Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dopr**le ku**a co je to tu za ko**ty?! Tak vy si nejdřív stěžujete že tanky a vozidla jedou rychle jak prase a že je to "historicky neautentické" a teď si zase stěžujete že je to moc pomalý....vy fakt nevíte co chcete, jste jenom stádo ovcí bez vlastního názoru. *7*
    • A jses si jistej ze to byl jeden a ten samej clovek?
    • Tam jsou nějaké tanky? *5*
      • Hráls to?
  • Nehledě na všechno, co bylo vyčítáno a co je opěvováno - největší problém vidím právě v tom, že gameplay se naprosto vůbec nezměnil od předchozích dílů. Přesto je tu prostor pro implementaci jinýho způsobu boje.

    Byl jsem připraven koupit, pod shlédnutí bunny-hopkajících černochů, jež většina drží v ruce samopal, jsem názor přehodnotil.
    • Ty taky chodis porad stejne, pritom bys mohl chodit klidne pozadu, prostor pro to je.
      • Jo, oba máte pravdu, to ovšem nemění nic na faktu, jaká je to ******. *14*
  • Hru si nekoupím, nelíbí se mi přepracovaný Conquest mod. Je to jediný mod, který v Battlefieldu hraji. Tato změna spolu s tím, že to tanky valí jak závoďáky a letadla dělají kousky jako nové Suchoje je pro mě obrovským zklamáním. Série se odklonila od BF4, u kterého v mp pravidelně trávím čas, směrem k CoD, což je sakra špatně.
    • A jak to zmenili?
      • V BF4 ztrácí tvůj tým tiket, když padneš a taky tikety ztrácíš podle toho, kolik vlajek ovládá nepřítel. V BF1 se tikety promítají jen do držení vlajek, ne do zabití. Takže je jedno, jestli tě stokrát někdo složí. Klidně obsaď vlajku, zabij se a spawnuj blíž jiné vlajce. Ve výsledku tady lidé běhají jak šílení, absolutně bez krytí, protože proč si dávat pozor, když je jedno, kolikrát umřeš..
  • Nejlepší battlefield vůbec! Nejvíc se mi libí ty animace lezení do vozidla nebo přemístování z místa na místo. Sprint proti dvěřím, což má za následek jejich rozražení. Respawn a mapa z ptačí perspektivy. Automatické zbraně nejsou tak dobré jak si většina myslí takže je zas tak moc hráčů nemá (což nikdo nečekal). Grafika užasná ale na to si začínam zvykat. Destrukce prostředí, změny počasí. Když z ničeho nic na nás vystartovala písečná bouře? No neříkám nic, fantazie. Pozadí hry (1. světová válka) mi příjde naprosto neokoukaně a mnohem lepší než nějakej vesmír nebo alternativní 3WW. Abych byl upřímny nejvíc mi vadí ten negr na obale, vůbec tam nema co dělat. Hra je válečná a ne někde z plantáže. Je rok 1914 - 1918, prostě to tam nepatří ale chápu že to musí bejt multikulti :D... Za mě jasná koupě!!!
    • Uz jsem to psal vyse - cernosi bojovali v kolonialnich jednotkach. Z toho duvodu samozrejme ten cernoch na obalu neni no, ale treba ti to trochu pomuze :)
      Pisecna boure me pekne sere a kdyz prijde, tak okamzite odchazim. Atmosfericke to je, ale herne je to opruz. Neco jako nocni mapy ve War Thunderu.
    • Dlouho jsem se tak nezasmál :D prý negři na plantáži....
  • Radši valím na Verdun, házet na hráče fosgen *1* .
  • Pc verze po stažení hned normálně jela, ale je tam 1 mapa, což je i na betu docela málo, hra je takový mix mezi BF4 a Star Wars ale spíše více SW, graficky je to parádní ale EA,DICE s grafikou nikdy problém neměl (BF3,BF4,SW,Hardline) takže dobrá grafika se dala čekat, jenom mi nesedí zbraně a jejích funkčnost v této hře, nějak nechápu, když vás zabije nová sniperka v BF4 s 21 století na jednu ránu, tak proč by vás nezabila i stará s 1.sv ? to mi přijde stejně jakoby vás bolelo víc kdyby vás trefil někdo 9mm než starým Coltem, jinak táhle hra bude mít v recenzích 8/10, bude tam základní balíček map a za dokoupení budou časem další... klasika to asi nepřekvapí už nikoho... ale za mně to není lepší než BF4 a ani nemůže být co se hry týče, technickou stránkou ano ale herně určitě ne ...
    • Obzvlast kdyz ty stare zbrane casto pouzivaji uplne stejne raze (7,62x54R), nebo raze silnejsi (8x57), nez ty nove :)
  • Pekna mela - videl jsem par videi z modernich konfliktu, vojaci byli nalepeni pri zemi nebo za krytem a snazili se moc nevystrkovat. Rekl bych ze chaoticke pobihani sem a tam mimo kryt valku nepripomina. Leda ze by nekdo chtel spachat sebevrazdu. Tohle platilo nejspis i 1. sv. s vyjimkou prikazu jit na stec. Ale to jste proste utocili na konkretni nepratelskou pozici a nebehali jen tak kolem.
    Opravdu nevim proc se dneska strilecky delaji takhle. Zrejme proto ze jestli kid nema na konci zapasu 30 fragu je nespokojen. A je nepripustne aby ho hra trestala treba delsim spawnem za frontovou linii. On se musi spawnout primo uprostred bojiste... Ze to jaksi kazi taktiku, kdyz nemuzete soupere precislit nebo vystrilet protoze se vam tam porad spawnuji, nikoho nezajima.
    • Lukass
      Dalsi mandak, tohle je BF a hraje se to stejne jako posledni 2 dily,. Kdo cekal neco jinyho je mu bud 8 let a BF nezna, nebo je to troll.
      Jestli chces realistickou valku hraj Armu.
      • Ja nic jineho necekal. Ale od valecne hry bych ocekaval, ze se alespon priblizne budu citit jako vojak. Realistickou valku ve smyslu simulatoru nechci, diky.
        • Tak co vlastne chces trolle? Akcni poloarkadu BF se ti nelibi a realisticky, ale pro vetsinu nudnou hru ala ARMA taky nechces. Ty velmi pravdepodobne ani nemas paru, jak se vojak vlastne citi a proto ani netusis, co vlastne chces. Nebo jenom trollujes, aby sis lecil svoje komplexy? *7*
          • Pro zacatek bych
            -odstranil ze hry vsechny mody krome rushu
            -zakazal spawn na squad lidrovi
            -prodlouzil cas nutny na respawn
            - omezil rychlost pohybu postavy i moznost skakat na polovinu

            To by pro zacatek stacilo
            • tvoje argumenty jsou hloupe ani nebudu reagovat
            • - nikdo te nenuti hrat jakykoli jiny mod. Me treba bavi nejvice Conquest, protoze je tam veskera technika v co nejvetsim mnozstvi, zatimco Rush je primarne o pechote, tudiz to neni klasicky BF.
              - spawn na TL je podstata tymove hry, kdy za spolupraci je tym odmenen. Je to naopak skvela myslenka.
              - nutny cas mozna povolit ano
              - omezit rychlost nesmysl. Dostat se nekam pesky trva obcas i minuty a ty bys to chtel nesmyslne natahnout.

              - pises, ze nechces ARMU, ale vsechny tebou zminovane vytky az na ten rush najdes v Arme jestli se nepletu.
            • P.s.
              Tyhle zmeny jsou povhopitelne obecne, BF1 by vyzadoval jeste osobite zasahy do hratelnosti kvuli specifikam 1. svetove
          • "Ačkní poloarkadu BF"... Bych teda řek, že BF je ETALONEM ARKÁD, žádná poloarkáda. Můžeš mi boha říct, kde se ve hře skrývá to "polo"? Jako že si můžeš třeba lehnout? *15*
            • Muzu. Funguje tam urcity stupen balistiky. Strely leti urcity cas, takze musis predsazovat apod. Je rozdil zda dostanes ranu do nohy, bricha nebo hlavy. Je rozdil zda strilis na tank zepredu, zezadu atp. Fyzika funguje taky pomerne slusne, takze treba neprezijes pad z 50 metru jako v jinych akcnich MP strileckach. A podobnych veci by tam clovek nasel tuny. Spoustu veci podobni chytraci jako ty berou za automatcike, jenomze ono to automaticke nebylo a neni.
  • Je to uplně stejné jak Battlefield 4 akorát graiku to má jak Battleront (což je ai jedné plus oproti BF4), jinak letadla a tanky šíííleněěě pomalé, zbraně jen jinak vypadají ale střílejí jako ty moderní z BF4 koník to nevytrhne... Je tam málo vozidel/letadel a uvidíme co loďky až bude plná hra, ale starej dobre BF4. Navíc to zas bude jak z Battleront, čtyři mapy a pak doupovat - to už je ale klasika. Škoda.....
  • Fanboys to tu pekne obhajuji. Schvalne kdo si pamatuje legraci u BF 1942 a BF2. Klidne bych ty hry bral jen s lepsi grafikou.
    • 1942 me minula, ale dvojka byla v podstate moje prvni ciste onlinova strilecka a nahral jsem se ji hodne (o dost vic, nez pozdeji trojky, ctyrku jsem vynechal). A velice dobre si vzpominam, jak "veterani" 1942 na dvojku drzkovali, ze je to moc rychly, zbrane jsou moc "no skill" megapraskovy, kazdy pobiha s noob tube etc. V podstate s kazdym prichodem noveho Battlefieldu se ten stary stava "starym dobrym".
      Ale to samozrejme funguje i u jinych serii.
    • Taronyu
      Ja som tomu dal pár hodín, ale nejak ma to nechytilo. Idem si ja pekne hrať BF2 kde sú aj dnes stále natrieskané servery :D
    • Pamatuju a 1942 stále hraju už od jeho počátků bez ohledu na grafiku a s Bf1 představ si nemám problém. Takže to tvoje veliký "veteránství" asi nebude tak úplně dokonalý...
    • Celý roky čekám na commander mód jako v BF2.
      To byl ještě Battlefield, teď je to spíš Battleyard
      • Vzdyt ten mod v BF4 je. Muzes delat prakticky to same co v BF2 a navic je tam vetsi variabilita. *3*
  • Chodím sem ze setrvačnosti, zlatej zing. Viz. uvodni obrazek exportovanej. exportovat do RGB ne do CMYKU proboha... Hrajete se na prémiový médium, tak by to tak mělo vypadat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit