Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle mi přijde jako veliká rána pod pás a opravdu nemám chuť hru zkoušet... *16*

    Peter Molyneux asi nevěřícně kroutí hlavou.
  • jakubc
    Nevěřte pohádkám. :-)
  • Vojta_Ilavsky
    Radši bych aby to bylo placený a se všim všudy, zase to bude polovičatý.
    Jinak bych strašně moc rád řekl že se na to těším, ale vypadá to jako další nudná MOBA hra.
  • Spades
    "Na druhé straně barikády budou moci antihrdinové nasazovat v určitých oblastech pouze některé potvory. Pokud si ale připlatí, tak budou moci do všech částí a map hry nasazovat nestvůry jaké se jim zrovna zlíbí."

    A to snad není Pay2Win?
    Ten kdo platí bude mít velkou výhodu, protože nebude omezován v tom, kam dávat potvory. Zatímco hrdinové budou jen roptovat jako třeba v LoL.
    • Spades
      Tak sem si kvůli tomu našel oficiální FAQ:
      https://www.fablelegends.com/news/free-to-play-faq

      A píše se tam toto:
      What will I be able to buy as a Villain?
      Each Quest in Fable Legends has a number of Creatures that are native to it. If you want to use Creatures that are non-native to that Quest you will be able to unlock them through gameplay, or by purchasing them.
      You will also be able to earn or buy different types of Traps and Gates to find new and exciting ways to take down the Heroes.

      Volně přeloženo to znamená, že každá mapa/quest bude mít základní paletu příšer, a pokud máte koupené nějaké příšery navíc, můžete je použit. To samé pasti a brány. "unlock them through gameplay, or by purchasing them" a "earn or buy" znamená, že tyto věci se budou dát koupit jak za reálné peníze, tak ingame měnu, takže článek je dost zavádějící. Platící hráči nebudou mít výhodu, jen si můžou odemčené příšery koupit za reálné peníze místo ingame měny, stejně jako hrdiny.
      • Ehm ..."Platící hráči nebudou mít výhodu" ... ehm ... nastavim to tak, ze ingame vydelas milion za rok a jedna potvora bude stat 5M. Jiste, muzes si na ni tech 5 let pockat, a na kazdou dalsi podobne.

        Viz trebas Rift. Mas tam eventy, trebas na +- tejden, asi tak 180 hernich men. Za kazdej event jinou. Abys dostal za event odmenu, potrebujes rekneme 1000 kousku. Za ten tejden jich das tak 200 (pokud budes delat poctive daily).

        Nebo si to muzes koupit.
        • Jop, ted sem si jeste vzpomel, vysel "datadisk" (na ten rift), muzes si ho koupit (min tusim 22Ecek). Mimo jine tim ziskas pristup k nausnicim a k itemum, ktery padaj v top lv dungu a nejspis i v nekterych raidech. Alternativne si muzes nausnice a ty itemy (kazdy zvlast) odemknout pomoci herni meny, ktery na to potrebujes pokud se pamatuju 2x 100 000. Za jeden Qst dostanes asi tak 50 (+ nejaky weekly, ty sou za vic). Tutez menu ale potrebujes na nakup vylepsovacich itemu, kde za jedno vylepseni jednoho itemu calnes v nejzakladnejsi variante asi 10k, na pokrocilejsi varianty pak vylezes klidne az na 100k/item, takze plnej upgrade te vyjde tak na 200-300k x cojavim 10 veci co mas na sobe. Nebo si to muzes za $$$ koupit.

          Ano, ses schopnej se dostat na stejny staty jako ten, kdo plati. Za par let po nem.

          Podotykam, ze s postavou na max lv a s nejlepsim (neupgradovanym) vybavenim ktery ti muze napadat, davas asi tak 1/10 DPS vuci tomu, kdo by mel namaxovany vse co ma nasobe. A plati pochopitelne i v pvp, byt tam ten rozdil neni takovej. A trebas aby ses dostal k expertnim dungum, potrebujes 3k5 na svym primarnim statu, coz bez upgradu vybaveni nedas.
  • RazorProduction
    dufam ze jak budu delat remaster Fable 2 tak to udelaji na PC stim ze WINDOWS 10 *1* *16*
  • Nemělo to mít i nějakej singl? Tohle vypadá jako opravdu nějaká moba grindovačka... *13*
  • Už jsem se lekl, že po titulech jako AoE Online by MS mohl přinést na PC zase nějakou kvalitní hru.

    Lekal jsem se zbytečně.
  • MrSanta
    Já to celkem vítám. Za prachy bych to nekoupil, ale takhle si to zdarma vyzkouším. A kdo ví, třeba jim pak i nějaký ten dolárek pošlu.
    Stejně tak vítám F2P Neverwinter na Xbox One.
  • Proč musi být tak v.jebany ???!!! Od fable 2 delaji úplný h.vna co vzdicky schrablo max tak kritiku a ještě prodělaly! A ted toto ?! Dalsi p.covina se řítí !! nez aby udělali pokračování fable 4 , tak by udělaly 1000x líp .. tady to vidim tak na pay2win
  • Jack1947
    Fable Legends vyjde na PC s Windows 10... aha první vlaštovka navíc MOBA a ne ničím originální.

    Přesto jsem se do bety zkusil... ehm požádal o beta klíč.

    Registrace na WIndows live at si to strčí někam...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit