Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Buzeranti z DICE proc davaji na obalku negra, ti snad v ty dobe lezli po stromech jeste ne?
    • V 1.sv. cernosi bojovali celkem dost, jakozto kolonialni vojaci. Nicmene i tak me ten dnesni trend s gender/racial vyvazenosti za kazdou cenu (protoze to je presne duvod, proc tam ten cernoch je), docela irituje.
      Ale zase kdyz si pak blbci stezuji na nedostatek cernochu ve Witcherovi ("vzdyt jsou tam i elfove, tak proc ne cernosi omg"), nebo dokonce v Kingdom Come, tak se pak vyvojarum (nebo spis distributorum), nelze moc divit no.
    • Lukass
      Ti lezou po stromech dodneska
  • Po 30 h hrani jsem preobjednavku zrusil.Je to proste dalsi SWB.Porad jsem doufal ze se pletu,ale vazne je to nuda.Strasne jednoducha hra,ktera po vam po 100h hrani uz nic nenabidne i kdyz to hrajete s kamosema
  • Zatím dost velké zklamání. Špatně vybalancovaná hra i mapa. Medik je třída absolutně k ničemu, protože má nejhorší zbraně, chybí zvukové indicie smrti spolubojovníků a minimapa už nezobrazuje ikony padlých, a kvůli změně systému respawnu je jeho role v boji hodně omezená. Naopak snipeři jsou hrozně silní. Jejich zbraně jako jediné vůbec nezeslábly oproti moderním BF, ba naopak jsou ještě lepší, protože rána do těla jé téměř jistý instakill a díky rychlému nastavení mířidel už se nemusí starat ani o balistiku. Pak to vypadá tak, že máte v 30-členném týmu 15 sniperů a 2 mediky. Ostatní zbraně jsou navíc hrozně slabé. Ze samopalu to chce aspoň půl zásobníku, kulometem se od pasu nedá strefit ani na 5 metrů. Člověk by čekal, že tankový kulomet bude mít nějakou sílu, ale on snad střílí plyšové medvídky, protože pěšáci si můžou pobíhat v plné palbě jak nic. Pokud jde ale o tanky samotné, tak jsou to nezničitelné mašiny, proti kterým není kvůli absenci efektivní protitankové třídy a šíleně pomalým stacionárním kanónům pořádné obrany.
    A pak je tu mapa samotná. Ta mi ze všeho nejvíc připomíná jednoduché splácaniny z Battlefrontu. Obří placka, kde minimálně polovinu zabírají otevřené plochy bez krytů nebo jakékoliv taktické funkce, a zbytek je pár zaměnitelných domečků a minimálních překážek kolem checkpointů. O nějaké vertikalitě, choke pointech, zkratkách a alternativních cestách se tady nedá mluvit, je to neskutečně primitivní a navíc zbytečně velké. Pokud vás v poušti zmerčí tank nebo sniper, jste mrtví, protože nejbližší použitelný kryt je v lepším případě 100m daleko. Checkpoint E je z nějakého důvodu asi 400m od zbytku hlavní herní oblasti přes poušť, takže dosprintovat k němu zabere pár minut, což je nejspíš hlavní důvod, proč na něj všichni hážou bobek.
    • Me to zatim docela bavi.
      Jestli mas u medika jen Cei-Rigotti, tak to je fakt nepouzitelny kram, ktery neni dobry ani nadalku, ani nablizko, ale hned druhy unlock - M1907 mi osobne vyhovuje zatim ze vsech zbrani nejvic, i pres tu nizkou kadenci (nebo mozna prave pro ni, dobre se totiz ovlada). Kazdopadne skoro nikdo neozivuje, to je fakt. On na to vetsinou v zapalu boje ani neni moc cas a respawn je rychly, plus ty chybejici ikony samozrejme taky nepomahaji. Proste casy "pomaleho" BF2 jsou pryc.
      Rana do tela od snipera instakill urcite neni, tedy pokud mas plne zdravi. Ale sniperi jsou samozrejme otravni. Tak jako vzdycky. Vlastne je docela vtipne, jak vsichni hateri drzkovali na automaty, ale vetsi problem jsou rozhodne ty opakovacky :) Ackoliv MP18 se mi zda i na stredni vzdalenosti mozna ponekud silna (na blizko je to jasne).
      Tanky jsou brutalne OP, hlavne ty velke, co maji dva kanony. Tam je potreba hodne velky nerf, alespon v kadenci.
      Mapa samotna se mi taky teda nelibi a je to celkem zbesile pobihani/objizdeni vlajek kolem dokola. Ale ja nikdy hodne velke mapy nemel rad.
  • Jakýkoliv Battlefield už nikdy více.
  • MalyZeli
    No grafika pekna, srovnatelna se swbf2, jinak par vylepseni se tam objevilo, ma to dobrou atmosku, neni to vubec spatny, ovsem zase tisic camperu se sniperovkama schovany za sutrem, kam vy jako jinej tym nemuze jit protoze opousti valecnou zonu kde musi chranit objective, tak se proste necha jeden podruhym sundat sniperem, no... takze normalka.
    • To jsem tam ani jednou nezazil. Asi stesti.
      • Nebo nehrajes rush, v conquestu to s temi snipery totiz tak zle skutecne neni. Vetsinou.
      • Lukass
        Ja jednou za 9 hodin :-)
  • před-objednávku jsem udělal hned, jak se to objevilo. Byl to risk, ale vyplatil se. BF multiplayrem nezklamal, ba naopak ještě to vylepšil. A teď tiše doufám, že kampaň bude konečně výborná.
  • Neví někdo jak dlouho beta poběží? děkuji
    • Lukass
      Do 8 zari.
  • Nejlepší battlefield vůbec! Nejvíc se mi libí ty animace lezení do vozidla nebo přemístování z místa na místo. Sprint proti dvěřím, což má za následek jejich rozražení. Respawn a mapa z ptačí perspektivy. Automatické zbraně nejsou tak dobré jak si většina myslí takže je zas tak moc hráčů nemá (což nikdo nečekal). Grafika užasná ale na to si začínam zvykat. Destrukce prostředí, změny počasí. Když z ničeho nic na nás vystartovala písečná bouře? No neříkám nic, fantazie. Pozadí hry (1. světová válka) mi příjde naprosto neokoukaně a mnohem lepší než nějakej vesmír nebo alternativní 3WW. Abych byl upřímny nejvíc mi vadí ten negr na obale, vůbec tam nema co dělat. Hra je válečná a ne někde z plantáže. Je rok 1914 - 1918, prostě to tam nepatří ale chápu že to musí bejt multikulti :D... Za mě jasná koupě!!!
    • Uz jsem to psal vyse - cernosi bojovali v kolonialnich jednotkach. Z toho duvodu samozrejme ten cernoch na obalu neni no, ale treba ti to trochu pomuze :)
      Pisecna boure me pekne sere a kdyz prijde, tak okamzite odchazim. Atmosfericke to je, ale herne je to opruz. Neco jako nocni mapy ve War Thunderu.
    • Dlouho jsem se tak nezasmál :D prý negři na plantáži....
  • Tak to nemužu spustit. Mám grafiku AMD HD 6870 a hra mi píše že mam zastaralé ovladače grafické karty, ale pro mojí grafiku žádné nove už nejsou. Poslední je z 29.7.2015 nedá se to nějak obejít? Nebo kde najdu novější?
    • a splnujes vubec minimalni naroky? ja nekde zahlid, ze na to je potreba od amd nejmin 7870 nebo 7770 crossfire
  • Jako ze tam budou vsichni behat s automatickyma zbranema ...fajn ale ze v nacisticke armade budou cernosi tak tocuz je fakt ulet :D
    • Radši se ve škole pěkně uč, dávej pozor a neřeš Battlefield, ať pak nejsi celý život za trotla.
    • Nacisti v první světove nebyli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit