Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz
    no jo, stovky hodin. když jen sexu tam je 16 hodin

    http://www.pcgamer.com/cd-projekt-explains-why-the-witcher-3-has-16-hours-of-sex-scene-mo-cap-data/
    • Čtení není tvoje silná stránka...
    • *1* není, šestnáct hodin erotický scény "natáčeli" via motion capture. Naštěstí, protože mne erotický momenty ve hrách vždycky děsně štvaly, ačkoliv elfský lázně byly docela podařený.

      Spíš mi přijde úsměvný, že ten designer z twitche tvrdí, že tam erotika být musí, protože skrze ni se dá nejlíp hráčovi "vnutit" vztah k postavě.

      http://www.theguardian.com/technology/2015/jan/28/sex-witcher-3-grand-theft-auto-of-fantasy-games
  • to co tu mate ze predpladte si games cz bez reklam, to uz tato jeb..la stranka zachadza tak daleko ze nam bude vnucovat kvantum reklam aby sme si ich potom za peniaze mohli vypnut? tak s tym mili pani chodte do prd..le *1* a natlacte si tie reklamy do rekta jeden druhemu
  • celkom sranda, ze sa tu niektori rozhorcuju nad tym, ze ini zaraduju obdobie zaklinaca do renesancie (podla odievania) a stavaju svoj hlavny argument na to, ze tam nenosia strelne (palne) zbrane *15*
    • kdybys hlupáku četl Paní jezera, tak víš, že v podstatě časově sjednotil Zaklínačův svět a náš svět, čili letopočet 13 století sedí jak pro nás, tak pro svět Zaklínače, takže nějaká renesance je vykřík hlupáků, kteří četli velké hovnoo či fanboys CD Projetcu, kteří se nějak sami sebe přesvědčit, že CD Project nezmrvili předlohu a já řikám, že ji zmrvili řádně.
      • Paní Jezera jsem četl několikrát a opravdu mě ani jednou nenapadlo, že by tím Sapkowski "sjednotil" náš a Zaklínačův svět *1* *7*
        Je to tvůj názor a bohužel se bude rozcházet s názory spousty dalších lidí, kteří třeba mají Zaklínače rádi úplně stejně nebo i více než ty, ale nejsou to v tvých očích opravdoví fanoušci, protože nesouhlasí s tvým názorem a ty jsi přece ten pravý fanoušek s patentem na pravdu ohledně Sapkowského díla.
      • Jak sjednotil s 13. stoletím? Možná tak se sedmým, ne?
      • wenceslaus
        Tak jsi se vykřičel, hysterko? Naklikal plusy a mínusy... tak to abys zas šel někam jinam, ne?
      • jasne, zjednotil vsetko do 13. storocia a pritom nezabudol spomenut podiel novigradsko-kovirsko-nilfgardskych obchodnych spolocnosti na financovani vojny

        a ako vsetci vieme, obchodne spolocnosti, to je 13. storocie ako vysite *15*
  • Ty zbroje se suknicí mi připadaj šeredný a ani moc nedávají smysl. Geralt potřebuje být hbitý, umět se mrštně uhýbat, dlouhá vlající zbroj by mu to jen ztěžovala a navíc by ho za ní mohla potvora chytit. Ta barevnost v zimě se mi taky moc nelíbí. V teplých krajích teplé barvy, ve studených studené, v močálech šedé, hnědé, zelené.
    • podle me mu to ma pridat takovy ,,samurajsky,, vzhled...jinak prekazet mu asi nebude a kdo vi...treba ji ma z duvodu, aby zamaskoval postoj nohou, ze ktereho by se dal vycist jeho nasledujici pohyb :)
  • lol trapný screeny v takovym nastavení, že žádnej současnej stroj to nerozjede ani na 30fps. 4k ultra s AA, gl tohle rozjet.... 50k jen za komp bez ničeho.
    • Tomu se říká marketing / reklama. Dělají to všichni. Ubisoft (Unity), CA (Rome 2, porovnej si screeny z bitvy o Kartágo a ze hry) apod. Existujou i lidé, kteří se tvorbou (v tomhle případě to není přehnaný termín) screenů živí: http://deadendthrills.com/

      Je to logické. Svůj produkt se každý snaží prezentovat co nejlépe. Firmy jako H&M a Zara ti taky nebudou ukazovat trička na tobě, ale na modelce /modelovi a kampaň jim bude fotit fotograf, kterej ví, jak člověka vyfotit aby dobře vypadal a kterej umí výborně retušovat nebo zaměstnává retušéry.

      To je prostě svět, ve kterém žijeme.

      Kromě toho je nefér odsuzovat CD Projekt před vydáním hry, ne? Já pevně doufám, že to na PC rozběhnu aspoň tak dobře jako PS4 a že hra bude dobře vypadat. Doporučená sestava by snad mohla "high" detaily zvládnout. Ne, nebude to jako na screenech. Ne, nevadí mi to. Popravdě řečeno jestli bude vypadat jenom dobře nebo dokonce výborně až tak neřeším. V jedný věci si totiž uhodil hřebík na hlavičku - zdá se, že na to, aby sis užil opravdu "next-gen" vizuál potřebuješ opravdu silné, drahé železo, které zároveň funguje jako radiátor. A to není chyba CDP Red.
    • nj my co se chystame na star citizen, nam to nevadi :)
  • Jak je možné, že nejvíce nesmyslů čtu na games.cz a ještě jsou ty nesmysly vypluskované. Zaklínač a renesance? To si děláte srandu ne? Zaklinač se odehrává jakoby ve vrcholném středověku ve 13. století. Nechápu, proč si vymýšlité takové nesmysly, aby jste obhájili CD Project a tu nevkusnou přeplácanou stylizaci?
    • wenceslaus
      Předně - mluvil jsem o tom screenshotu a diskuze byla celkově o hře.
      A mluvit o Zaklínači (hře!) jako o přeplácané stylizaci je k smíchu. Co ti tam, proboha, přijde tak strašné?
      • ty jsi mluvil z hladu, ten screen je prostě barevná mlha a další hnusně stylizované fantasy a nemá nic společného s renesancí. To, že takhle "barevně" zmrvili zrovna universum Zaklínače je opravdu majstrštyk. Gratuluji CD Project. Ze surové fantasy jsi udělal sluničkové fantasy!!!!
        • Cela tahle next gen generace je naka mlhava,PlayStation to jisti,ale priste vic bilkovin sony!Tohle se neudela samo!
        • wenceslaus
          Z hladu? Bože ty jsi primitiv :-D
    • Co se týče her tak možná jednička. Dvojka je "renezanční". Co se týče knih, dalo by se o tom diskutovat, ale přečetl jsem jen pár povídek a cca půlku prvního dílu "ságy".
      • jak píší, tady diskutují ti největší hlupáci z Česka. Víš o tom, že dvojka se odehrává asi měsíc po jedničce. Takže za měsíc skočili z vrcholného středověku do renesance? Dobře ty!!! BTW řekni mi nějaký ten renesanční prvek ze dvojky? Nosili už tam snad střelné zbraně u pasu? Nemyslím sí.
        • to je vtipný, když o největších hlupácích káže někdo, kdo zjevně nevidí rozdíl mezi časem příběhu a stylizací, mezi předlohou adaptací a vlastně ani mezi fikcí a historií *7*
        • Dobře, žes mne nezapoměl zařadit. :D Je to fantasy svět, ve kterém - oprav mne pokud se pletu - střelné zbraně nefigurují.

          Určitě sis všiml, že se dizajn jedničky dost odlišuje od dizajnu dvojky. Přestože chronologicky navazují.

          Helmy? (Sallet) https://31.media.tumblr.com/e02f1af50331873ee1ae458d8313debb/tumblr_inline_n1dou1juxz1rpvpcq.png
          Zbroj? Atd. Můžeme diskutovat o tom, jestli je to spíš hodně pozdní středověk nebo renezance. V rámci periodizace dějin používané v ČR tedy raný novověk. Je to ale podle mne spíš problém periodizace dějin + problém toho, že Sapkowski / CD Projekt RED využívají rozličné inspirační zdroje od vrcholného (občas možná i raného) středověku po renezanci.

          Takže barevné oblečení je v pohodě.
          • plácáš páte přes deváte. Zdobené zbroje byly i ve středověku, navíc nemůžeš říct, že je to renesance, když tam mají architekturu a vše ostatní na úrovni 12/13 století. Navíc tam máš i letopočet, kdy se hra odehrává. Dá se pochopit trochu jiný styl oblékání u mágů, kteří lečí rakovinu na počkání, ale celkově hra působí jako kýč a CD Project to evidentně nezvládá ukočírovat. Z se slovanské, surové fantasy tu máme stylizovanou fantasy a rozhodně ne díky RENESANCI.
        • jenze tady se resi obdobi ciste z pohledu oblekani...a carodejky nebo magove se v zaklinaci (knize) opravdu neoblekali jako ve stredoveku...

          co se tyka hry, tak napr. Zoran nebo ktery z tech trpasliku, nosi na hlave renesancni prilbu
  • Mam doma pc 486 dx12,phe konzole,ty na pc nemaj,pc je pd!Ja zapomel pc je nova definice pro stavebnici.Tvz personal lego computer .
    • frag.ment
      Chlapče ty to máš v hlavě pěkně popletené. Měl by si urychleně vyhledat odbornou pomoc, i když se obávám, že už to máš na trvalo.
      • A tobe z hlavi rostou hrebiky jak vidim!Ja si dal pr@del vis holcicko!
        • a chutnala ti ta pr@del?
  • Pardon,v seznamu,zadejte:co je funkce deep Color!Musi se to zadat takhle,spatne se to pak hleda.Preji hezcho zaklinace na ps4 tak i na xbox one.
  • Jsem nastvany,ze mazete prispevky!Ikdyz jsou uzitecne!I konzolisti maji pravo vedet,ze maji tu moznost si vodost vylepsit obraz a mnohdy ani otom nevedi a pritom rozdil pohybu,barev a ostrosti obrazu je markantni!Hlavne co se staricke ps3 tyce!Musite mit zobrazovac s podporou HDMI1.3!V ps3 v display setingu dejte vse na full,ponevadz je vsude nastaveno limited!Obraz je z tohoto duvodu vyblity a sedivi!U ps4 vse nastavte na automatic,nebo full!Hlavne v deep color autput na automatic.Pri vypnuti a zapnuti ps4,by se na zobrazovaci melo ukazat 1080p 12bit a vyssi Hodnoty!Kdo nevi co je deep color autput a zada v seznamu:funkce deep color autput!Zlepsuje to plynulost,ostrost,vetsi berevny rozsah obrazu!Kdo si chce seridit perfektne obraz,jsou na to spesl tapety,treba na strankach sony amerika!Na youtube zadejte sony vs samsung,uvidite tam cernocha v zlutem triku,po skoro dokonceni videa,se v levem rohu ukaze okaz na jejich stazeni!
    • V necem jsem lhal?Ze dostavam minuska?Kazdy rika,ze je to moc barevny,nebo sedivy,tak jsem chtel pomoci,kazdy vy,ze tovarni nastaveni tv je na prd,ponevaz maj tak prestreleny bavy a zive barvy ze na listu od stromu,nejdou videt ani zilky.
      • cus, tady je to zlváštní, mínusy neřeš
    • Chci pomoci,pro lepsi obraz u zaklinace,a jeste dostanu minuska.
  • Je pěkné, jak tu řešíte barvy, mně se třeba ale víc nezdá ta jízda na koni, animace mi připadají dost divné.
    • Nemaj na tv nebo na jakym srotu to bezi,zapnutou funkci imput lag.Maj to tv s podporou HDMI 1.3dejte to na stred nebo max a nepoznate rozdil v 30 nebo 60snimcich!Smart tv,toho tolik umi,ani nevite,maj na to procesory,i software .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit