Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Docela vtipne je, ze daji Overwatch zdarma na konzole.. ale na PC se musi zaplatit..
    • Jack1947
      Od do neumíš číst oni neměli betu ? takže si mají jedinou možnost vyzkoušet ted *7*
  • Bli$$ard ty svoje ligy tlaci vsude misto aby nechal lidi si spokojene hrat.
  • Jack1947
    Hmm, tak jsemdokončil placement a kupodivu lépe než ptr 4výhry (asi) 1x draw a zbytek prohry a 2009 rank nebo kolik. ( Z toho jedna hra byla nic moc a ještě tam byl leaver, což jsem přemýšlel taky že leavnu když za to není postih ale odehrál no co byla to je jedna vyloženě čpatná hra z 10 a to nic není).

    Docela bych rád kdyby zde kdo hraje napsal jak dopadl

    Nejlepší byla 10tá hra to jsem vyloženě zachránil tým od Draw díky MEi ( to jí vůbec nemám rád a považuji ji za rakovinu ale holt se občas musí člověk obětovat - nemůže v comp hrát jen to co má rád musí se naučit hrát všechno *3* )
    • To by mne zajimalo jak ta hra pozna tvuj skill a podle ceho ti priradi rank. Tohle v tymove hre prece nejde poznat. Ow sice nehraju ale treba ve wowku ma nekdo za ukol strezit vlajku a za zapas se nemusi dostat do akce, nebo jen minimalne, a stejne je pro tym dulezity a odvedl svou praci.
      • Jack1947
        Taky moc na ten skill nevěřím kolikrát je to prostě nefér od začátku - měl by si hrát se stejně schopnými hráči ale jak to hra pozná nevím ( jestli se to odyvyjí podle vítěžství tak je to postavené hodně na hlavu).
      • Tady se ukaze lame of the game na konci hry, a kolikrat to jsou pasaze, kdy ten dotycnej neudelal nic pro tu hru. A ty vysledky na konci, jsou nekdy taky k smichu :D
        Takze presne jak rikas, kolikrat pro tu praci udelas podstatne veci, ale nic v tech vysledcich neznamenaji :)
        • Jack1947
          Já nevím měl jsem v PTR asi 2 nebo 3 za Mercy ( ressurectnul jsem 3najednou) pak Winston rage ^^
  • Mě zas nas*alo když 3 lidi leavnuli a hra nenechá nikoho se připojit tak sme hráli 2 macthe 3v6 můžete leavnout a budete mít prohru nebo můžete zůstat a prohrajete *1*
    • Jack1947
      Pěkná demence toto, měli by udělat nějakej krátkej proces s leavereama jedna z mála věcí co mrvý doslova hru.

      Nejlepší je když třeba hraješ rozřazovák s unranked a proti tobě hrajou třeba 3 zlaté ranky ? ( ono hlavně stále lze mít vyšší rank a být v party s někým nižším a bylo slíbeno že to tak už nebude).

      Nejhorší je že kdyř vás to vykopne a nestihnete se připojit včas, tak to je postih - -EXP a když se to stává častěji i 10 minut penalizace ( i když to už snad je za první leavnutí).
    • Jo, tohle je potřeba nějak vylepšit, například že by člověk při připojování se do quick playe zaškrtnul "nevadí mi bejt náhrada do competetivu" a kdyby ho to takhle hodilo do compu místo nějakýho leavera, odehrál by to a měl by za to třeba 50 % expů navíc, aby byli lidi motivovaný to zaškrtávat.
      • Presne toto jsem psal i na blizz forum, ale byl jsem sepsut jak by to "ruin game balance"
        • Jo, tak samozřejmě by to mohli zaškrtnout jenom lidi, co maj odehranejch 10 rozřazovacích zápasů a potom by to místo leaverů dosazovalo hráče co maj rank stejnej nebo nižší, nebo třeba o maliličko vyšší než je průměr teamu. Kdyby to dávalo k silverům profíky, bylo to by samozřejmě na prd, to jo :D
  • Jack1947
    Co mi příjde na hlavu postavené je dotlačení payloudu, např jsem v PTR prohrál takhle zbytečně asi 3x protože nepřítel dotlačil payload k cíly o milimetr více než já *7* Pochopil bych tak nějak draw ale hned prohra to je celkem nesmysl. ( jasně nikdo to nezmákl až do cíly ani jednou ale i tak fůůů)

    Potom je taky docela vtipné že za prohru je mnohem více bodů dolů než za výhra . Draw zas vás vrátí nazpátek v PTR ty levely Skilly ratingy skákali taky jak na běžícím páse - někdo byl v partě třeba s někým kdo teprve dělal umístující se zápasy .- ( nebo jindy bronz s zlatem čí co)
    Zase na druhou když prohrají tak mají -500 a víc bodů
    Jeden z důvodů proč hrát ted bude celkem předražený- to aby hrál vyhrával/měl draw člověk tak aspo 60-70% zápasů. (aby se zmohl aspon na jednu zbran).
    • Veskoslav
      Nefňukej, dotlač do cíle a neřešíš vzdálenost. Body se počítají dle délky, zabití atd. Takže hra, co trvá 20 minut, pozabíjíš všechno živé a přesto prohraješ ti zákonitě dá více bodů než hra, která skončí po 5 minutách výhrou:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit