Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kubi-wan
    Hrozně rád bych hrál hru, při tom si skypoval s mámou, koutkem oka sledoval poslední epizodu Ulice a při tom si do sebe nechal vibrovat z triggerů *14*
  • Jeff
    Mě teda z té prezentace nejvíce rozesmálo CoD. Vážně mi to připadalo, že cílej na hráče, co nikdy nic jiného než CoD a BF nehráli a před 3 roky dostali k Vánocům xbox.
    "Budou tam psi!"
    WAAAUUU
    "A rybičky budou plavat od Vás pryč, když se k nim přiblížíte!"
    WAAAAAAAUUUUUU
    "A naklánět se z rohu, klouzat po zemi a to všechno při pohledu na vaše HD ruce!"
    OMFGTURBIT TAKE MY MOTHER'S MOONEEEEY!!!!
    A proto si myslím, že to xbox mediální centrum vyhraje nad PS4. Přeci jenom se tatínka lépe přemlouvá ke koupi krabičky, která má od základu appy na Netflix, hulu, fantasy league, skype, přepínání tv hlasem, pohybem apod. než na krabici pro hry.
    Buďme si přeci jenom k sobě upřímní. My, hráči baldur's gate, prvního deus ex, kotora apod, co jsme vlastnili game boye color a vyhlíželi první 3D GTAčko už asi tenhle trh netáhneme. Bohužel.
    • Príde mi blbosť pchať niekam niečo čo dokáže tv sama o sebe. Konzoly by mali byť na hry, max filmy a to ostatné človek nevyužije..
      • Jeff
        J, některé funkce, které včera představili, mi taky připadaly dost zvláštní. Je to asi to samé, jako implementované webové prohlížeče v dnešních telkách.
        Nápad fajn, představa použití taky ale ve výsledku to stejně nikdo nepoužije, protože na stolku má tablet a v kapse smartphone, kde je přístup k netu mnohem pohodlnější.
        To jsem si říkal třeba u té fantasy league aplikaci nebo vyhledávání na netu na boční liště.
    • davidBray
      ámen
    • TheGGG
      bléé zase jeden z těch zkuhralů co vzpomínají na starý dobrý časy? Bože proč, ať už se ta ztracená generace přestane o hry zajímat a nekazí pořád chutě k hraní současným hráčům.
      • Jeff
        Hm, kdybych ti napsal "bléééé kdy už se tahle yolo a swag generace přestane vyjadřovat na diskuzích a nekazí pořád chutě žít", tak to asi taky neuděláš, co? *7*
      • kubi-wan
        Díky takovejm "současnejm hráčům", jako seš ty, je herní průmysl v p*deli... no a některym lidem se to prostě nelíbí.
        • TheGGG
          proč v prd*li? Že nevycházejí sra*ky jak v 90. letech, ale pořádný pařby.
          • kubi-wan
            Myslel jsem herní průmysl jako takovej (nepochybuju, žes to nepochopil)... a co se týče her v 90. letech... zkrátka ty se daly HRÁT, ne jako ty dnešní "filmový QTE zážitky".
    • Přesně tak, zlatý věk her je bohužel už dááávno pryč...ale PC má aspoň zpětnou kompatibilitu :) takže hurá k Jagged Alliance 2 ( komunitní patch 1.13 je bomba)
    • "A proto si myslím, že to xbox mediální centrum vyhraje nad PS4. Přeci jenom se tatínka lépe přemlouvá ke koupi krabičky, která má od základu appy na Netflix, hulu, fantasy league, skype, přepínání tv hlasem, pohybem apod. než na krabici pro hry."

      ^ This. But only in 'MURICA! Ale mas pravdu, ze my uz to netiahneme. MS to akurat dalo najavo, Sony ani nie (hlavne asi preto, ze v Japonsku im to stale tahaju hraci FF4, prveho Pokemona apod).
    • http://i.minus.com/ijW9KbFN8WmTW.gif
  • Proč by někdo přepínal mezi hrou a filmem a do toho ještě si psal s přáteli? Tohle je to co chtějí v USA? Jsou sociální až na půdu ale úplně tím ničí podstatu konzole. Nikdy jsem Xbox neměl a tohle si rozhodně nechám ujít.
  • To je stejně komedie, řešit zpětnou komatibilitu a pod. Také jaké služby to bude umět, proč v ČR to nebude umět skoro nic...
    Zlaté PC. Staré hry fungují, služby si vyberu podle sebe a lokaci neřeším. Lze to vždy lehce obejít a funguje tedy i v ČR.
    Jediný - je cena. Ale to dnešní době není problém. Kdybych bral starou generaci která používá často malé rozlišení pak by stačilo levné PC.To, že dnes má každý Full HD monitor je jiná a taky hry vypadají lépe, když běží.

    Proč si kupocat krám na několik let co v ČR nebude nic umět krom her? Když to samé + mnoho navíc mám u PC. Tam davá smysl si připlati. Cena asi táhne.
    • mdkGT
      "Stare hry funguji" no to je odvazne tvrzeni :D
      Vis co funguje? Kdyz vytahnu ze skrine svoje 15 let stare PSX a za par sekund na nem hraju NFS1, Medievil nebo jinou starou vykopavku.
      A k te zpetne kompatibilite, je to fajn vec, ale nikdo nikoho nenuti zbavovat se te stare.
      • Paul_cz
        Vidíš, já ze skříně nic vytahovat nemusím, a přitom si na svém nadupaném win7 PC zahraju 25 let starý Zork bez problému.
      • Keyz
        Tak nevím jak moc, ale staré hry fungují :) sice někdy trvá než to rozchodíš, ale pak není problém nastavení uložit a taky to rychle zapneš. Sice ne jako na PSX ale fungují.
    • tvrdy.mar
      U starších konzí platilo - vložíš a hraješ. Neřešíš viry, nastavení grafiky, nic. Ale u toho nového Xboxu abych vypnul Kinect, zaplnul internet, nainstalovat Bluray na disk a pak se možná něco pustí, když Microsoft dá. Jak mám svou PS3 rád, tak Xbox1 brutálně zklamal. Navíc to jméno je tak střelené.
      • stěžuješ si na instalace a další... přitom PS3, kde jsou povinné instalace a updaty o stovkách MB ti přijdou v pořádku... OK teda :D
      • Keyz
        To byla velký výhoda konzole oproti PC. Zapneš hraješ.
        Proč se toho nedrží? Pak se lidi budou muset více učit a nejspíše zjistí, že to je podobné PC, tak proč si ho rovnou nekoupit.

        - K ceně. 12k Vypadá super ale když to porovnám s PC za 20k. Je to podobné. Obě je bez monitoru/tv. Navíc v minulosti stejné hry na konzole a PC byla graficky často rozdílné. I přes stejný engine na PC byli technicky lepší hry. A hlavně jak zde psal, lze tam dělat skoro vše i v ČR. Tedy prachy navíc se dají obhájit. Navíc, nemá již smysl měnit PC každý rok, dva.. Když hodně her jsou porty, z HW který se nemění. Dá se upravit nastavení a stejně to vypadá často lépe.
        Chápu, že tohle neřeší lidi, kteří chtějí vložit a hrát ale jak jsi psal, tohle zde pomalu padá.
      • Řešit takovou malichernost jako je JMENO. *7*
        • tvrdy.mar
          Ano, nejdůležitější informace mého příspěvku byla zrovna to jméno, že?
          • Chapu stížnosti na podstatné věci ale to jak někdo něco nazval :-D to je fakt nahlavu. I když jsi to dodal jako "A navíc..."
  • Pánové, je to jednoduché. Nekupjte to. Né, myslím to vážně. Osobně hraju na PC a PS3 takže by mě tohle mohlo být jedno ale v tomhle jsem s váma. Tenhle způsob vydírání platících hráčů už mě fakt štve. Takže já nebudu moct pujčit kamarádovi svojí hru ? Proč ? Proboha proč ? Nějak se mě nezdá, že by Microsoft díky bazarovým hrám krachoval. Plus jestli tohle projde tak co bude příště ? Kde se to zastaví ? Co je dnes na Xboxu, může být zítra na Playstation a pozítří na PC. Někde se musí udělat čára.
    Proto volte peněženkou, kašlete na tohle a raději si poříďte něco na starý Xbox 360 , nebo něco na PC přípdně poříďte jinou konzoli ale nekupujte tohle. Seč jsem PSčkář tak v tomhle vám držím palce aby se Microsoft vzpamatoval a zrušil to. *8*
    • Ty vole, na pc je stale vice her vazanych na steam, s kterym si bez pripojeni k internetu ani neskrtnes a na bazar muzes zapomenout. Kde myslis ze to microsoft obkoukal?
    • Delas si srandu? Na pc mas vazane hry na ucet uz nekolik let, tak proc tu doporucujes neco, kde jsou jeste horsi praktiky? Uvazoval si pri psani sveho prispevku? Nebo si chtel jen rypat do xboxu?
      • Pokud myslíš Steam tak tam ale A ) neplatím za jeho užívání B ) kdykoliv můžu dát svoje přihlašovací udaje kamarádovi aby hru vyzkoušel (holt bude hrát v offline režimu). Ano nemusí se mě to líbit ale zrovna steam se u mě osvědčil (skvělé nabídky, super servis, možnost hrát v offlinerežimu na víc PC apod.) Samořejmě, že jsou taky blbosti jako ORIGIN nebo GAMES FOR WINDOWS a proto také tyhle záležitosti bojkotuju. A ano uvažoval jsem děkuju pěkné, ovšem ty jsis zřejmě můj příspěvěk nepřečetl, jinak by jsi věděl, že tady vyjadřuju podporu Xbox hráčům. Osobně proti nim nic nemám a Xbox 360 jsem měl i docela rád ovšem tady s tímhle ONE končí sranda.
        • A co ti brani dat kamaratovi svoje prihlasovacie udaje do XBox live? :)

          Jo a - na otazku "Proč ? Proboha proč ?" je jednoducha odpoved:
          Ty mas kupenu licenciu na pouzivanie daneho softweru. Tvoj kamarat nema. Preto ho nemoze pouzivat. (a to je presne dovod, preco by sa hry nemali resellovat a preco sa vsetci vyvojari/vydavatelia tomu brania).

          Mimochodom, neviem preco sa vsetci cudujete - vsetky tieto praktiky uz davno funguju v akomkolvek profesionalnom softe - od operaku cez Photoshop az po databazove riesenia od Oracle.

          A aby si vedel, kupujem PS4 - nebranim XBox. Branim vyvojarov a vydavatelov SW, podporujem kazdu, co i len najmensiu, snahu o znicenie piratsva a bazarovych predajov hier...
          • MidnighT91
            To bude tou slovenskou mentalitou...
            • Naopak, typicka slovenska mentalita je okradat a zneuzivat co najviac (a nielen slovenska, ze jo...). V tomto smere sa snazim vymykat :)
          • Ok, ak uz si kupujem licenciu, tak potom chcem mat k dispozicii verzie pre vsetky platformy. Ale to samozrejme neni mozne pretoze som si to predsa kupil pre PC a nie pre Xbox. To zrazu chudacikom vydavatelom vyhovuje. Cize tolko k porovnaniu s profesionalnym softom, kde trebars Adobe umoznuje preniest licencie z Macu na PC, pripadne opacne.
      • Na PC sice jsou hry, které jsou vázané na účet, ale není to něco, co by bylo pevně zakotvené v PC platformě. To, že hráči tyhle praktiky podporují (nebo nekladou aktivní odpor) je další věc.
  • Jsem fanda Xbox 360 ale tohle neni XBOX tohle je smejd !!!!!!!!! Microsoft se tim odprasknul ........ tuhle valku konzoli jasne vyhraje PS4 protoze se soustredi na hry Xbox One je uz jen medialni centrum,televize pri spusteni bude fungovat jen v US jelikoz potrebuje nejakej prijimac ...... a jeste Xbox One, co je ta posranej nazev !! ......... xbox je v koncich resp. mas jeste malou nadeji na E3 ale z toho co ukazaly na predvadecce ho PS4 zadupe
    • No mě naopak MS potěšil. Nyní přes Xbox koukám na MLB, NBA , využívám hlasové ovládání, pro přítelkyni kinect na tancování a cvičení, takže super.
      Navíc když si vezmu jaká individua na xbox nadávají, tak mi to říká jasně, že xbox bude lepší(pro mě) :o)
      V každém případě si, ale koupím i PS4, nixméně Xbox bude hrát prim.
    • souhlas az na viteze tehle valky, tu na plne care vyhrava PC *3* *1*
      • Nezabudni potom pri nejakej konzolovej exkluzivite napisat do komentarov: Doufam, ze to bude i na PC *4*
      • Díky bohu ZA TO!
    • Nebreč, tvá skvělá, úžasná země, vedená ožralým zm*dem nikdy nebude hlavní trh firem. Proč nehatuješ stejně Apple, Google a další společnosti, které ti nedovolí to a tamto na svých aplikacích?
      • Hej mamrde komu to cpes ?? Ja jsem tim myslel ze ten xbox ma uplne zbytecny funkce ktery vetsina mimo US ani nebude moct pouzivat. Az budu hatovat tak budes brecet u maminka na rameni chcipacku
  • Krátký sestřih toho nejdůležitějšího z XO revealu. http://bit.ly/13Gw76t Ano, zasmál jsem se dost.
    • Hanzales
      Kurňa, to je nejvtipnější video, co jsem tenhle měsíc viděl :D
    • Cosi
      https://www.youtube.com/watch?v=xBbm2gNt4Mg#t=12s
    • Pri tom TV, TV, TV sa mi vybavili deti po lobotomii z Psychonautov :D
  • Já přemýšlím, proč bych vůbec chtěl telefonovat během koukání na film. *6*
    • *1* *1* *1* *1* Nevím proč ale ta věta mě dostala samozřejmě máš pravdu směji se té absurditě....
  • oktavius66
    Placení za bazarové hry ? Tak to už mi hlava nebere... To znamená, že když si koupím hru za plnou pálku, tedy za 1199 Kč a půjčím ji kamarádovy, tak za to musí zaplatit jako za novou hru, která stojí v přepočtu 1199 Kč. A když mi vrátí zpět mou hru, kterou jsem si zaplatil, tak za ním zase musím dát 1199 Kč *15* . No to je fakt super řešení jak z lidí vytáhnout prachy. To by mě nenapadlo hele. Tak to je teda slušně ujetý, trapný a nehorázná drzost ! Já například když kupuji hru, tak z Aukra, která je v zachovalém stavu za 500-600 Kč na PS3, kterou momentálně vlastním. Málokdy si koupím novou hru za 1199 Kč. Doufám ,že to tak zůstane u PS4. Pokud ANO, tak PS4 bude jasná volba. Jako bonus by tam mohli dát kompatibilitu z PS3 hrami a bylo by to úžasné ! Ale i kdyby PS4 mělo tyto výhody, tak za plnou palbu která činí skoro 11 000 Kč bych asi nedal. Počkal jsem si i na PS3, tak si počkám až zlevní i PS4. Kdo si počká ten se dočká ! Tak já o tom novém Xboxu celkem přemýšlel, protože se mi celkem líbí design, ale pokud budu platit za bazarovou hru, která má třeba škaredý obal a všechno možné, tak to se radši sbalím a zajdu si tu do Gameshopu a koupím si zbrusunovou tu samou hru, kde bude i nějaký ten PASS a čisté CD i obal. Tohle zcela ztratí podle mě u lidí zájem o ONE, protože každý nemá tolik peněz aby dával plnou cenu za hru. Znám lidi, co si pouze kupují bazarové hry. Ne to už fakt trošku přepískli. A ty udělátka co ukázali na té konferenci si můžou strčit za klobouk, protože tady více jak polovina věcí nepůjde. To myslím i to hlasové ovládání. To mám na to doma štěkat Anglicky Movie, Game, TV atd., když jsem Čech. Pochybuji že to hodí do CZ. PS4 zatím vede naprosto ve všem. Uvidíme co nám SONY nasérvíruje na E3, které se koná za 19 dní *3*

    PS: Tím nechci nový XBOX ONE urážet. Pro lidi z Ameriky je to určitě boží věc a budou je používat. Jenomže nežijeme v Americe, ale v Česku, kde tyto věci bohužel nevyužijeme. Přeji jim úspěch, ale jsem fanda PlayStation. SONY mě zatím nezklamala a dala mi to co jsem vždycky od herní konzole chtěl. Za to SONY děkuji. Bohužel Microsoft mi to nedal a to je ten důvod proč jsem si XBOX nekoupil. Mě tam prostě vadí platit za hraní na po síti ! Je mi to fuk že to má výhodu že to je lepší než PS Plus. Jenomže na PS Plus mám zase každý měsíc hry zcela zadarmo. Třeba XBOX s hrami překvapí, ale krom HALO a Gears of War mě nic nenapadá. PS4 představí určitě UNCHARTED 4, KILLZONE 4 a doufejme že i něco víc.
    • Ohledně bazarovek bohužel zase dali o důvod více, aby se hry vice pirátili. Pak ať se nediví. :(
      • Vec sa ma tak, ze vyvojarom, vydavatelom a distributorom je UPLNE jedno, ci piratis alebo kupujes bazarove hry. Tak ci tak z toho neuvidia ani cent - dovolujem si povedat, ze bazarove predaje su pre nich horsie ako piratstvo - jednak na nich frcia aj velke spolocnost (vratane Amazonu atp, takze su uplne v pohode dostupne aj pre BFU) a druhak narozdiel od pirata, kupec bazarovej hry je potencionalny strateny zakaznik, pretoze uz len tym ze kupil bazarovu hru dokazal svoju ochotu za ten produkt dat peniaze.
    • mhm, takze hry kupujes za, ale vydavatel/vyvojar od teba nevidel ani cent. To je take krasne, naco potom vobec kupovat hry? Ked ti skape oblubena seria, pretoze vyvojari nepredali dost kopii, tak mozno zistis ze ten bazarovy predaj nie je az tak super.

      A aby si nepovedal ze nie som konstruktivny - shopto.net, thehut.com, zavvi.com -> pol roka po vydani kupis za takych istych 500-600kc, ale bude to uplne nova hra, z ktorej aspon cast penazi pojde naspat vyvojarom. A postovne (aspon na slovensko) sa pohybuje v rozmedzi 1-3 libry, takze castokrat lacnejsie nez posta/kurier vnutri statu. Jedina nevyhoda je dlhsia doba cakania.
      • oktavius66
        Já ale kupuji hry za plnou cenu které zbožňuji. Takže třeba tokový UNCHARTED, KILLZONE, God of War, MEDAL OF HONOR, BATTLEFIELD, Dead Space, CRYSIS. Tak do takových her dávám prachy za plnou hru. V tom vývojáře podporuji.
    • Tak duvod je jasny muzou hry zdrazovat pac "konkurence" v podobe bazarovych her bude timapadem mrtva...
      • Tak toho bych se zase az tak nebal, vzhledem k tomu ze na PS4 toto omezeni nebude. Nemohou si dovolit zvysit cenu her na uroven PS4, protoze to by si tuhle televizni krabici uz vubec nikdo nekoupil.
    • ucho
      rozhodně nechci xbox one obhajovat, ale:
      1) neslyšel jsem, že by ten poplatek za novou aktivaci měl být shodný s cenou hry. pokud vím, nikde neřekli, kolik bude muset nový majitel zaplatit...
      2) na aukru hry prodávají většinou vychcánci, pokud si kupuješ použité hry na ps3 za 500-600, tak se necháváš pěkně natahovat. většinou jdou nové sehnat z anglie za 300-400. to po chvilce platí i u novinek 400-500.

      příklad God of War: Ascension
      u nás cena: 950,-
      aukro: 700,-
      anglie: 600,-

      každopádně já budu cpát peníze do sony :)
      • oktavius66
        No já to chápu a jsem si toho vědom. Jenomže ono to strašně dlouho trvá než to sem dorazí a ještě budu platit vysoké poštovné a to opravdu nechci.
        • ucho
          to nevím, kde jsi slyšel, ale na zavvi je poštovné 0,- (slovy nula, jinými slovy zdarma) a třeba shopto má poštovné 3 libry, což je +- 90,-. nevím, jestli sis někdy něco objednával v ČR, že tohle poštovné nazýváš vysoké.
          co se týče toho strašně dlouho trvá, než to dorazí, tak mně objednané věci přijdou většinou do týdne (jeslti se nepletu, tak například zavvi rozesílá letecky jednou týdně), což mi opravdu jako dlouho nepřijde...
      • Whoossain
        Citace z Eurogameru: " Major Nelson z Microsoftu doplnil, že vámi vlastněné hry můžete klidně hrát i na cizí konzoli, ale pouze při přihlášení na svůj profil (tzn. na ten, kde jste je poprvé jednorázově aktivovali). Phil Harrison mezitím pro Kotaku připustil, že cena za umožnění hraní už jednou použité hry dalšímu uživateli na jeho konzoli může být shodná jako původní plná cena, pokud šlo předtím o novou hru. Uff."
        • ucho
          to bych bral jako spekulaci. to by byla sebevražda a tak hloupí nebudou.
  • Tushan
    xbox samotnej se mě líbí ale radši si pořídím nové pc kde mě nebudou otravovat všelijaké sociální kraviny, hry budou levnější plus přístup k bazarovkám. a ikdyž mám halo hry rád tak podruhé jim na to neskočím
    • Pristup k bazarovkam na pc? Se steamem v zadech u ktereho si bez online ani neskrtnes? To bys to teda vyhral :-).
    • moje slova

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit