Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No asi takhle, ten požadavek CPU se mi taky nějak nezdál. Hraju to na I5-4690K 4x3,5GHz a MSI R9 390X 8GB na plný bez pádu FPS. Takže budto mi zbytek výkonu k i7 zastává GPU a nebo to mají přehnané :D, páč s i5 bez jediného trhance :)
  • sa pozri na grafiku, veď tá hra vyzerá ako keby mala výjsť v roku 2010.
  • Samozřejmě že Intel. Co se týče GPU tak Nvidie *5* *1*
  • Nemůžu si pomoct ale mezi uvedenými CPU vs.GPU spatřuji nesoulad. Buď je ta hra enormně náročná na procesor nebo náramně přívětivá ke grafické karté.
  • PCSX2 funguje parádně. Skvěle jsem si zapařil Final Fantasy X v češtině. A spousty dalších PS2 her.
  • Já doporučuju všechny hry Metal Gear Solid. Pokud nemáš zkušenost s JRPG typu Final Fantasy nebo s japonskými hrami obecně a baví tě ten princip stealth hraní, tak to podle mě i stojí za koupi Playstationu 3 (kvůli čtyřce) a ty předchozí díly se dají hrát na emulátorech. Jak říkám, jestli obecně neznáš japonské hry, otevře se před tebou úplně nový vesmír - pokud jde o hratelnost, příběhy, rozhovory, postavy, atmosféru atd. Přede mnou se otevřel někdy v roce 1998 a nepřestávám zírat. Série Metal Gear Solid podle mě patří k tomu nejlepšímu.
  • Lukyz
    Nevím proč ty mínusy, na PCSX2 jsem 3x dohrál MGS3 a video výše je z mého hraní právě přes PCSX2 *3* Funguje na výbornou!
  • http://pcsx2.net/ uz pred dvouma rokama se mna tom hral asi 8 hodin devil may cry a funguje perfektne
  • RazorProduction
    Posli link na emulator a hru sem zvedavej dotet semi nepodarilo rozchodit zadnej emulator na ps2 jen na ps1 *13*
  • Ty minimalni naroky jsou dost smesne. Ostatne ani ty doporucene nejsou nijak dechberouci, zvlast kdyz si uvedomis ze je tam i7 jen tak pro srandu a mezi 2500k a tim 4790 co tam maj napsany nebude zadny rozdil.
  • He he he no tak ted jsi to tem AMDeckarum fakt nandal! Dost husty! High five!
  • a musim este doporucit mgs peacewalker v psp emulatoru funguje perfektne v hd rozliseni https://www.youtube.com/watch?v=G2XldP-b1pA
  • A druhej dil nema obskurni grafiku ani nahodou vypada furt dost dobre.
    a prvni dil byl predelan do enginu a grafiky dvojky pro gamecube a da se hrat na pc take v emulatoru https://www.youtube.com/watch?v=3fK-Z9hxPAs
  • Tak výběr mezi topením a procesorem do počítače je z mého hlediska jasné,od jara do podzimu na intelu a pak zatopit v bedýnce AMDéčkem na zimu,ať mám doma pořádné tepličko *5* *5* *5* *5*
  • Lukyz
    Rozhodně bych doporučil dát šanci alespoň MGS3, jelikož jde dnes spustit v hodně slušný grafice přes emulátor a jde v podstatě o "zrození" BigBosse, takže ti budou následující díly dávat větší smysl *3*
  • Pro vyznavače stealthu naprostá povinnost. Svět MGS mi dlouho unikal, nejen díky tomu, že jsem PCčkář (na první dva díly v už dnes poněkud obskurní grafice jsem nenašel sílu (jasně, vyrůstal jsem v časech IQ151 a Atari800XL, ale prostě už se mi nechce vizuálně se vracet zpět ;)). Nakonec jsem onehdá neodolal a koupil MGSV:GZ. Někdo na to nadával, že je to nuda, jedna základna v ní různý mise. Já se u toho bavil královsky, číhat v krytu/stínu apod. mě baví víc než někam vběhnout Rambo stylem, takže jsem si to užil. A hra nabízela fakt tunu možností, jak jednotlivý mise projít. V málokterý hře jsem se cejtil tak svobodnej, co se postupu týče.

    Pokud jde o optimalizaci portu na PC a ovládání - optimalizace za mě perfektní, všechno vypipláno do posledního pixelu i na nejtitěrnější textuře, nikde žádný bugy a ovládání naprosto perfektní na K+M.

    Shrnu to - už aby bylo 1.září :). Tejden dva si počkám na ohlas, ale už teď chystám šrajtofli :), tak nějak věřim tomu, že to bude stejná kvalita, jak herně, tak technicky, jako byl MGSV:GZ. A údajně se postup z MGSV:GZ (počítaje v to i koho jste zachránili/extrahovali ze základny) má přenést do startu PP. Tak uvidíme.
  • Stillson
    Tak oproti MGS 1 na PC je MGS2 port portů :D hele... a bral jsem spíš hry +- pár let :-) zpět ne hry z roku 2002. Navíc já MGS2 dohrál na klávesnici a myši (ale člověk se to musel sakra naučit co to která klávesa je :D v tom to bylo otřesný)
  • Neportovalo MGS2 Konami? Jestli jo, tak to byl hodně zprasenej port..ale jinak souhlasím
  • To, že na hru vycházejí patche neznamená automaticky, že je nehratelná (a nebo špatně optimalizovaná).
    GTA 5 jsem hrál prakticky hned po vydání na AMD FX-8320, 8GB RAM, R9 270X 2GB v rozlišení 1920x1200 a na střední (až středně vysoké) nastavení detailů. fps cca 40-60 a úplně bez problémů.
    Později na FX-8320, 16GB RAM a R9 280 3GB ve stejném rozlišení s maximálním nastavením detailů na stabilních 60 fps.
    Kámoš dokonce GTA 5 momentálně (než si koupí novou grafiku) hraje na nízké detaily s GTX 460 1GB, ale je to PLYNULÉ (samozřejmě ne 60fps :D )

    Takže ano, GTA 5 je ukázkově optimalizované.
    S Pillars of Eternity a Original Sin jsem neměl problémy (obě hrány ihned po vydání) - rozhodně ne po stránce optimalizace.
    Shoguna si nevybavuju (už je to ale dost stará hra), ale s Rome byly opravdu problémy a krátce po vydání byl téměř nehratelný.
    Witcher 3 na výše vypsané sestavě v pohodě (opět hned od vydání) - samozřejmě ne max. detaily, ale jinak pohodička. Stačí si vypnout serepetičky od nVidie.
    Já osobně v posledních 2 letech zaznamenal vážnější problém, co se optimalizace týče, jen u nového Batmana, u kterého jsem ale i přesto patřil ke šťastlivcům, kteří jej mohli v pohodě dohrát (jen s tím, že v Batmobilu to holt občas kolísalo okolo 30fps) - na rozdíl od hráčů i s výkonnějšími mašinami, než mám já.
  • Stillson
    Co ty jsi za hlupáka :D s prominutím... Ty nevíš co je Vulkan obhajuješ DX12 a řekneš "Podívej se jak dopadlo Mantle" ? :D Tak ty jsi jinde kamaráde :D nejdřív si něco nastuduj a potom piš nějaká moudra někde :-) ... Mantle je ve skutečnosti velká část DX12 (AMD to dalo MS aby mohli dodělat DX12 jinak by tu ještě teď ve Win10 nebylo žádné DX12 nebo možná nějaká chabá část co si tak jen říká)... a API Vulkan je opět Mantle napísto zastaralého API které je třeba v Wolfensteinovi nebo Evil Within :D což jsou hry na tragických Enginech páč je to tupej koridor o ničem a má 50GB :D

    Příště nejdřív něco zjisti ať ze sebe neděláš troubu :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit