Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Khanemis
    Mám dojem, že z téhle hry bych byl nadšený, kdyby mi bylo stále tak deset a "cool roboti" byli alfou a omegou mého vesmíru. Ten pocit z Javelinu může být celkem fajn (už jen s tím ironmanovským létáním a celkem fajn animacemi), ale jinak to působí vážně neskutečně genericky, a to po obsahové i výtvarné stránce. A pochybuji, že ten příběh mezi misemi bude natolik zásadní, aby změnil dojem ze hry. Nutně bych Anthem neházel do koše, třeba ještě příjemně překvapí...a své publikum si jistě tak jako tak najde. Jenže mám dojem, že to publikum nebude zrovna sestávat z bývalých fanoušků Bioware, ale z přiznivců právě titulů jako je Destiny nebo Warframe. Pro mě osobně šlo zatím o jednu z nejméně očekávaných záležitostí, a po téhle konferenci se to nijak nezměnilo.

    Edit: Po zamyšlení si ještě říkám, že celý ten koncept Anthem mi zatím přijde, jako že za ním nestojí žádná skutečná tvůrčí vize, ale jedna brainstormingová porada managementu, která rozhodla, že to chce něco, co zaškrtá co nejvíc políček toho, co podle nich má komerční potenciál, a z toho pak Bioware befelem udělá hru.
    • Podle mě na to padl jeden brainstorm a řekli si:
      Ok Andromeda měla problém s mimikou obličejů... Jak to vyřešíme? ROBOTI.
      Ok co příběh? Záchrana světa? Wow to je super.
      Jaké dáme prostředí: hmm co tropy, ty má rád každý. Cool píšu si.
      A jak to bude fungovat? Co je populární?
      Battle royale, dark souls, online kooperace a online zápasy... Hmm battle royale budou dělat všichni a Dark soul je mimo mainstream, tak dáme mix kooperace a kompetitivního hraní. Hele a co kdybychom tam dali nějaké prvky z tý hry hunter monster... Myslíš Monster Hunter? Jo to, to prý byl dobrý hit.
      Ok domluveno udělejte hru s epickým příběhem ala Destiny 2 a Monster Hunter, se steamlinovou hratelností, skvělým gunplayem a coop mechanikou. Jo a dejte to do online světa, ať se dá hezky grindovat a přidávat v DLC další lokality.

      Nějak takhle si představuji, že probíhala schůzka nebo jim to EA nadiktovalo *1* *1* *1* .
      • Khanemis
        Poslyš...že tys na tom mítinku byl?:))
        • Kdo byl párkrát na mítingu vyššího/nejvyššího představenstva a zažil ty bludy, co tam říkají/chtějí/vymyslí, tak si to dokáže odvodit... I když na těch, kde jsem byl já chyběl hlavní hnací motor (kokeš) pro kreativitu... Nicméně doporučuji podívat se na tohle video. Vystihuje to situaci na 110% :D:D

          https://www.youtube.com/watch?v=BKorP55Aqvg
    • Njn. to se takhle sejdou manageri EA a rozhodnou že takhle, takhle, takhle .....a to co zbylo z Bioware, to udělá. ...A pak nám vznikne třeba Andromeda. Jinak většina z původního Bioware, založila nové studio Fogbank Entertainment.
  • mikezz
    Totálna generickosť, nemám o to najmenší záujem. Bioware nám pekne vyhorelo...
    • Tak to dopadá, když firmu odkoupí EA. Ustalené herní série, kde si vývojáři dali záležet na kvalitě, přemění na rychlokvašky (co nejrychleji a s co nejmenšími náklady) a dojí hru, dokud lidi neomrzí.
  • TheGGG
    radši si oblepím své chlupaté nohy kobercovkou než hrát cokoliv od neo-bioware a ea...
  • Kallessin183
    Nějak se nemůžu zbavit pocitu, že to vypadá jako Warframe na steroidech...
    • Haha do koment sekce jsem lezl jen proto abych jsem napsal, že to vypadá jak Warframe na steroidech xD Nu jsem alespoň rád, že nejsem jediný
    • Khanemis
      Dovolil bych si říci, že přestože mi to Warframe v lecčems taky připomíná, tak Warframe má alespoň na první pohled daleko zajímavější svět a výtvarnou stránku.
      • Kallessin183
        S tím naprosto souhlasím... Jeho svět a jehop postupné odhalování skze questy ve hře se mi strašně líbí...
  • RiP Bioware
  • bolehlav
    Nechci byt hnidopich ale ten "Freelancer" bude spis obdoba vesmirneho OSVC nez jmeno hlavniho protagonisty.
  • Prominte nevydržel jsem dýl než 6 minut (pak začali predstavovat jednotlivé trídy). Jak tam mluvili že hra nabídne unikátní a nový zážitek *13* Co je na tom nového? Multiplayerový zážitek spolu se singleplayer základnou tu už byl, jako i menící se svet pro všechny ( strídaní dne a noci, počasí a pod.). Oni zmínili boure a roční období s tím že boure možná zmení nejak mapu. Wow *6*
    Pilotování robotu, kde jsem to jen videl (aha napr. Titanfall). 4 ruzne klasy každá ma jine schopnosti, kde to jen bylo? (aha v každe druhe hre)
    Možná to bude dobra hra, ale nechápu kde berou tu drzost to prezentovat jako unikátní zážitek *12*
  • spoock
    řekl bych, že ta akce v těch oblecích by byla cool v městské zástavbě, mě to do té jungle nesedí
  • Podíval jsem se ze srandy na E3 trailer pro ME2. Za tu minutu a půl co to mělo si člověk o té hře dokázal udělat lepší představu, než u Anthemu za 15 minut prezentace.
  • Vypadá to velmi zajímavě ale je to EA! Takže jsem velmi opatrný....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit