Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SERVER BACK TO ONLINE , NEJLEPŠI ČESKY SERVER na RUST 100% ANTICHEAT!!Přijdte si zahrát na náš nový NONSTEAM RUST server XGEN který je opět online v novém kabátě http://www.xgen.4fan.cz/ , má nový anticheat , server je nepřetržitě online a sídlí v nejmodernějším datacentru v Praze v casablance s linkou 1Gb/s , veškeré info jak hru zprovoznit a připojit se je na webu !!!

    net.connect 37.46.83.194:28015
  • Český Rust Survival server - PVP. Výborná aktivní komunita, férový admin team, eventy.
    NOVÝ STABILNÍ HOSTING BEZ LAGU!!
    Spousta užitečných addonů/modu :)
    Ve spuštěné hře stiskněte F1, následně vepište příkaz: net.connect "176.9.136.239:28015"
    Pro více info: www.rust.rimmon.cz
    toprustservers.com/server/11304
  • Milujem tých ľudí ktorý urážajú niečo a pri tom to vôbec ani nehrali. Je mi jasné že túto hru urážajú hlavne priaznivci Day Z ale chlapci spamätajte sa ! Šak Day Z je úplná Arma 3 len sú tam zombies. Doteraz som nepochopil princíp tej hry. Milujem survival horory ale killovať jak d*ment zombies len za svetla a blúdiť po mapke ? Rust si vzal veľa s Minecraftu čo je dobrý ťah si myslím. Osobne ma baví craftenie, stavanie si príbytku. Je to zatiaľ v plienkach ale na to že je to alfa sa to dá hrať....Má to zmysel. Nie je to len o tom že beháš a zabíjaš. Ak niekto má problém s PVP sú na výber aj PVE servery alebo servery kde jednoducho noobovia neumierajú. Ďalšia vec áno dá sa vyrobiť brokovnica, M4, dynamit ale nie tak ľahko jak si človek myslí. Na to treba recepty, materiál, pec, stôl a podobne....A čo sa týka grafiky ? Aspoň nekopírujú Armu a podobné hry. :D
  • Prosím a o hřeThe Forest jste nevyčmuchaly nějaké novinky ?
  • I tak by tam mohli být nějaké nemocní lidé třeba typu vysoce nakažených.
    Třeba by to zvyšovalo NPCčkám agresi, žádný otupení smyslů.
    Nebo něco ve stylu té nemoci ze seriálu Experiment kolonie (Je to zajímavý seriál).
    Mohly by tam přidat likvidační armádu.
  • gamerkt79
    Az to dostane update, po kterym to muzu hrat solo .... Jen tak bloudit svetem, bojovat s selmama a popripade si neco vyrobit ... potom to koupim :)
    • Tak sa napoj na prazdny server....

      Tento update im nevysiel (ano je to len aplha) ale 60% zmutovanych zvierat je bugnutich, nevihodia drop,neumieraju atd. dalsi bug ak mate 15hp a dostanete 30dmg mate -15hp nemozete umriet,strielat,chodit nic proste musite relog kedy vam to znova da 100hp... To nevravim o neviditelnich skalach... Milujem tuto hru ale patch im nevysiel :)
  • sem tady doprdele jedinej kdo vi ze je to alfa test? to je normalni ALFA testovani za ktery byli lidi kdysi placeni, ted za to platite vy.

    Me je jasny ze games.cz dostavaj za kazdou recenzi indie hry dvacku na obed ale to ze tam nikde neni zmineny ze je to alfa a ne plnohodnotna hra me pekne sere.
    • Já myslim, že kupř. na Steamu označení jako "early access" je více než dostačující. A zdejší redakce asi - vcelku pochopitelně - počítá s tím, že čtenáři už tak nějak "vědí" a navíc že se nespoléhají jen na zdejší zdroj. Ja v tom problém nevidím.

      Jinak alfaverze pro mě taky nejsou. Rád si počkám na finální verzi. Je to jako kdybych měl namísto sestříhanýho filmu koukat na zdrojový záběry, nesestříhaný, bez postprodukce - proč bych to měl chtít dělat? :)
  • Pokud vim tak DayZ v prodejnosti opet vede a v celkovem poctu prodanych kusu ma pred Rust velky naskok.
    Subjektivne reknu ze mne se Rust nelibi. Oskliva grafika a mala neverohodne vypadajici mapa, kde mate pocit ze se vse dokola opakuje. Postavy, pardon postava vypada hodne trapne a to i kdyz neni svlecena. Cely je to takovy nahnedly ostrov pro agresivni teplouse. *1*
    • Heh ta posledni veta celkem sedi.
      Osobne by se mi RUST libil daleko vice, kdyby to byl simulator "pracloveka".
      Resp kdyby clovek hral za postavu, ktera zije v "postapo" svete, nezna pokrocile technologie a muze si vyrobit veci jako pazourkovou sekerku, luk a kopi.

      To,ze jde vyrobit zbran jako M4 nebo brokovnice, se mi moc nelibi.
      Trochu me mrzi,ze jsem si to koupil, zvlast kdyz pak po par dnech vysel DayZ Sa a ja vedel,ze se k Rustu hned tak nevratim.
  • sláva zombíci pryč! pryč s historici !
  • Mart9
    A já myslel, že vyšel first person simulátor dřevorubce *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit