Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak Gondor,Rhun a Mordor asi budou, ale nikde Harad?
    • Lotro dying. He wants you to pay for everything but their servers are in worse shape than their free games suport is useless when you've got a problem will not solve it just never vas shelling absurdities. GMs in the game that there is hardly believe my eyes to what's playing Turbine? I once paid to me today were unable to answer let alone solve the problem. When you google lotro jumps out at you 99% of pages of financial problems no positives.
  • tak beru zpet, vcera byly servery precpany k prasknuti:)
    • Svět Lotro je hodně velký a počet (dejme tomu 1500 online hráčů) se nádherně ztratí, tak máš potom pocit, že to nikdo nehraje ;)
      U mě v kinu bývá tak 20-25 lidí online, někdy se nacházíme ve stejné lokaci a i tak to dá kumšt na ně náhodně narazit :D
      • Pokud vím, LOTRO má nejrozsáhlejší MMO svět. Mnohem větší než svět WoWka či GW. *3*
  • Pokud si dobre pamatuju, Turbine ma licenci do roku 2014 s moznosti prodlouzeni do roku 2017. Jinak hezka spekulace ohledne budoucich datadisku vysla nedavno tady: http://massively.joystiq.com/2012/08/11/the-road-to-mordor-lotros-next-four-expansions/ - vesti tam jeste ctyri datadisky: Zapadni Rohan s helmovym zlebem, Gondor, Mordor a Rhun (jakysi epilog). Je to samozrejme spekulace, ale jistou logiku by davala. Ale samozrejme je skoro nemozne predvidat, jestli tady LOTRO v roce 2017 jeste bude. Za sebe si preju, aby bylo.
  • Ano, přidávání nových oblastí blíže k Mordoru je rychlostí hlemýždě ´´lenocha´´.
    Ale pro obranu Turbine.... kdyby třeba před rokem jakožto hru kompletně dokončili (třeba velkou bitvou u brány), tak už by nemělo smysl po jejím dokončení smysl dál hrát. Další obsah už by nemohl přijít (možná tak udělání příběhů, navazující na Hobita apod.).
    Jinak dle odhadů je Lotro nejlépe přežívající online hra (cca kolem 300 000 aktivních hráčů).
    Což je mnohem víc než u ostatních free her a to je co říct. Hraji od roku 2008 s přestávkami, ale výdy se do Lotra vracím, protože to má z mého pohledu smysl (příklad Wow, kde tvůrci rvou kde co se dá a vzniká fantasy myšmaš nelogických splácanin)
    • Bohužel na hobita nemají licenci. *9*
  • No to ma tiez napadlo uz pri zaciatku ze nejak dlho im to trva a to sme este len pri rohanskych jazdcoch.Som zvedavy ako rychlo budu s dalsimi datadiskami pokracovat.
    • Každý rok jeden datadisk. To už řekli. Plus každý rok nějaký větší update s jistou šancí, že přidají novou oblast. Takže to půjde rychle. Samozřejmě záleží na množství hráčů. Pokud hráči nebudou, nebude ani nový obsah.
      • Hráči by byli, ale to by k tomu museli přistupovat trochu jinak. Například tzv. bookové (příběhové) questy, u Lotro by člověk čekal, že to bude to nejlepší ze hry, protože Lotro na tom stojí hodně, bohužel, alespoň pro mě je to to nejhorší v celé hře a tvůrci ani nemají zájem něco měnit. Možná by si měli jít na chvíli zahrát GW2, kde příběhové úkoly byly snad to nejlepší, co jsem ve hře viděl.
        • Příběhová linie v GW2 mi přišla nudná a fádní. Skoro tak hrozné jako některé epicy v LOTRO.
  • Asi by bylo mozne udelat hru bez spousty oblasti, vynechat Forochel, Evendim a dalsich asi 10. V tom pripade uz bychom Mordoru byli blizko :). Zvolili tento pristup, a prestoze se pry jedna o jednoznacne nejrozsahlejsi hru, jsou nekde v jedne tretine cesty. MMO moc nehraju, jedine me drzi prave Lotro, ale vzhledem k populaci na serveru, bych otazku v zaveru clanku oznacil za vice nez legitmni, skoda...
    • Záleží, jak se to vezme. Mně osobně to nepříjde jedna třetina cesty. Podle mých zkušeností s LOTRO bych řekl, že jsou za polovinou cesty. Samozřejmě, pokud by měli ještě dodělávat některé oblasti mimo Gondor a Mordor, mohli bychom být klidně v 1/5. Já bych to odhadoval na poslední dva, maximálně tři datadisky a konec. Tj. v roce 2013 a 2014 poslední dva datadisky, tu a tam nějaký nový region a kolem roku 2018-2020 úplný konec. Ale to si v podstatě jen vymýšlím.
      • ale vsimni si, ze k mordoru tvurci nejdou primou cestou, prave podle dosvadniho pristupu by meli kolem rohanu udelat dalsich pet lokaci, kolem gondoru 5 atd...samozrejme pokud bude prima linka rohan-gondor-mordor + dve lokace okolo, tak jsou za pulkou:), ale to by musela predchazet linka kraj- morie -isengard
        • Nesouhlasím. Okrajových regionů je jen pár. Minulý rok se autoři vydali do Isengardu a tento rok vykročili jasně a bez jediné pochyby směrem do Mordoru. Nelze očekávat další výrazné odbočky a to ani v souvislosti s Hobitem. Gondor je jasný další datadisk, pokud tedy neudělají nějaký pidi datadisk (např. západní Rohan).

          Celou dobu se přeci jde směrem: Shire, Bree-land a dál až k Morii a dál jedním směrem do Isengardu (splněno, hotovo) a druhým směrem přes Lorien a Great River do Rohanu. Pár regionů trochu mimo tenhle směr nemění. Vedle toho Turbine docela jasně deklarovala, že se nebudou přidávat další regiony mimo hlavní cestu Společenstva.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit