Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když to vidím, tak si zavzpomínám na staré časy kdy jsem hrával 18 Wheels of Steel. Dostal jsem starý náklaďák bez navigace a všech zařízení. Jediné co jsem měl byla mapa a musel jsem sledovat značky na cestě, abych vůbec věděl kam jet. Postupem hraní jsem si mohl koupit navigaci do auta a pak i lepší náklaďáky. Tohle ve mě evokuje ten samý pocit jako kdysi *2* Takže já to koupím a podpořím je *4* Aspoň někdo na hrách maká a poslouchá komunitu a nechce za to nekřesťanské peníze. Jen by mohli přidat vycházení z náklaďáku. Třeba někde zastavit a možnost jít max několik metrů od náklaďáku. Nebo na parkovišti možnost zaparkovat, vyjít ven a jít na jídlo nebo natankovat fyzicky a ne jenom zmáčknutím tlačítka. To by mě pak víc bavilo :-) Good job SCS
  • Grand
    Doufam, ze tam pujde jezdit i s normalnima nakladakama. Ty americke mi nejak nesedi. *9*
    • Americky znamena presne co, ze ma nos, alebo ze je americkej vyroby? Ak ta trapi len to ze maju nos, tak v murice maju aj cab over kamiony, ale ak tam chces nejaky maly europsky, tak jedine mody.
  • Pethulla
    Tak ETS2 udržují "naživu" i sami vývojáři svými updaty, módy samy o sobě (překvapivě) většinu uživatelů nezajímají a raději hrajou vanilla verzi. Jinak s tím prodejem s tebou souhlasím, ta komunita okolo hry je tak velká, že nějaká neúspěch snad nehrozí. Jen si říkám jestli si autoři na sebe neupletli bič. Přeci jen těch států je hodně a když to porovnám s jejich současným výtvorem, který za celou dobu své existence dostal "jen" dvě rozšíření mapy, z nichž na Skandinávii se čekalo snad rok, tak může opravdu trvat několik let, než to celé zkompletují.
    • A máš pravdu, než zkompletují celou Ameriku tak si vážně počkáme několik let, ale s tím se tak nějak muselo počítat.
    • Nevím, kde jsi vzal tvrzení, že většinu uživatelů mody nezajímají, právě naopak. A pokud je vážně nezajímají, tak jsou hloupí, protože se ošizují o kvalitní obsah. Například mapa ProMods je na špičkové úrovni a přidává obrovské množství obsahu + zkvalitňuje původní hru. Mimochodem, nyní se plánuje projekt "Czech Republic Rebuilding", kde se konečně dočkáme přepracované verze naší krásné země.
  • Myslím si, že nehrozí, že by se hra neprodávala. SCS podporuje moderskou komunitu a ví, že právě ta udržuje hru naživu. Na ETS 2 pracují doteď a udělali obrovský kus práce, takže jim fandím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit