Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jamar28
    Stoprocentní souhlas. Kritika a posměch jsou ale dvě různé věci. Je fakt, že posměváčky řešit v téhle diskusi moc nemá smysl, protože jak ta hra vypadá lépe a lépe, tak někam zalezli. *15* Ale stačí zabrousit do nějaké starší a je jich tam habaděj a pokud nebude hra perfektní, objeví se tu zas. *4*
  • Posmevacku, loseru, radost z ciziho nestesti?

    Nevim, tady to zda se porad jede na vlne Vavra je borec vs nesnasim Vavru. Potazmo jde o ceskou hru z Cech, musime ji prat stesti a uspech. Nekdo to tak mozna ma, ale je i spousta lidi, kterym je celkem fuk kdo na hre delal a odkud je. A zajima je jen vysledek, kvalita hry, potazmo jeji zabavnost.

    Nevidim nic spatnyho, ani zlyho, na tom rict, ze je neco spatny. Znamena to snad, ze malo fandim? Ze bych mel prat stesti a uspech komukoliv, stuj co stuj? Kdyz se nejakej Franta z Horni Dolni rozhodne pro let na Mars a zacne na zahradce budovat kosmodrom s raketou, taky mu budeme fandit? Pojdme tleskat, je to Cech, prvni ceska raketa a jeste na Mars, to je frajer, kdo mu to nepreje a kdo rika "boze, to je jouda, zavolejte Chocholouska", je jen posmevacek a loser? To asi ne, ze. ;)
  • jamar28
    I v takovém případě by ta skupina posměváčků byla skupina loserů, protože mít radost z cizího neštěstí je sama o sobě životní prohra.
  • Ano to souhlasím, že je to skvělé. A ty 4 co nesouhlasí, asi nemají v pořádku zrak, ale spíše to beru, že to jsou ti češi to umí jen kecat, ono se to dost o nás říká, že kecat umí každý, ale něco udělat to ne.
  • Minorita řeší "facialky" v open world hře, kašlat na ně i na Ryneše. To je ten herní expert kterej provnává animace obličejů z Crysis a KCD :-D

    Ale podívejte se na ty nezkutečně božsky vymodelovaný armory. Která hra kdy měla lepší? Kov vypadá
    a leskne se jako kov, nejsou jen autentické, ale především mistrně do detailu zpracované. To muselo fakt dát práce, navíc to fakt vypadá náramně. Těším se moc :-)
  • KC je uz tejden v nejprodavanejsi 10, takze uz v mainstreamu davno je.
  • Na zapade se hry delat neumej, jsou tam prilis orientovany na byznys a to tem hram skodi.
    Cesi umej hry skvele a mame jich i hodne na to jak mala zem jsme.
  • Fordzy
    Zajímavé video z tvorby německého dabingu. https://youtu.be/gUK2Y0V0cvM zahlédl jsem jednu pěknou cutscénu, která ještě nikde nebyla ukázána.

    Kromě toho se o KC začal zajímat Tyrone Magnus. https://youtu.be/OeUmPcSyNPU
    Pomalu ale jistě se KC dostává do mainstreamu.
  • Magister_Peditum
    Hlavně je to pořád open world hra, ne nějaká koridorovka s herní dobou 3,5 hodiny.... *4*
  • A narozdíl od kecalů jsem rád, že konečně nějaký další čech dělá super českou hru.
    Tak jako Posel smrti 1 byla skvělá česká hra a pak se to jako všechno co je české prodá do ciziny a už to není ono viz Mafia 3 odpad století.
  • Ten kdo hrál betu tak ví co očekávat a jak je na tom hra. A beta už byla dobrá, i když měla své mouchy.
  • Taky je mozny, ze to vyjde, bude to hrozny a vsichni co se na to tesili, co tomu verili a co to donekonecna obhajovali, nad kazdym videem a betou, se budou muset setrit. Mezi sebou, navzajem. A ta druha skupinka mezitim aha, jsme vam to celou dobu rikali. ;)

    Vtipna je i ta poznamka o kecajicich Cesich, to je nejake narizeni, ze domaci hra se musi chvalit? Amerika taky chvali Battlefront II za lootboxy, nebo tam maji dovoleno nadavat? Hra je dobra, nebo spatna, povede se/naplni sliby-ocekavani, nebo nepovede, zklame a nenaplni. Ale jestli to delal Jarda z Brna, Helmut z Mnichova, Dan z Karlina, nebo BJ z USA, je snad jedno, ne?
  • Jo, jako kdyz koncil Rosickej. Tady se mu smali ze je pan sklenenka a na Twitteru mu dekovaly miliony lidi z celyho sveta za skvelej fotbal.
    Uz Hitler rikal o cesich ze jsou jak cyklisti. Porad brblaj, ale stejne slapou a makaj ... *4*
  • Super. Tedka jen počkat až to výjde a všem co něco melou ta hra je setře. Česká hra a já myslel jak budou rádi a místo toho jen kecaj. By mě zajímalo, jestli oni udělaly nějakou hru někdy v životě. Jenomže to je problém tady u nás umíme jen kecat. Mafia 1 taky nikdo nevěřil a nakonec je to hit.
  • Tady se resi, ze to nema nadherny animace. Ja si to nemyslim a typek v tomhle videu je chvali az do nebes.
  • Tilwaen
    To, že je grafika prostředí nádherná, tady snad nikdo nerozporuje.
  • zatimco vy tady resite H. amici povazujou KC za hru s nejhezcim svetem co kdy hra mela: https://www.youtube.com/watch?v=YXA39A2MqP4
  • Oldass
    Až se budou hrát hry jen podle animací tak se ozvy. Takové kraviny jsou vždy na posledním míste. Daleko lepší je příběh,hratelnost atd. A počkal bych na den až to výjde. Navíc každý tady kecá o grafice atd. Pamatuji jsi jak u witcher 3 kritizovaly zhoršení grafiky při vydání a nic z toho nebyla pravda.
  • Odias: Já jsem zvědav jak hra snese srovnání se samotnou kritiko Vávry. (kolik z těch 100 bodů se nebude týkat KC?)
  • Češtinou z těch filmů se ale v té době rozhodně nemluvilo...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit