé mezi námi a koupí kdejakou blbost. Holt, když tu hru nemají rádi at jí nehrají a nepomlouvají jen hate.

        Která není vůbec na místě zákazník = hráč určuje co koupí a co ne. Já jsem osobně pro aby takové hry vydávali, dokud budou kupovat . Ukazuje se jen a nic jiného než lidská hloupost a konzumnost at konzumují. ( sám si COD občas s kámarádi dám a na odreagování neznám nic lepšího). CS: nemam moc rád. COD mám radši ale můj názor.
        • Jenže problém je v tom, že poptávka určuje nabíku, to už platí dlouho... a když bude poptávka po jednoduchých převařených a přeceněných hrách, budou se taky takové vyrábět. A hodně z těch ostatních se tomu taky přizpůsobý (zjednoduší se), aby si na sebe taky vidělalo...a v tom je ten problém. Ničí to pomalu ale jistě část trhu...
        • Začni nejdřív s pravopisem , než napíšeš , že je někdo hloupý ....
  • Problem je ze posledne roky vsetky ciny IW vypadaju ako predsmrtne krce.. Dobre im tak..
  • Nevypadá to zase tak žumpně - zajímavý zpestření. Takhle na zablbnutí pro zábavu s několika známýma lidma pohoda, proč by ne. Krásný na tom všem je, že si každej může vybrat dle libosti - jeden bude mrskat nad Last of us, druhej u Battlefieldu, někdo u tetrisu, padesátej bude Vávrovi olizovat ruce za středověk a další si zahraje prostě CoD s jeho dodatkama. Na tom nevidím nic tak kulervoucího a pokakano-osudově velkýho, u čeho by se měla sejít banda z orákula a zpívat o tom, jak se jim hejbou čakry....
    • Keyz
      Bohužel si nemůže moc vybrat. Zdaleka ne co v hudbě aneb u filmu.

      Obojím má hlavní proud ale i specializovanější záležitosti které ale pořád vydělávají hodně a mají velkou základnu fandů. Hlavně jsou to profesionální věci.

      Jak to je u her vidíš sám. Hlavní proud je podobný. V zásadně jednoduchý, pro většinu lidí a vydělává. Inovace jednou za čas. A pak jsi v koncích....
      Specializované hry máš ale většinou jsou to malé věci co nevypadají nějak super a obecně nemají dostatek financí. Kingdom Come je jedna z mála co má dostateční rozpočet aby to nějak vypadalo, a bylo to jiný. Asi ještě bude muset počkat, než se hry dostanou mezi více lidí a pak to snad bude lepší.

      Taky hry to jsou kratší dobu.
      • Jack1947
        Nemuze, neni alternativa muze si jen hrat CS/COD a to je tak vsechno. Muze hrat i ONLINE F2P jenze to nejsou ty AAA hry to si obcas zahraje kazdy.

        Doba je celkem omezena, co kdyby to povzoru Mrkvacu, koupilo nebo lepe vzniklo nejake jine studio ( nebo koupilo licenci na vyvoj techto typu her).

        Tohle cod by vychazelo rok co rok + by vychazelo treba jednou za par let jine COD ktere by ctilo zasady jako nape lekarnicky, realne strileni zvuk a atp zbrani hmotnost bylo to v COD2 (kazda kopala jinak). Sakra je to na nas hracich se nedat sezrat vlnou mainstreamu vzdyt uz to bemala dobrou polo- mozna tritcrttinu pohltilo. Chceto petice, vyjit do ulic ... ( utopie utopie...)

        Achjo, jak s filmy hezke ( no v priopade COD hnusne a oto HW narocnejsi). Zato uvnitr humus.

        Njn, beztak bude casem secko F2P tak at je i to podelane COD. Abych nemel nutkani to zkouset jen kvuli nude.
  • Keyz
    To by byla sranda kdyby to udělali věrohodný. Žádné komando co střílí emzáky. Prostě by tam hodili bomby a hotovo.
  • Jack1947
    Jezisi, kolik videi jeste u tehle sragory budem muset vytrpet aby jsme prisly nato ze to stoji za kulove.

    ( To je k tomu Activisionu , panchartum zaprdenejm).
  • Pánové. Máme tu The Last of Us, za pár let snad příjde Království, aby nás vykoupilo z podobně patlavých sra***, jako je právě CoD. Koho by pro všechno na světě mohlo tohle zajímat *4*?
  • ti už nevi co s tim :o
    • Oni moc dobře ví co s tím ...Ladovat hnupy DLC-čkama..Jsou naučení koupit vše kde je nápis CoD..Hlavně že jim vyberou kapsy hrou stejnou jako před 10 lety bohužel jak kratelností tak grafikou..Ta je tedy naprosto příšerná...No v roce 2005 byla OK *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit