Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No a je to tu, aneb jak to vidím já. V roce 2008 Blizzard pompézně oznámil, že od roku 2006 pracuje na Diablu 3. Miliony fanoušku jásali a čekali, že se v roce 2009 hry dočkají. Nedočkali. Bohužel se ji nedočkali ani v roce 2010. Když Blizzard vesele mlčel i v roce 2011, začala spousta fanoušku remcat, jak to ten Blizzard teda myslel a proč hru oznamoval tak brzo. Blizzard začal panikařit a zatlačil na pilu. Hra se posunula, ale v začátkem roku 2012 bylo spousta věcí opět překopáno. Podle mého názoru aby si Blizzard udržel dobrou pověst, narychlo zpíchnul zbytek a teď nám oznamuje, že po šesti letech vlastně ta hra nebude až zase tak dobrá a ať tak moc zase neočekáváme. Co se to jen s tím starým dobrým Blizzardem stalo? Staří dobří vývojáři odešli, přišli nový, co si s herními mechanizmy zase tak dobře nevěděli a místo aby ukázali trochu vlastní kreativity, udělali hru podle toho, jak chtěla největší skupinka hráčů. Možná mě budete mít za trolla, ale připomínám, že mě trollem nazývali i v roce 2009, kdy jsem tvrdil, že Diablo 3 nevyjde dříve než v roce 2012, což se nejen bohužel potvrdilo, ale D3 nejspíše vyjde až v roce 2013. Škoda, převeliká škoda. O značku Diablo 3 spousta lidí ztratila zájem stejně tak i já, který místo nadšené koupi z předobjednávky, počkám na recenze a když dopadnou kladně, tak hru koupím v nějaké zlevněné pozdější edici.
    • ano pockaj si na recenzie ty deges :D koho to zaujima vidim ze tu ficia dlhe komenty,kto nepochopi z beta videi a infa o co v tej hre ide a ako funguje tak je asi retardovany njoy -
      L2P kontrolny obrazok nech ti nejebe to je osud :D
    • Posledne 2 hodiny som mal mensiu slovnu prestrelku s blizzard supportom cez ticket system..samozrejme obvykle zvasty o tom, ako hru vydaju az ked budu vyvojari presvedceni o tom, ze je hotova. A mam byt viac trpezlivy a bla bla bla. Na moju poznamku ze ani po 10 rokoch od D2 nie su schopny vydat pokracovanie a s3ru na to z pozicie, v akej su, mi nejaky game master napisal vyplod hodny veelmi dobreho matrosa :) Kaslem im na D3 free za annual pass do WoWka aj na uzatvorenu polrocnu betu a podobne somariny.
      Diablo 3 by mohli premenovat na World of Waitcraft a seba samych na Breeze (vánok) pretoze intenzitu blizardu ma akurat ich posuvanie terminu vydania hry.
      • Až na to, že žiadny termín vydania oficiálne stanovený nebol.

        A prečo by mala spoločnosť ako blizzard do sveta vypustiť potenciálne nedokončený produkt (ktorý by mohol poškodiť jej dobré meno a reálne ohroziť jej postavenie v hernom biznise) len kvôli netrpezlivosti zopár usoplených teenagerov? Hlavne ak to vymyslené "odkladanie" termínu hry a polročná beta znamená free reklamu a väčšina z tých frflajúcich ľudí si to aj tak kúpi, len preto, lebo diablo 3.
        • Termin vydania stanoveny oficialne nebol ale to nic nemeni na fakte ze to posuvaju uz dost dlho a myslim, ze povedane tvojimi slovami "spolocnost ako blizzard" by nemala mat problem uz to konecne odladit a vypustit von. Dristy o ohrozeni ich pozicie na trhu a zopar nedockavych usoplenych teenegaroch si strc za klobuk, ty skuseny distingvovany dedusko.
    • +1 Máš ho tam. naprosto souhlasím. Stále mám ale předobjednanou CE edici na xzone a nezruším ji. Taky mám i Book of Cain. Něvěřím tomu, že by mě D3 zklamalo po příběhové stránce, ale bojím se, že už to nebude na několik desítek rozjetejch charakterů a nesčetněkrát dohranej singl. Wilson a jeho banda přišli se zajímavejma nápadama, ale jak se to čím dál tím víc protahuje, tak se oklešťuje, vrací se zpět k zajetému systému, kterej nastolil Blizzard North. A kecy, že na hře budeme dělat, dokud nebude skvělá, tom usnad věřej jen naivky, který by v životě nemohli řídit firmu. Je to jenom o penězích a Blizzardu hoří zadek. jednou zrušenej projekt a překopanej...původní plán bylo vydat to v roce 2009 (je to obvyklej čas) a pak byly stanovený vánoce 2011.
  • Veskoslav
    Já nevím. Kdo chce zjistil informace, sleduje fora Blizzardu, kdo se chce akorát rozčílit a nezinfrmovat se, chodí jinam:) Já mám předobjednané Diablo III a nehodlám to rušit. Ty samé kecy jsem slyšel i u Sc II, k to bude špatné, nehratelné, že to nevyjde atd. A nakonec je to jedno z nejlepších RTS, co vyšlo na pc. Ať už zpracováním příběhu (matně si vzpomínám, která kampaň měla v posledních letech tak dobře zpracovaný příběh a do posledních detailů promyšlenou (obzvlášť Jubox či Herní automat s Vikingem jako spestření), až po masivní multiplayer, kdy člověk má X desítek mořností, co hrát, jak hrát, s kým hrát a co hrát. Pokud Diablo naplní to, co u mně naplnilo Sc II, nebudu se vůbec zlobit, ba naopak si tu hru užiju a koupím.
    • Zvláštní, píšete, že podobné "haló" informace se objevily třeba u Starcraft 2. Já jsem si takových záporných reakcí nikde na forech nevšiml. Stejně tak toho, že by hráči museli od ohlášení čekat takovou dobu. Pokuď vím, tak Diablo 3 bylo ohlášeno ještě před starcraftem II a ten tu už nějaký ten pátek je, narozdíl od Diabla.
    • SC2 je pro me zklamani desetileti. Ale neberu ti to.
      • Pro mě taky. Jako singleplayera mě nejvíc zklamaly nenaplněné sliby o nelineární kampani, arkádovitost misí a klišovitý příběh....
    • SC2 bolo dobre preto, lebo bolo verne predlohe. D3 ale D2 nekopiruje (nic neprebera a ani neinovuje). Co sa hernych prvkov tika, tak tam skoro nic nezostalo, vid. ziadne skill pointy, auto-level-up, absolutna absencia buildov, vsetci dostanu vsetko. Postavy sa budu lisit jedine lootom (kvoli RMAH), atd... Nehovorim, ze to nebude chytlave ale kto cakal hack-and-slash RPG bude strasne sklamany. RPG prvky tam sice su ale je to skor taky Mass Effect 2 bez skill pointov.
      Kto sledoval najnovsi patch 13, tak toho hned presla chut (najhorsie GUI ake som kedy videl[pozn. konzoly], zdevastovanie runoveho systemu, Blacksmith uz predmety neopravuje, opravuju ich vsetci ostatni, skilly uz nie je mozne namapovat si na sloty, na ktore chceme [Elective mod nefunguje zrovna ako by clovek chcel], postupne odomkynanie skill slotov[WTF???]) a to som patch 12 povazoval za vyborny[Jay Wilson sa o zmenach vyjadril, ze su 'cooler' a cely system je viacej 'cool', nikdy neverte cloveku co pouziva slovo 'cool'].
      Bashiok je znamy tym, ze na otazky neodpoveda priamo a ani nepriamo[siahodlhe hadky o vyzname slova 'early']. Chcel tym len povedat, ze kto hraval D2 a povazuje ho za najlepsie hack-and-slash RPG, tak teraz moze ocakavat nanajvys hack-and-slash action titul pre hracov s vyoperovanym mozgom a bez akej kolvek schopnosti chapat podstatu hry.
      Ci bude D3 dobra hra? Urcite, ale zabavu typu D2 od toho necakajte, lebo ta proste nebude. Po dosiahnuti levelu 60 tak vsetci ziskaju vsetky skilly a runy a tak zostava jedine inferno obtiaznost. Zakladat si tu istu postavu po druhy krat totiz stratilo akykolvek vyznam.
      • zcela souhlasím nechápu ty runy proč je odemykat levelováním Naskákali tam tabulky jako u Fifa manageru mno hrůza a ještě ta mapa že se ti roztáhne cez celou obrazovku to jenom zabila *10*
        • Mne osobne ta mapa az tak nevadi, lebo som celkom zvyknuty z Titan Questu. Ale je to tiez dalsie nezmyselne rozhodnutie, z ktoreho neprofituje nikto.
      • Este dodam, ze z hry boli vynaty aj 'basic attack' a pridana nemoznost nastavenia skillov na mouse buttony (ano presne tak, konzolovy dizajn). Je smutne sledovat ako sa kopa dobrych veci proste vytratila (vylepsovanie skillov runami, ktore mali byt zistakane ako loot). Hard-core postavy su mozne vytvorit az po dohrani hlavnej kampane na normal (kvoli RMAH, ktory v HC absentuje).
        • Veskoslav
          Co jsem pročítal forum, tak nic takového. Navíc jsem si třeba u mága nastavil skilly na myš, sice jenom 3, ale nastavil.
          • Co mas konkretne namysli? Co, z toho co som napisal, nie je pravda??
            • Veskoslav
              No jenom to nastavení skillů na tlačítka myši. Já jsem měl přímo nabídku, kde co chci mí. Musel jsem sice stáhnout aktuální ovladače na svou herní myš, ale šli mi tam dát 3 kouzla:) (vím, že jedno z nich byl blesk, na zbytek si bohužel nevzpomenu:-D)
      • Veskoslav
        Myslím, že soudit, jaká hra nakonec bude, jestli naváže na původní D2 nebo vytvoří nějaký mishmash, budeme skutečně moci, až budeme hrát naplno. Mněl jsem to štěstí hrát betu a rozhodně bych netvrdil, že je to pro bezmozky (což mnozí stejně používali už pro D2 ve srovnání např s BG)
        • Suhlasim s tebou. D3 si urcite zahram. Co ma vsak trapi je totalne nezmysleny dizajn niektorych veci(to GUI neviem co fajcili ale mali by s tym prestat) a orientacia cisto na loot a len na loot (RMAH). Obavam sa vsak, ze po vylevelovani jednej postavy uz nebudes mat dovod skusit tu istu postavu len s inym buildom (lebo tie tam uz nie su). Je to ako hrat BF3 MP, proste mate classy, mate predmety a mate level(vsetci maju vsetko, lisia sa len vyberom zbrani). A toto je velka skoda.
    • SC2 že je nejlepší RTS? no to si děláš srandu. Jediný co mě tam tak nějak bavilo byl multiplayer, ale stejně jsem u toho dlouho nezůstal. Kampaň je jedna velká nuda bez inovací ( jediný proč to hrát jsou pěkná videa ty se povedla jinak nic )SC2 mě bavil cca dva týdny a jedině proč se k této hře má smysl vracet jsou mody od fanoušků ty jsou daleko zábavnější než celí SC2.
      • Veskoslav
        Kde jsem přesně napsal, že je nejlepší? Umíš pochopit psaný text? A co jsi proboha od té kampaně čekal? Je to klasické Sc jaké jsme všichni čeklai. Nikdo nechtěl pitomé "inovace".
        • A nakonec je to jedno z nejlepších RTS, co vyšlo na pc. Jsem ti to okopíroval co jsi napsal když ani si nepamatuješ co jsi psal před 10 minutama *1* A co jsem čekal od nejlepší strategie když ne kvalitní kampaň? Multiplayer? Se s kampaní ani nemuseli S r a t
          • Veskoslav
            Prosím Tě. Asi Tě neučili na základní škole pochopení psaného textu, takže Tě to naučím já:

            Jedno z nejlepších RTS se nerovná nejlepší RTS, jak jsi napsal. U slovního spojení jedno z nejlepších RTS se skrývá to, že i jiné RTS mohou být jedny z nejlepších a existuje i nejlepší RTS, kteé nemusí být nutně Sc II. Kdyžto slovní spojení nejlepší RTS, které jsi použil ty, už vylučuje možnost toho, že je někdo lepší. Takže se tu neztrapňuj a nepoučij mně o tom, co píšu, Jelikož já přesně vím, co píšu.
            • To máš sice pravdu, ale taky to nevylučuje možnost nejlepší RTS a sát o takové kravině 9 řádků to tě obdivuji *3*
      • Místo toho mínuskování by jste mohli alespoň oponovat nějakým argumentem ale ono to asi moc ani nejde co *3*
        • Asharak
          No, tak za mě:
          Je to sci-fi od Blizzardu se skvělým pokračováním příběhu, pěkně vyprávěné a graficky příjemě pozměněné. Dále klasická strategie s 200 foodem, propracovanými jednotkami a dobrou balancí a nápaditostí ras. Kampaň je dobře zpracovaná, hlavně postupným získáváním jednotek (samo že je tam sem tam pár nepromyšlených věcí), ale tak minimum. Dále skvělé GUI (na lodi, posádka, různé věci aka upgrady, rozhovory, mini-game, archiv atp.). Každou hru můžeš hrát více styly hraní na 4 úrovně, které jsou skvěle nascriptované. Achievementy jako motivace hrát mise vícekrát, i celou kampan - a že sem to hrál víckrát, stejný pocit jako v RPG když jedete novou jinou postavu).
          Co dál? Fakt dobře propracované nastavení, kde je obrovský rozdíl mezi min/max a k tomu to vypadá na minimum celkem dobře.
          No celkově mám z kampaně fakt super pocit. Bavila mě, nepřestala mě bavit a klidně bych si ji zahrál znova, ať už proto, že to zvládnu líp a rychleji než minule *4* *5* A taky pro ty moviečka a nebo i samotné rozhovory před misí.
          Dál? Multiplayer... balance, komunita, světové soutěže, korejci, zastoupení v ČR, rozšířené... pak jak si zmínil různé mody, mapy na odreagování nejen od ladderu a kampaně *3* ale to by bylo na dýl a já už dojedl -.-
          Dík, aspoŇ jsem si to trochu srovnal a popřemýšlel o tom *4*

          Kdo má rád strategie, příběh a nevadí mu sci-fi, doporučuji koupit. *3* nebo alespoň vyzkoušet přes battle.net trial verzi.
          • Máš můj respekt že jsi dokázal svůj postoj obhájit a podělit se o svůj názor na rozdíl od Veskostav@tiscali I když s ním z cela nesouhlasím je to alespoň argument na rozdíl od takových lidí co začnou po ostatních plivat když nemají stejný názor jako je jejich *3*
      • Asharak
        Je *2*
    • Core
      Mám objednanou sběratelskou edici a též nehodlám rušit.
      • Veskoslav
        Já mám klasickou:) Mám klasické Sc II, tak zůstau u klasiky. Možná Sc II SoH si koupím nějakou pěknou edici:)
        • Asharak
          Důležíté je koupit si krabici *4* sice je dražší než klíč (a vpodstatě je to to samé), ale držet to v ruce je hlavní.
          • Veskoslav
            Sice mně štve utírat z nich prach, ale jdete to:-D Navíc pokud si zakoupíš třeba Sc II, tak automaticky jsem získal i digitální kopii, kterou si můžu neomezeně stahovat:)
          • Core
            Naprostý souhlas. Cokoliv digitálního (ať už hudba, filmy či hry) mě nezajímá. Já chci mít krásnou poctivou krabici se hrou, Cdčko s bookletem. Dobře to trefil Petr Poláček v posledním podcastu.
            • Asharak
              Až na steam slevy a indii, hm? *15*
        • Core
          Já si vyloženě vybírám jen určité hry. Víceméně hraju pouze RPG a adventure záležitosti. Diablo III je především akce, takže ne úplně můj šálek absinthu, ale vymazlené sběratelské edici jsem prostě neodolal. Suveréně ale vede sběratelka Zaklínače II. Na Čerta se ale také hodně těším. Doby strávené u předchozích dílů - to se nezapomíná.
          • Veskoslav
            To mám taky. Zaklínače I i II v luxusních edicích a prozatím je žádné dosavadní vydání nepřekonalo (je pravdou, že ten Sc II za těch 2700 určitě, ale myslím tím v cenové hladině, v jaké se prodávali oba Zaklínači)
  • Historie se opakuje... kdyz vychazel D2 to bylo samy
    Tohle je jinak, tohle se neuchyti, tohle je blbe, ta hra bude spatna.

    Ted vychazi D3 a uplne stejne kecy se na forech objevujou znova a ja si jsem docela jisty, ze D3 bude zase k*revska zabava!
  • Core
    Tak nevím jestli člověk z Blizzardu sleduje filmový průmysl, ale přirovnání s Shyamalanem bych se rozhdoně drobet bál. Tento kdysi solidní režisér šel s posledními snímky pořádně do kopru a jeho produkce má velice sestupnou tendenci.

    Apropo, člověk se nestačí divit, co jednoho dokáže živit - manažer, který má na práci krotit přílišná nadšení komunity. Hell Yeah!
  • Odulin
    Škoda, že to není jako když vycházela dvojka nebo jednička. Net sem neměl..žadné přehypování nehrozilo. Prostě to přišlo skoro z čistýho nebe a bác byla to pro mě pecka. Takže teď nesleduji skoro žádné informace..videa už vůbec ne. Mám před očima dvojku a jedničku a jen na tom budu stavět. *3*
  • Hairy_Ass
    Jestli D3 přirovnává k posledním filmům od Shyamalana, tak to potěš koště! *1*
    • Core
      Jo, přeně to jsem psal... Ten člověk z Blizzardu nemá soudnost *1*
  • hehe.. novinky kolem diabla sou posledni dobou fakt zajimavy, ale tahle uz je fakt k smichu
  • genki.sudo
    Bože môj, poďte všetcia plakať ešte pred releasom.. A po ňom taktiež... A potom treba plakať ďaľších 10 rokov nech vydajú D4.. A potom plakať pred releasom D4 .. A potom plakať ........... oh my foCking god..

    Výjde hra, kúpim si ju, ako dlho ma bude baviť (vypadá to že celkom dlho), tak dlho ju budem hrať... Aké jednoduché, čo ?
  • V D3 rozhodně absence buildů nebude. Pro hraní máš k dispozici 6 spelů z 22. Máš jen možnost tyto buildy, kdykoli měnit podle situace. Dále pak máš 5 run na každý spell. No a potom máš equip. Nevím myslím si, že buildy budou, každý si stejně najde těch 6 co se mu budou líbit nejvíce a max změní nekde jeden talent za jiný. Vás opravdu bavilo expit znovu a znovu postavu abyste ve stromu dovedností změnily jeden bod.
    • Malleth
      Bude to asi podobnej systém jak u prvních Guild Wars. To mě příjde v pohodě. Člověk si může vyzkoušet vše co mu daná postava nabízí ale stejně se musí nějak specializovat.
    • "kdykoli měnit podle situace" - takže je vlastně dostupných 22/22, že?
      • Ano dostupné budeš mít všechny - ale to přece neznamená, že buildy nebudou. Nikdy nemůžeš používat všechny talenty naraz navíc máš na změnu buildu CD. V PVP to nebude zase tak reálné rychle změnit build.
        • CD jako cooldown, že?
          Jediné co to znamená je, že odpadá dlouhé zkoušení a rozhodování se, do čeho si dám ten bodík. To mimochodem podle mě i značně zkracuje životnost té hry a zároveň jí to hrozně zjednodušuje. Třeba ice socka by v MP boss runech potkala někoho imunního na led. Tady si prostě klikne a může se z ní rázem stát bleskosocka. Prostě si může člověk vždycky vybrat build ideální pro danou situaci. To je snad dobře?
          Na PvP to změní v tom, že už jen char se stejným jménem nemusí používat to samé co minule, takže se na to nemůže ten druhý připravit, což je asi dobře. Ale tahle část hry mě nezajímá ^^
    • Mas naprostou pravdu;) Nazory typu je buildy uz budou jenom o dropu itemu me prijde trochu z cesty a jeste me zarazi jak kazdej vidi betu a dela jak kdyby to uz byla komplet cela hra.. Osobne si myslim ze Blizzard vsechny herni mechanismy neukazal nebot znam blizzard dokaze bejt tajemnej jak hrad v Karpatech:D
  • Prave..., ja cekal po x letech normalni hru a oni z toho udelaj online obchod bez moznosti hrani bez internetu
    • Prečo je to online only je zrejmé - nebudú to predsa zjednodušovať pirátom. A dovolím si povedať, že d3 je tak očakávané, že aj niektorí chronickí piráti, ak budú musieť prechádzať pri každom patchi/datadisku kto vie ako dlhým upgradovaním obsahu na ich server - si jednoducho zakúpia originálku.

      Že je tam online obchod mi zase až tak nevadí, aj tak to budem po prvých pár hrách hrať len na hc a iba solo alebo s rl kamošmi, nijaké open hry. Fakt už nemám chuť sa "socializovať" cez internetové hry.

      Chápem ale, že mnohým ľuďom to môže prekážať.
      • Plne funkcni piratska verze bude v radu hodin => pirati si zadarmo zahrajou lip nez ti kteri si to koupi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit