Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem na to zvedavy, jestli to bude k necemu nebo k nicemu. Vidim tu znacna pózitiva, ale mam i nejakš obavy.

    Pozitiva jsou, ze spousta majitelu vity nebo ps+ maji k dispozicá spoustu kvalitnich her zdarma. Streamovani her z ps4 (v domaci siti i pres internet) je take sikovne, clovek nemusi prenaset konzoli. Ackoliv ma Vita kvalitni ovladace, gamepad je ma jeste lepsi.

    Mezi me obavy patri predevsim vizualni kvalita her. Grafika vita her je prizpusobena displeji s vysokym dpi, ktere mnohe skryji, ale screenshoty z mnohych vita her na monitoru vypadaji nevabne. Myslim ze ani na televizoru nebudou vypadat dobre, preci jen rada vita her nema ani 544p a na 60" plazme to bude znat. Her ktere vypadaji dobre i na screenshotech neni mnoho, ale patri mezi ne treba killzone nebo toukiden, tedy to nejzajimavejsi co vita nabizi. U remote hrani na ps4 se obavam, aby tato funkce nebyla pohrbena lagem a snizenou kvalitou, protoze streamovani nebezi na FHD 60 fps. U ps3 her by to ale vetsinou nemelo byt omezujici.

    Takze jsem docela zvedav, jak to dopadne. Ale minimalne pro deti by to mohlo byt hodne zajimave, ty snizenou kvalitu nebudou resit a rodicum to penezenku zatizi minimalne.
  • maros.goc
    Znie to paradne...to bude výhradne pre streamovacie sluzby typu gaikai ze? Ziadny hdd, zadne sťahovanie hier?
  • Ja vim, ze je to zpusobeno mimo jine i danema a clem atp. ale stejne mne vzdy na*ere vided nesmyslnou rovnici kde 1 EUR = 1 USD ... realny rozdil ceny mezi US a EU cenou je 26 eur coz je prez 700 CZK *10*
    • davidBray
      v případě sony (jako i jiných firem určitě) je cena dána tím, aby to zboží mělo v zemi určitou exkluzivitu. Proto co u nás stojí 15k jde na západě sehnat i pod 10k. Ať už to jsou počítače, foťáky nebo jakákoliv elektronika třeba .. a 1usd = 1 eur je zhovadilost na entou .
  • Nějak to nechápu. Takže pokud si na tom chci zahrát, musím mít stejně PS3/PS4/PSVita? Nebo to hraje samostatně?
    • koukni na http://www.hrej.cz/tv/e3-2014-konference-sony--11901/ tam to mas i na videu a je utoho sd karta
    • hele nevim ale rikal tam neco ve smyslu ze musis mit sony televizy takze nevim jestli to bude mozno dat i na jine telky no ja si myslim spise ze ty hry se budou stahovat protoze kazda telka v dnesni dobe ma uz slot na sD kartu a jestli ne tak urcite bude v te krabicce karta cosem koukal tak seto bude prodavat 1 jojstick k tomu dostanes tu krabicku a jeste ktomu prave SD sony kartu tam bude asi 32g a clenstvi na 1 mesic nakej gold do playtation nytwork nebo nak tak
    • Staci PS3 nebo PS4 ovladac.
    • ringmancz
      samostatně. PS3 hry streamovaně přes PS Now a PS1/PSP/PSV hry dedikovaně.
    • ucho
      Co jsem pochopil já, potřebuješ k tomu jen gamepad. V podstatě si kupuješ PS Vitu s TV výstupem, která časem umožní funkci Playstation Now, což ti zajistí přístup k PS3 hrám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit