Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak DLC je von... bohuzial.

    Jedna sa o lacnu verziu sitcomu z prostredia Mass Effectu nez o DLC s pribehom ktory za nieco stoji. Ak ste na lacny humor, na pribehu vam velmi nezalezi a mate radi dating simulator tak Citadel DLC je pre VAS... na druhej strane ak ste boli pre dobre napisany pribeh ci trochu hlbsie pocity nez len povrchny humor je toto DLC uplne o nicom. Odhladnuc od Thaneovho ceremonialu a posmrtneho videa je cele DLC povrchny pokus o vtip na ktorom sa dokaze zasmiat asi iba nast-rocna fanenka superstar.
  • FreelancerSVK
    Akcia je klasicky len na vyplnenie hernej doby ale niektore dialogy a situacie su fakt podarene *1*
  • filias
    Vzhledem k tomu, že jsem u ME3 s jejich DLC pěkně naletěl už jednou, tak si nějaké exatické výkřiky nadšení "to musím mít" odpustím.
  • Vím že to není nic jinýho než vytěžit na na sérii další prachy ale sakra každej kdo to hrál, každej kdo si ten příběh užíval jako já si musel říct sakra tohle si musim koupit a když nepočítám battlefield tak s mass effectem jsem strávil nejvíc času jedničku jsem dohrál na půl kvůli potížemi s pc dvojku na pc celou a pak celou sérii na xboxu, ME 3 dvakrát a jentak mimochodem já si vybral vždy zelený konec :)
  • Já si to užiju už jen z principu :)
    jinak tu fotku z konce bych bral i domů :) nicméně zase se vysrali na chádka Kaidana :D
  • prave jsem se udelal a kupuju jakmile to bude ke stazeni. Tohle chci!
  • Ví někdo, jestli bude DLC v češtině?
    • Ano, přelížíme to stejně jako předchozí DLC. Sledujte https://twitter.com/Marcus_de_Tycho
  • Super, konečná pomsta Conrada Vernera Shepardovy a jeho týmu je tady.
  • Anderson: You´ll get my flat on the Citadel, you need to be rested.
    Shepard: But I have my quarters at Normandy - that´s enough.
    Anderson: I should go...

    Odhladnuc od pribehu z DLC, ide toto DLCcko pridat chybajucu interackiu s partakmi co mi pride absurdne, absurdne nie z pohladu ze jej bude viac ale z toho ze to malo byt v vanile. Nedostatok pristoru pre partakov okrem posadky bol jednoznacny, to nebol len nejaky vymysel ale holy fakt a BioWare to vedel od zaciatku. Sice neviem posudit plot, ale v jednom z starsich review este v dobe ME2 bol spomenuty vytrhnuty pribeh z Citadely ktory planovali pouzit v ME3... a koniec videa s fotkou posadky to zabil najviac kde sa BioWare degradoval na 2 az 3 triednych moderov ktory vedia vyrobit rovnake in-game image...
    • Viktor_H
      Problém je, že parťáků není pár , jako tomu bývá v jiných hrách, ale dvě desítky...

      Já osobně bych do trojky něco takového nedával vůbec.
      • Co si si aj navaril, tak to si aj zjes...

        To bol uz problem BioWaru ktory te evidentne odignoroval...
  • x_ander
    Nejvíc mě na to štve to, když vidím ty záběry celé party, jak stojí v řadě a střílí, což je moment opravdu epický, ale říkám si, proč takhle nemohla vypadat závěrečná bitva v Londýně? Proč si takovou akci se všema parťákama nechali do nějakého DLC, kde půjde o nějakou vedlejší misi, když tohle mohli s plnou parádou fláknout do toho největšího boje o záchranu galaxie.

    A ačkoliv politiku DLC rád nemám, tak mě tady mrzí, že je to poslední DLC pro Mass Effect. Pořád jsem tak nějak doufal, že se objeví nějaké ono závěrečné DLC, které by celou suchou misi v Londýně překopalo a udělalo z ní to, na co jsem se tři hry těšil. DLC, které bylo uvedeno v leaknutém seznamu, který se bohužel nakonec nepotvrdil.

    A tímhle rozhodně nechci rozpoutat flame, na Citadel DLC se těším (což se mi u DLC stalo poprvé) , ale jak už tu psali někteří pode mnou... k čemu mi bude se flákat s parťákama u drinku, když vím, že jakmile načnu další misi, tak půjde všecko k čertu...
    • Mne sa misia v Londyne celkom lubila. Jasne, su aj lepsie konciace hry, ale bolo to aj tak dobre.
    • Není to spíš tak, že před měsícem se "nevědělo" ani o tomhle DLC a tím pádem se leaknutý seznam potvrzuje stále? Bioware sice tvrdí, že je to poslední, ale třeba právě za měsíc dva příjde největší WTF moment, kdy se nám stáhne konec jako patch *1* (akorát v tom leaku myslím stálo, že konec sice bude zdarma, ale jinak jsou potřeba všechna DLC).
      • x_ander
        No já ani tak nemyslel to, že by změnili vyloženě ten propíraný konec se Starchildem (jakkoliv jsem ho doteď úplně nepřekousl), což bylo DLC nazvané tuším Rebirth. Co mi na závěru ME3 vadí nejvíc je dost nezajímavý a tuctový průběh celé mise v Londýně (zkrátka jsem očekával opravdu kulervoucí misi s celým týmem, něco jako Suicide mission). No a v tom leaknutém seznamu bylo DLC "Take earth back", které právě tohle mělo přinést. A moc nevěřím tomu, že by nějaké nečekané DLC ještě přišlo. Škoda.

        Buď jak buď, trilogie Mass Effectu pro mě byl jeden z nejlepších herních zážitků, o tom žádná. Jen se mě zkrátka stále drží nepříjemný pocit, že stačilo málo a mohlo to být ještě lepší..
        • Souhlas, byla to dobra serie, tim zakoncenim to dokonale podelali (predevsim v tom ohledu, ze bylo uplne jedno, jak se hrac v prubehu serie rozhodoval).

          Roubovat potom do zakoncenyho pribehu DLC mi prijde padly na hlavu ... to muze fungova u strategie, kde se pridaj dalsi mise, muze to funovat, pokud necham hrdiny prezit jako pokracovani ... ale vkladat neco nekam doprostred, kdyz stejen vsicchni vedi jak (dementne) to skonci ...
    • Na to mám jednoduchou odpověď. Nekupuj si to a nebudeš se flákat s parťákama

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit