Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já se, ač nerad, musim taky připojit ke kritice. Jako hlavní problém bych viděl, že jednotlivý části podcastu jsou už stejně dlouhý, jako byl původně celej Fight Club. Což v kombinaci s tim, že to děláte každej tejden znamená, že se prostě nesejde dostatek zajímavejch témat, a když náhodou jo, nestíháte se na ně pořádně připravit. Všechny tyhle problémy by se daly vyřešit zkrátka tim, že z podcastu uděláte čtrnáctideník, případně měsíčník. Myslim, že nejsem jedinej, kdo by upřednostnil kvalitu nad kvantitou.
  • Pánové,sledoval jsem první díl.Na ostatní vám s**u z vysoka.Bylo dobrým zvykem,vše dělat najednou.Fightclub už taky neposlouchám.Raději si pustím dvě hodiny kluky z Hrej.
  • jindra.veliky
    nemyslite, ze lepsi (a hlavne rychlejsi) by bylo odpovidat rovnou na otazky v diskuzich? :D

    a ne, ze to bude otazka v pristim dile *1*
    • Len v tejto diskusií už bolo vymazaných asi 10 príspevkov čo viem tak tie čo som videl nemali žiadny problém s vulgarizmami alebo trollingom... takto to moc fungovať nebude :( ale je pekné že sa snažia presviedčať sami seba že však to všetko píše jeden človek a ostatným sa to páči *1* ach...
      • ales.smutny
        Čoveče, takhle v pondělí vidím v této diskusi tři smazané příspěvky...
        První - uráží vulgárně jiného diskutujícího
        Druhý - ten samý člověk, uráží vulgárně nás :))
        Třetí - dtto

        Jestli narážísš na to, že zmizely i příspěvky reagující na něj, tak to sorry, ale prostě tak ten systém funguje, zlikviduje i následující reakce ve stromu. Ty příspěvky nejsou cíleně smazané, ale zmizí, když zmizí příspěvek, na který reagují.

        A několikrát jsme vyjádřili, že tu prostě vulgarity a urážení ostatních nebudou, tečka. Zmizení celé diskusní větve má ten efekt, že po viníkovi nezůstane ani stopa, takže své ego "podívejte, také tu jsem a umím nadávat!" si holt musí léčit jinde.
        • Prosim, ocituj mi tu vulgaritu kterou jsem uravel vas. Moc rad se opet pobavit nad tim jak je opet neco, co za 1. vubec neni nadavka a 2. ma k vulgarite sakra daleko, oboji, a jak maj lidi prah sakra nizko diky tyhle prehnane protektivni fake spolecnosti a tudiz naprosto vse je opet hned nadavka nebo vulgarita. Meli byste konecne prestat vymazavat cokoliv, stejne jako to delam ja. At si kazdej rika co chce, rozhodne nikomu nemazu a nekorektuju jeho chovani pokryteckym tichym mazanim prispevku a jeste se k tomu ani neprihlasim, abych byl teprve poradny internetovy hrdina. Pokud je potreba vulgarita, tak je asi zrejme potreba. Mazanim mediku kolem huby nikomu nic nevysvetlis, teprve az vulgarita obstarava to, ze se clovek zacne zamyslet. Kdyz ani to nefunguje, prichazi na radu nasili, na ktere az zacnou lide konecne reagovat.
        • No hlavně že vy se v podcastu bavíte občas sami jako dlaždiči, konkrétně i od tebe jsem Aleši párkát slyšel úplně zbytečnou vulgaritu, která se dala nahradit normálním slovem aniž by nějak utrpěla na expresivitě. Kázat vodu a chlastat víno, že ano? A budeš tady mluvit o léčení ega..
          • je podstatnej rozdil, kdyz se vulgarita uzije jako citoslovce nebo vulgarita jako utok na nekoho jinyho

            myslim, ze to patri k ty uvolneny atmosfere fightclubu
          • ales.smutny
            Mluvený a psaný projev je něco zcela odlišného. Pokud mi něco ve Fight Clubu ujede, celkem mě to štve, ale jde o momentální projev, který prostě zpětně neopravím, jakkoliv bych chtěl. A že bych chtěl.

            Pokud někdo nemá v psané diskusi co říct a jeho jediným příspěvkem je napsat někomu jinému, že je *** , pak jde o něco zcela jiného. Je to projev, který si před vypuštěním do "éteru" můžeš opravit, promyslet si, jestli vážně tohle chceš sdělit a touhle formou. Pokud je i potom výsledek, že jde o žumpu, která jen někoho uráží a dokazuje, jak hrdina od klávesnice umí napsat sprosté slovo, pak není jiná odpověď, než výmaz.
  • Teda nejdriv znicite font tohohle webu a ted znicite i podcast, posledni vec co jsem byl ochotnej jeste sledovat. Ja sice chapu, ze diskuze musite filtrovat od trollu, ale pokud to nedokazete, tak se ritite do pekel. Odkud presne berete feedback, to by me zajimalo? Jenom podle poctu unikatnich IP adres? To chcete dopadnout jako Fox News, akorat na webu?

    Vratte se k puvodnimu formatu a prestante blbnout. Vsichni si cenime ze zkousite novy veci, ale kdyz vam 9 lidi z 10 rika ze neco nefunguje, ono asi vazne neco nefunguje. Je hezke mit dinosauri kuzi a nepoustet si cizi nazory pod kuzi, ale kde presne tenhle pristup zacina a kde konci? Pro koho vlastne tohle delate a pro koho my tyhle komentare piseme?
  • Draken69CZ
    Nechcete na zkoušku to zkusit dělat jeden týden FC, druhý SC prostě to střídat po týdnu, bude víc témat víc dotazů a možná by to prospělo všem.
  • mikezz
    Readakcii (a aj všetkým ostatným) odporúčam vypočuť si podcast Garnet on Games. Robí ho jeden človek a robí ho tak zaujímavo a profesionálne, že keď niekedy sledujem Fight Club osadenstvo skoro mi je až trápne, že sa toľký ľudia nedokážu v diskusii vyrovnať jedinému. Osobne by som bol najradšej za old school verziu -jeden AUDIO podcast za týždeň. Alebo to už je prežitý formát? Za mňa určite nie...
  • Nohy na stůl nepatří! A vrchol byl když jsem začal sledovat od začátku a při znělce si tam balí cigáro, škrábe na zadku a buhví co! Jste nechutný a už vás sledovat nehodlam. *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11*
    • Nohy na stole bych ještě překousl, ale podrážky směrem do kamery je to nejhorší co můžete ukázat.
      • Tak s tim bych byl opatrnej, když kdysi blahé paměti Karlu Drdovi čouhala z kalhot celá řiť, to taky nebylo nic moc. I když to si aspoň přišly na svý přítomný dámy.
  • Už to tady někdo psal, měli by podcasty dočasně zastavit, celý si to znovu promyslet a pak třeba zase začít. Taky nechápu, proč máj FB každý týden, když se nemaj o čem bavit. Stačilo by 1x max 2x za měsíc. FB by pak byl aspoň kvalitnější. A podstatnou částí je taky příprava, aby nám redakce měla co sdělit, abychom si i my z toho něco odnesli. Zatím je informační hodnota 0.

    Ještě se chci zmínit o jedné věci, je dost nechutný, když si dáváte nohy na stůl, věřte mi, není to fakt moc hezkej pohled koukat se na vaše haksny. To můžete dělat doma, ale ne ve vysílání.
  • Ja fakt neviem aký toto má zmysel. Nechcem aby si ma admin podal za to že trolujem atd ako to bolo k nedávnej diskusií k FC kde to schytal niekto len pre to že písal celkom pekné myšlienky ale z rovnakej IP, píšem len preto lebo túto stránku mám rád. Bohužial neviem čo sa to s vami deje. Ak vás tieto podcasty nebavia tak sa na to vykašlite a vráťte sa k tomu čo vám ide najlepšie - k písaniu. Ked už ani pôvodný FC nemá nič do seba tak tieto dva nové by som zrušil úplne. FC má potenciál ale fakt musíte zmeniť formát zo štýlu "ehm bla, bla, bla, trepnem čo ma napadne" na nejakú odbornejšiu diskusiu. Však ak chcete byť zábavný program ktorého cieľová skupina je osadenstvo 12 ročných čo radi kukajú na metrosexuálov ktorí kričia pri hraní Amnesie moc vám to nejde a pôsobí to dosť trápne, ako klub dôchodcov. A ak chcete zaujať čtenárov tieto stránky čo tvoria zväčšiny ľudia čo sa o hry serioznejšie zaujímajú a chcú počuť nejaké serioznejšie názory od skúsených českých novinárov tak ani tam to neprejde. Viem že sa ľahko kritizuje ale proste teraz sa na vás moc ani dívať nedá, hlavne tento social podcast, to už sa niekto fakt musí nudiť a vy tiež očividne. Tak to zabaľte a vy*erte sa na to ked nechcete počúvať čo tu všetci v komentároch píšu. To nie je len jeden troll čo píše s viacerých nickov (reakcia na diskusiu pod minulým FC). Jednoducho toto potrebuje zmenu. A ja dúfam že tento koment tu ešte ostane na prečítanie zopár ľudom kým nebude vymazaný lebo sa tu "nájde" niekto s rovnakou IP *7*
  • Nemohu si pomoci, ale nový formát podcastu nemohu hodnotit pozitivně. Možná již proběhlo nějaké komuniké, ve kterém bylo sděleno, proč k takovému opatření bylo nutno přistoupit, ale smutným faktem zůstává, že samotný Fight Club je najednou holý a nezajímavý (nejlepší vždy bylo, kdy se k tématům mohl vyjadřovat host pořadu) a z nejrůznějších osobních vrtoch a časové indispozice, jsem nucen dva staro-nové pořady nesledovat.
    • Robotron3
      Konečně nějaká zajímavá diskuse a výmaz. Tak já přijdu zase za půl roku *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit